agdas 13.10.03, 11:47 Co sądzicie o tym, że kobiety nie mogą w Polsce jeździć na żużlu. Czy to nie jest przykład dyskryminacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edgar92 Re: Kobiety na żużlu IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 23:38 Beznadziejny pomysł - słowo honoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Kobiety na żużlu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 11:48 Kobiety i zuzel to faktycznie spory klopot w Polsce. Organizatorzy GP w Bydgoszczy zaproponowali, aby kobiety kupowaly bilety ulgowe. No i baby byly zadowolone, a jeden osiol z gazety "trybuna pomorza i kujaw" zaczal sie wymadrzac, ile to ustaw i jakie to grzechy taka promocja naruszyla Polonia. Kretyn jeden. Teraz juz nie wiem, czy zakazac chodzic na zuzel /zakaz jazdy juz jest/ czy moze wprowadzic obowiazek posiadania testu na inteligencje przed zakupem biletu albo uzyskaniem akredytacji na zawody. Podobno glupich nie sieja, sami rosna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CS Dyskryminacja ? IP: 194.255.20.* 15.10.03, 13:09 To raczej obawa przed masowa utrata zawodnikow wskutek wypadkow na torze... :O)) zartuje, nie musicie panie zaraz krzyczec na mnie Oczywiscie, ze dyskryminacja, nie mam pojecia, jaki jest powod zakazu, to kompletna bzdura. Czytalem, ze w Danii jezdzi dziewczyna na zuzlu, ale ma cos ok. 14-15 lat, nie wiem, jak to dalej bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dyskryminacja ? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 13:58 nie zadne tam 14-15 tylko naormalne dojrzale dziewczyny (20 lat i wiecej) bez problemu startuja w Holandii, Danii itd. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
verbatim21 Re: Dyskryminacja ? 18.10.03, 23:40 Dyskryminacja? Nie nazwałbym tak tego. Po prostu jakoś to nie pasuje. KObita na żużlowym motorze. To chyba raczej męski sport. Kobiety wystarczą na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Dyskryminacja ? IP: 194.255.20.* 22.10.03, 13:20 Kto ? Jedyna Dunka, o ktorej slyszlem, to Sabrina Bøgh, wlasnie skonczyla 18 lat i wycofala sie ze sportu z uwagi na kontuzje. Kto jeszcze jezdzi w Danii ? Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Dyskryminacja ? 23.10.03, 14:03 kilka lat temu byla sobie w Opolu jedna panienka ktora byla twarda i jezdzila ale tylko hobbystycznie bo nikt jej do licencji nie dopuscil. nazywala sie Sylwia Pszon Odpowiedz Link Zgłoś