Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trwa pasjonujaca walka z Rosją...

IP: *.chello.pl 13.01.02, 14:16
    Trwa pasjonujaca walka z Rosją o przedostatnie miejsce...
    Szkoda słów...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jamioł JESTEŚ GŁUPSZA NIŻ USTAWA PRZEWIDUJE!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.02, 14:24
        Polska -420 punktów
        Rosja -220 punktów

Faktycznie, toczymy walkę z Rosją...
      • Gość: orest Re: Trwa pasjonujaca walka z Rosją... IP: *.acn.waw.pl 13.01.02, 14:26
        Nie narzekaj - dzięki skokowi Małysza wyprzedziliśmy Kazachstan. Jeeeeee!!!!

Jak to mówił pan Tajner rok temu? Że Mateja w przyszłym sezonie będzie skakać
        dalej od Małysza? Że wprowadzi dodatkowych Polaków do zawodów? Że jeszcze długo
        świat nie dogoni naszych skoczków?
        • Gość: Jamioł Re: Trwa pasjonujaca walka z Rosją... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.02, 14:30
          Gość portalu: orest napisał(a):

> Nie narzekaj - dzięki skokowi Małysza wyprzedziliśmy Kazachstan. Jeeeeee!!!!
          >
          > Jak to mówił pan Tajner rok temu? Że Mateja w przyszłym sezonie będzie skakać
          > dalej od Małysza? Że wprowadzi dodatkowych Polaków do zawodów? Że jeszcze długo
          >
          > świat nie dogoni naszych skoczków?

Ty gnoju dlaczego nie mówiłeś o tym, gdy Małysz wygrywał a reprezentacja była
          trzecia na K90?
          • Gość: orest Re: Trwa pasjonujaca walka z Rosją... IP: *.acn.waw.pl 13.01.02, 14:32
            > Ty gnoju dlaczego nie mówiłeś o tym, gdy Małysz wygrywał a reprezentacja była
            > trzecia na K90?

Mówiłem, widocznie nie czytałeś...
            • Gość: Jamioł Re: Trwa pasjonujaca walka z Rosją... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.02, 14:34
              Jest archiwum. Podaj adres Twojej wypowiedzi.
              • Gość: orest Re: Trwa pasjonujaca walka z Rosją... IP: *.acn.waw.pl 13.01.02, 14:38
                > Jest archiwum. Podaj adres Twojej wypowiedzi.

I co jeszcze? Mam posłusznie przejrzeć i Ci podać? Wybacz, ale dla takiego chama,
                który zaczyna wypowiedź od wyzwisk, palcem mi się nie chce kiwnąć.
                • Gość: Jamioł Re: Trwa pasjonujaca walka z Rosją... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.02, 14:42
                  To nie ja mam coś Tobie udowadniać, tylko Ty mi.

Zresztą i tak wiem że jesteś hieną która tylko czeka na niepowodzenia naszych
                  sportowców, bo tylko tak możesz się podbudować i zaistnieć na forum. Załóż
                  jeszcze 10 takich wątków, bo "mkmk" ma ich więcej od Ciebie.
                  • Gość: Kubag Re: Trwa pasjonujaca walka z Rosją... IP: *.chello.pl 13.01.02, 17:19
                    Gość portalu: Jamioł napisał(a):
                    > Zresztą i tak wiem że jesteś hieną która tylko czeka na niepowodzenia naszych
                    > sportowców, bo tylko tak możesz się podbudować i zaistnieć na forum. Załóż
                    > jeszcze 10 takich wątków, bo "mkmk" ma ich więcej od Ciebie.

Co innego niepowodzenie, a co innego klęska... Przecież jeżeli Lukasz Kruczek
                    skacze 98 i 102 metry, na skoczni, gdzie najlepszy zawodnik uzyskuje 148m, to
                    jest to chyba jakieś nieporozumienie... jeżeli uważasz, że krytyka takiego
                    wyczynu jest nieuzasadniona, to nie mam wiecej pytań... Zresztą Pochwały I Mateji
                    też nie ma za co chwalić...
                  • Gość: orest Re: Trwa pasjonujaca walka z Rosją... IP: *.acn.waw.pl 13.01.02, 22:41
                    > To nie ja mam coś Tobie udowadniać, tylko Ty mi.

A z jakiej niby racji mam Ci cokolwiek udowadniać? Bo tak Ci się wydaje?

> Zresztą i tak wiem że jesteś hieną która tylko czeka na niepowodzenia naszych
                    > sportowców, bo tylko tak możesz się podbudować i zaistnieć na forum.

Przytoczyłem wypowiedzi pana Tajnera sprzed roku. Rozumiem, że według Ciebie to
                    była "totalna krytyka naszych sportowców"...
      • Gość: Jamioł Re: Trwa pasjonujaca walka z Rosją... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.02, 14:51
        Oto prawdziwe oblicze kolesia z chello.

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=842991&aid=842991

Człowieku, idź do lekarza.
        • Gość: Kubag Re: Trwa pasjonujaca walka z Rosją... IP: *.chello.pl 13.01.02, 17:27
          Gość portalu: Jamioł napisał(a):

> Oto prawdziwe oblicze kolesia z chello.
          >
          > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=842991&ai
          > d=842991">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=842991&aid=8429
          > 91</a>
          >

Ja także mam chello... I jeśli oskarżasz "gościa z chello" o pisanie takich
          tekstów, to tak jakbyś oskarżał np: mnie... A to już jest pomówienie,
          kwalifikujące się pod KK... Łatwo jest kogoś obrażać prawda??? Może człowieczku
          najpierw jakieś dowody. Czy do Twojej ograniczonej mózgownicy, dochodzi, że sam
          FRAGMENT ip, to trochę za mało, aby zdradzić czyjeś PRAWDZIWE OBLICZE??? Zresztą
          nie dyskutuję więcej z Tobą, bo musiałbym się zniżyć do podobnego poziomu.

• drops1 Re: Trwa pasjonujaca walka z Rosją... 13.01.02, 20:16
            Polskim skoczkom życzę jak najlepiej. Ale denerwuje mnie ten medialny szum
            wokół nich, polska szkoła skoków - slychać z ekranu. Jaka szkoła? Jest małysz,
            ostatnio już tylko bartdzo dobry, aknie rewelacyjny, i dłuuuuugo nic. paru
            chłopaków skacze 20-30 m bliżej niż on, to przepaść. raz zajęli 3 miejsce, gdy
            im wyszły skoki (wszystkie, i bardzo dobrze), no i kilka ekip miało słabszy
            skłąd. Ale przeważnie stc ich na to, co pokazali 13 stycznia w Willingen.
            Bliżej dna, niż średniej, niestety. zastanawiam się, czy ma sens ich start w
            drużynie na Igrzyskach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka