Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GP Brazylii: Walka już na treningach, Kubica cz...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 15:19
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: czytacz GP Brazylii: Walka już na treningach, Kubica cz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 15:34
        W klasyfikacji konstruktorów Massa traci do Brytyjczyka 7 punktów

No ja was proszę, jak można takie rzeczy pisać... dno totalne!!!
        • Gość: emc Re: GP Brazylii: Walka już na treningach, Kubica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 17:00
          hehehe też to wyłapałem. a po prawej stronie tabelka z klasyfikacją kierowców i
          konstruktorów. Swoją drogą to ktoś wie co to za team/marka ten "massa"? ;-)
          • Gość: ccccc wszedłem na forum zeby tylko to napisac IP: *.range86-156.btcentralplus.com 31.10.08, 19:02
            tez przyłączam sie do chóru
            niedługo zaczną pisac: kubica ble bli trui blu hamilton blre ble
            bo tylko o to tu chodzi
      • Gość: JKM Cegliński, walnij się w łeb! IP: *.chello.pl 31.10.08, 15:47
        "...Polak, który na pierwszym treningu najlepiej spisywał się w pierwszym i trzecim zakręcie..."

chodzi o pierwszy i trzeci sektor, ale dla durnego pismaka, to wszystko jedno...
      • Gość: maja GP Brazylii: Walka już na treningach, Kubica cz.. IP: 89.174.100.* 31.10.08, 17:49
        "Na to zresztą liczy Kubica, który - aby zdobyć trzecie miejsce w mistrzostwach
        - musi utrzymać 6 punktów przewagi nad Finem."- a myslalam ze wystarczy
        robertowi nie stracic wiecej niz 5 punktow w stosunku do kimiego.
        • Gość: jgf porażające IP: *.range86-156.btcentralplus.com 31.10.08, 19:04
          ten artykuł to najwieksze dno jakie ostatnio czytałem.masakra
          ilosc błedów razi
          • Gość: robi Re: porażające IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.10.08, 19:16
            eeeee, bywało tu już znacznie gorzej :-)
      • Gość: pocalujta_wujta Jaka walka, dzienniarzyno? IP: 204.153.88.* 31.10.08, 18:55
        A masz ty pojecie o procedurze ustawiania samochodu wyscigowego? Ja je mam z
        pewnych wzgledow choc z pewnosci nie takie jak Kubica, ale zapewne Ty to nie.

Na treningu ustawia sie samochod wyscigowy na rozne okolicznosci. Nie ma
        ustawien najlepszych bezwzglednie. Spojrz zreszta, ktory byl Hamilton w
        drugiej sesji oraz na czasy sektorow obu sesji i predkosciu maksymalne. Jak
        uzyjesz troche rozumu to moze cos zrozumiesz i nie bedziesz pisal bzdur
        czytelnikom.

Zorientuj sie tez jak sie dobiere ustawienia do twardosci opon... ale to juz
        napewno za trudne dla przecietnego pismaka wyscigowego.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka