Gość: VetFan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 15:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytacz GP Brazylii: Walka już na treningach, Kubica cz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 15:34 W klasyfikacji konstruktorów Massa traci do Brytyjczyka 7 punktów No ja was proszę, jak można takie rzeczy pisać... dno totalne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emc Re: GP Brazylii: Walka już na treningach, Kubica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 17:00 hehehe też to wyłapałem. a po prawej stronie tabelka z klasyfikacją kierowców i konstruktorów. Swoją drogą to ktoś wie co to za team/marka ten "massa"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccccc wszedłem na forum zeby tylko to napisac IP: *.range86-156.btcentralplus.com 31.10.08, 19:02 tez przyłączam sie do chóru niedługo zaczną pisac: kubica ble bli trui blu hamilton blre ble bo tylko o to tu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JKM Cegliński, walnij się w łeb! IP: *.chello.pl 31.10.08, 15:47 "...Polak, który na pierwszym treningu najlepiej spisywał się w pierwszym i trzecim zakręcie..." chodzi o pierwszy i trzeci sektor, ale dla durnego pismaka, to wszystko jedno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja GP Brazylii: Walka już na treningach, Kubica cz.. IP: 89.174.100.* 31.10.08, 17:49 "Na to zresztą liczy Kubica, który - aby zdobyć trzecie miejsce w mistrzostwach - musi utrzymać 6 punktów przewagi nad Finem."- a myslalam ze wystarczy robertowi nie stracic wiecej niz 5 punktow w stosunku do kimiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgf porażające IP: *.range86-156.btcentralplus.com 31.10.08, 19:04 ten artykuł to najwieksze dno jakie ostatnio czytałem.masakra ilosc błedów razi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: porażające IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.10.08, 19:16 eeeee, bywało tu już znacznie gorzej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Jaka walka, dzienniarzyno? IP: 204.153.88.* 31.10.08, 18:55 A masz ty pojecie o procedurze ustawiania samochodu wyscigowego? Ja je mam z pewnych wzgledow choc z pewnosci nie takie jak Kubica, ale zapewne Ty to nie. Na treningu ustawia sie samochod wyscigowy na rozne okolicznosci. Nie ma ustawien najlepszych bezwzglednie. Spojrz zreszta, ktory byl Hamilton w drugiej sesji oraz na czasy sektorow obu sesji i predkosciu maksymalne. Jak uzyjesz troche rozumu to moze cos zrozumiesz i nie bedziesz pisal bzdur czytelnikom. Zorientuj sie tez jak sie dobiere ustawienia do twardosci opon... ale to juz napewno za trudne dla przecietnego pismaka wyscigowego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś