Gość: mmm IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 21.10.03, 00:22 "Paweł Zarzeczny - chce odejsc z Wyborczej!" Jak ja bym chcial to uslyszec. A jak nie Zarzeczny to chodziaz Leśniowski . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unleashed Niedzielan ładnie zagrał z Bratankami, ale po tym 21.10.03, 00:33 meczu chyba nieco pojebało mu się w Głowie. Od Kosowskiego jest gorszy o klasę, a Kosowski już się wypalił w Bundeslidze. Czy w takim razie Niedzielan wyjdzie z ławki rezerwowych, jeśli już w ogóle do czegoś dojdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birdy88 Re: Niedzielan ładnie zagrał z Bratankami, ale po IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 08:21 ..tak się robi w Polsce Gwiazdki!!! wystarczy jeden mecz i zawodnika wysyła się na zachód żeby tam się zmierzył z polskimi marzeniami-czytaj słabościami LUDZIENIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ !!! każdemu dobrze życze ale Niedzielan ma więcej do udowodnienia w Groclinie niż na ławce PSG!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Niedzielan ładnie zagrał z Bratankami, ale po IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.10.03, 16:30 pogra chwile (kilka lat)na lawie w jakims niemieckim klubie z dolu tabeli a pozniej wezma go do ligi marzen polskich pilkarzy,czyli na CYPR.kasa jest kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Re: Niedzielan jest lepszy od Kosowskiego. IP: *.radianinc.com 21.10.03, 19:01 Lepiej jednak troche zaczekac, w Plosce tez mozna sie rozwinac jak sie tego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: *.elartnet.pl 21.10.03, 01:51 tylko kto za niego da chocby pol litra?:-) a moze wolny transfer np do Goscia Niedzielnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFan Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: 126.17.63.* 21.10.03, 08:44 jestem za!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny_kibic Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: 80.55.9.* 21.10.03, 02:26 Andrzej mówi:"Jestem ambitnym człowiekiem" a co on przez to rozumie wyjechać z Polski żeby zrabiać 4 razy więcej i grzać ławę, albo grać w niższej lidze w drugim składzie. Ale ma rację w Polsce za dwa lata może nie być już Groclinu w ekstraklasie, bo okaże się, że Drzymała jest oskarżony o jakiś przekręt i klub zostanie na lodzie. Tam będzie miał przynajmniej stabilniejszą sytuację w klubie a pensja będzie wpływać na konto bez opóźnień. Andrzej wyjeżdzaj a jak się dorobisz to zawsze możesz wrócić do Polski bo wielu już tak zrobiło i nie narzekają. HeHehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peel Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: *.multicon.pl / 10.1.10.* 21.10.03, 05:16 Ok. Niedzielan do Juventusu, myślę że to klub na miarę jego ambicji, Rasiak do Realu Madryt, a reszta chłopaków do Manchesteru, a wogóle to proponuję aby Grocklinem zainteresował się Abramowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Jodłowski Naiwny. IP: *.neonet.gliwice.pl / 192.168.3.* 21.10.03, 07:11 Następny naiwny. Nie widzi co się stało z Karwane, Reisem, Kuźbą czy też zaczyna dziać się z Kosowskim. Panowie zapomnijcie o zachodzie. Dopóki polski klub nie zdobędzie sobie pozycji Sparty Praga, dopóty nasi zawodnicy będą tam tylko wyrobnikami. Najpierw osiągajcie poziom Nedveda tutaj, w Polsce,a dopiero później atakujcie markowe kluby. Inaczej zginiecie w średniactwie, zwłaszcza w tępej Bundeslidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawa Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: *.tu.kielce.pl 21.10.03, 07:24 Kolejny gwiazdor jednego meczu! Kossowski tak chciał wyjechać, tak błagał i dobrze - nic nie pokazał rozsądnego na zachodzie i wszyscy zdają się o nim zapominać - i dobrze! Niedzielan wyjedź choćby jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobocian Niedzielan to słabiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 07:34 Obczaił,że narobiło się trochę szumu wokół jego osoby to chce wyjechać. Ma swoje 5 minut i nie chce ich stracić. Bo przecież co będzie gdy Groclin odpadnie z Manchesterem, Niedzielan straci formę, a zauważmy że Groclin juz cieniuje w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Patriota Popieram, tam jest lepiej !!! IP: *.vc.shawcable.net 21.10.03, 07:55 Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Popieram, tam jest lepiej !!! 21.10.03, 08:11 grunt to skrobnac fajny tytuł, chociazby nie miał wiele wspólnego z wnioskami płynacymi z wywiadu. rozmowa typu: - czy lubi pan kolor czerwony? - tak. wczoraj na śniadanie jadłem parówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MFan Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: 126.17.63.* 21.10.03, 08:41 Udało mu się strzelic dwa gole w reprezentacji i już myśli że się będą o niego bili i to za 1.000.000 Euro, śmieszny z niego gość :))) ale życzę oczywiście powodzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi chwyty Zarzecznego IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 08:51 ledwo pojawil sie w GW i juz zaczely sie chwyty w stylu Przekretu Sportowego. Dobrze przynajmniej ze odczepil sie od wyprzedawania Wisly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolfox Re: chwyty Zarzecznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 16:13 Gość portalu: duch olabogi napisał(a): > ledwo pojawil sie w GW i juz zaczely sie chwyty w stylu > Przekretu Sportowego. Dobrze przynajmniej ze odczepil sie od > wyprzedawania Wisly... Bo teraz na topie jest Wyprzedawanie Groclinu. Przez najbliższe kilka miesięcy z każdym następnym dobrym meczem takich artykułów będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.03, 09:01 Uwazajcie wszyscy (z malymi wyjatkami), ktorzy teraz na nim psy wieszacie. Jeszcze niedawno zescie go ubostwiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JNW NASTĘPNA GWIAZDA :-) IP: *.atm.com.pl 21.10.03, 09:38 Ludzie, czy niedawno nie słyszelismy tych samych bzdur w stylu "rozwijać sie piłkarsko" itd. z ust naszej "gwiazdy" poprzedniego sezonu (czytaj Kamil K.)? Czy nasze piłkarzyki niczego sie nigdy nie nauczą? Ale z drugiej strony, skoro ciagle są frajerzy w zachodnich klubach, płacący naszym "gwiazdom" kilka razy wiecej za siedzenie na ławie niż u nas dostają za granie...? W każdym razie widać gołym okiem, że chłopaki ciągną na Zachód tylko za kasą, o graniu nie mam mowy. I każdy pretekst jest dobry. Czyżby Andzej N. obawiał się, że taki fart (podania od Rasiaka) już nigdy mu sie nie przytrafi? Chce już teraz "skonsumować" swoją "pozycje" w europejskim futbolu? Śmiechu warte, dwie bramki z Węgrami to nie jest żaden powód aby robić wokół siebie wielkie halo, trochę pokory, opanowania i pracy nad sobą...ostatnie "gwiazdy" transferowe, Karwan i Kosowski coś na ten temat wiedzą...ale widać Polak głupi po i przed szkoda...dobrze przynajmniej, że maja większy talent do robienia szybkich interesów niż do grania w piłkę. W kazdym razie JEST temat. Bedziemy teraz zasypywani medialnymi doniesieniami o "wojnie" zachodnich klubów o naszego snajpera wyborowego, Andrzeja N. I interes się kręci, także dla prasy sportowej. To tyle sarkazmu, bo rozśmieszyła mnie ta informacja z samego rana, a jak Andzrej N. rzeczywiście wyjedzie na Zachód, to mam nadzieje, ze przełamie złą passe naszych piłkarzy i da mi powód do "odszczekania" tego co napisałem...ale marne ma na to szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasus_goal.pl Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: *.bp.com.pl 21.10.03, 09:42 Ech... I kolejny z polskich zawodników "odbędzie" taką sama historię... wyjedzie, zagra dwa słabe mecze. przez dwa sezony będzie grzał ławę i sie skończy.. zawsze mnie zastanawia, czy Ci ludzie są ślepi?! Czy oni nie widzą błędów swoich poprzedników?!?! Czy mu w Grodzisku źle? Gra w reprezentacji, dostaje dosyć kasy, wyrobił sobie renomę i... co ważne, ma szanse na sukcesy w tym klubie!!! Po jaką cholerę się więc ruszać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane kolejny burok na ławe do Chociebuża IP: *.compower.pl 21.10.03, 10:44 Brawo Andrzej! Jeśli całe twoje ambicje można określić ilością zer na kontrakcie, to gratuluje. Rzeczywiście, gość z ambicjami z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elbandito nowy regulamin IP: *.telkomadsl.co.za 21.10.03, 11:08 a moze powinno sie wprwadzic regulamin ze polski zawodnik grajacy za granica nie moze wystepowac w reprezentacji.stosuja to w innych krajach i jakos sportowcy nie ciagna za granice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Pierwszy w Lyonie IP: 217.20.47.* 21.10.03, 10:57 Napoleon powiedzial kiedys ze lepiej byc pierwszym w Lyonie niz drugim w Paryzu. Do naszych pilkarzy to jednak nie trafia i wydaje im sie ze bedac gwiazdka naszej ligi beda mieli ten sam status na "magicznym" dla nich zachodzie. Prawda niestety jest taka ze szanujacy sie klub napastnika za milion euro kupuje z definicji na lawe, a pierwsze skrzypce i sklad graja kolesie oklepani w lidze mistrzow i europejskich pucharach. Niedzielan moze zrobic kariere ale co najwyzej w 2 Bundeslidze bo tam ma szanse na granie. Wszedzie indziej bedzie grzal lawe bo po pierwsze jest za cienki a po drugie za tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Ma dobrze ułożone w głowie IP: 213.76.130.* 21.10.03, 12:33 to b. inteligentny zawodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksin Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: 80.50.5.* 21.10.03, 13:35 > "Paweł Zarzeczny - chce odejsc z Wyborczej!" Jak ja bym chcial > to uslyszec. A jak nie Zarzeczny to chodziaz Leśniowski . Ci kretyni powinni się zastanowić co wypisują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aru Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: *.era.pl 21.10.03, 13:48 Tylko kto da za niego milion Euro?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Niedzielan zwariował ! ! ! Nie tędy droga IP: delta:* / 10.0.2.* 21.10.03, 14:14 Bardzo źle się dzieje, jeśli piłkarze zaczynają tak myśleć po sukcesie w europejskich pucharach. Zdaje się Andrzej Niedzielan niepamięta "chwalebnych" przykładów "polskich grzejców zagranicznych", że ograniczę się do wymienienia tylko Kucharskiego (wtedy Sporting Gijon), Mięciela (Borussia MG), Reissa (Hetrtha), Kryszałowicza (Eintracht) i tak można by wymieniać jeszcze długo. Polską potęgę futbolu trzeba zbudować tutaj - w Polsce, nie sprzedawać najlepszych, tylko tworzyć, dokładać cegiełka po cegiełce - niech za wzór posużą tu przykłady lig czeskiej, greckiej,a nawet rosyjskiej, które na przestrzeni ostatnich lat przeistoczyły się z nijakich w czołowe na kontynencie (2 drużyny do Ligi Mistrzów). Dlatego apeluję o rozsądek do piłkarzy Groclinu (czy casus Kalu nic wam nie mówi?) i oby więcej takich ludzi w piłce jak panowie Cupiał, Drzymała, czy Kaszyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike i co chłopie będziesz klepał ławę jak IP: 217.153.25.* 21.10.03, 16:38 inni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicman Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: 212.76.35.* 21.10.03, 17:06 To już po Niedzielanie. Skończy jak wielu innych - na ławie na Zachodzie a potem końcówka naszej I ligi albo nawet druga. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! 21.10.03, 17:25 ...a wyjezdzaj!Kto cie qrva trzyma? Milion euro?Co to zapieniadze sa?Tyle placa wlasnie za takich grajkow jak ty,mosci Niedzielanie.Na 15 czy 20 minut jak pewny jest wynik zebys nie mial mozliwosci spierdolic wysilku kolegow. Postaraj sie trafic do Herty,tam juz takich kilku asow z Polandii bylo i jest i skonczysz jak oni. Doopa z ciebie nie PILKARZ! ps.zapytaj "Kryszala" o droge tam i nazad! Swieta Prawda jest to co napisal jeden z klikajacych tutaj o powiedzeniu Napoleona(wiesz co to za GOSC?) Ja napisalbym tak: wolalbym byc NIEDZIELANEM W POLSCE niz niedzielanem gdzies tam!Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: *.lukas.com.pl 21.10.03, 17:09 Mam prośbę do dziennikarzy. Róbcie dalej z naszych piłkarzy wielkie gwiazdy po jednym czy dwóch udanych meczach. Egzaltujcie się i wchodźcie im w d..., a potem się dziwcie , że im odwala. Jak słyszę komentarze niektórych rozegzaltowanych pismaków po jednym udanym meczu , to się zastanawiam jak wygląda taki gość , co pisze takie głupoty? Ciekawe , że podobną atmosferę i wypowiedzi pamiętam z podstawówki. Gdyby tak samo dziennikarze zachowywali się w Czechach , to chyba Pavla Nedveda ogłosiliby już dawno następcą Boga na Ziemi. A do Niedzielana: jesteś jeszcze za cienki, szczerze; jak wyjedziesz za wcześnie , to się zmarnujesz na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: *.ch.abb.com 21.10.03, 17:22 Kochany Panie Andrzeju Grodzisk, to dobra druzyna ale o ktorej w Europie nie nic nikt nie wie. Macie szanse sie pokazac w Pucharze - a wiec do pracy. Kiedy wygracie ten Puchar sprawa transferu bedzie bardzo prosta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Chcę wyjechać! IP: *.58.203.62.dial.bluewin.ch 21.10.03, 18:38 Jeden dobry mecz z przecietnym (obecnie) przeciwnikiem jakim sa Wegry to stanowczo za malo aby miec takie marzenia.Zgadzam sie calkowicie z opinia mego poprzednika.Wygrac puchar,albo tez otrzec sie o wygrana,a potem milion euro bedzie suma wyjsciowa do dyskucji przetargowej.Nigdy nie wczesniej!!Inaczej Niedzielan utonie w przecietnosci przecietnych klubow europejskich.Nie chcemy takiej sytuacji,ktora juz "przerabialismy" wielokrotnie. Mam nadzieje,ze ten utalentowany zawodnik ma w swoim otoczeniu kogos kto patrzy szerzej na swiat i kto pokieruje Jego kariera w sposob naprawde zawodowy i skuteczny.Zeby zdobyc duze pieniadze sam talent nie wystarczy.Praca,praca,osiagniecie ekstra poziomu a potem do ataku na najlepsze kluby Europy.Takiej drogi serdecznie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Nędzne milion euro za Niedzielana? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 21.10.03, 19:00 Czy naprawdę każdy polski piłkarz to tania dziwka? Odpowiedz Link Zgłoś