Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MAN UTD - TRANSFERY

IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 14:25
    czy MAN UTD powinien się wzmocnić i wprowadzić trochę świeżej krwi do zespołu?
    czekam na opinie
    Obserwuj wątek
      • Gość: kiwi Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: 212.69.76.* 17.04.01, 14:29
        tak, ale nie gwiazdy z innych klubów, lecz dwóch, trzech nienanych piłkarzy,
        moze i słabszych od reszty, ale w takim towarzystwie szybko sie douczą.
        Więc nie Nistelrooy z PSV, tylko ktoś z np. I ligi angielskiej
        • Gość: capulet Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 14:49
          moim zdaniem pomysł pozyskania van Nistelrooja jest bardzo dobry
          na Old Trafford zaadaptuje się szybko i będzie strzelał masę bramek
          a pomysł kupowania gwiazd nie jest zły przykład: Barthez
          • Gość: kiwi Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: 212.69.76.* 17.04.01, 14:57
            masz racje - Barthez sie zaadaptowal bez zarzutu. Ale jak sie zmieni trener MU,
            nowy moze nie poradzic sobie z taka iloscia gwiazd, ktora bedzie musial sadzac
            na lawce - druzyna moze sie wtedy rozwalic od srodka, przez zla atmosfere
            Pzdr
            • Gość: capulet Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 15:07
              ależ ja nie mówię o ściąganiu masy gwiazd, bo nikt
              chyba nie chce drugiej Barcelony
              ja tylko mówię o wzmocnieniu drużyny dwoma, góra
              trzema gwiazdami, by w klubie stworzyła się
              rywalizacja bo teraz jej poprostu nie ma
              a van Nistelrooj to naprawdę świetny i co
              najważniejsze bramkostrzelny napastnik
              a tak przy okazji miejmy nadzieję, że sir Alex zmieni
              zdanie i zostanie (ale mi się zrymowało:))
            • Gość: capulet Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 15:09
              sorry kiwi zapomniałem o pozdrowieniach
              Pzdr :))
      • Gość: Geezoos Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.pl 17.04.01, 17:31
        Taaaaa, van Nistelrooy to jeden ze zdolniejszych mlodych pilkarzy na swiecie,
        bedzie o nim jeszcze glosno. Slyszalem ze "The Sun" podalo iz MU negocjuje
        warunki kontraktu z E.Davidsem. Jesli to jest prawda to bede w wyl z radosci.
        Davids dla mnie to jeden z 10 najlepszych pilkarzy swiata. Co wy na to?
        Pozdrawiam
        • Gość: martinez Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.toya.net.pl 17.04.01, 17:43
          Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> Taaaaa, van Nistelrooy to jeden ze zdolniejszych mlodych pilkarzy na swiecie,
          > bedzie o nim jeszcze glosno. Slyszalem ze "The Sun" podalo iz MU negocjuje
          > warunki kontraktu z E.Davidsem. Jesli to jest prawda to bede w wyl z radosci.
          > Davids dla mnie to jeden z 10 najlepszych pilkarzy swiata. Co wy na to?
          > Pozdrawiam

Wątpię, żeby MU udało się pozyskać Davidsa. To gwiazdor z dużymi wymaganiami
          finansowymi, a jak wiadomo MU nie lubi takich i bardzo niechętnie zgadza się
          płacić wielkie pieniądze ludziom niesprawdzonym w klubie.
          • Gość: Balzer Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 17.04.01, 19:02
            Ostatnio (jakis tydzien temu) Manchester oglosil chec pozyskania Figo, Zidana i Batigola (inf. ze strony PAIa). Jezeli zrealizowaliby swoj zamysl staliby sie najsilniejszym klubem futbolowym na swiecie. Ciekawe tylko skad zamierzaja wziac kase na takie zakupy.
            Pzdr.
            • Gość: capulet Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 20:56
              myślę, że te pogłoski się nie sprawdzą
              wiele razy zdarza się, że świat obiega sensacyjna wiadomość o jakimś transferze
              a potem są one dementowane, przykład: Dudek miał przejść do Barcy a potem
              przedłużył kontrakt z Feyenordem
              inny przykład, który właśnie dobiegł moich uszu (jednym okiem oglądam mecz na
              TV 4) to rzekome przejście Hectora Cupera (trener Valencii) do Parmy
              aczkolwiek Davids w MAN UTD to świetny pomysł i jak najbardziej popieram
              Pzdr
              • Gość: Geezoos Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.pl 18.04.01, 17:31
                Widze ze mamy podobne poglady. Davids, z calym dla niego szacunkiem(patrz
                wyzej) nie nadaje sie do finezyjnej ligi wloskiej. W Anglii "Pitbull" sprawdzil
                by sie na 100%.Pozdrawiam.
                • Gość: tommasi Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: 1.1.2.* 19.04.01, 15:49
                  na miejscu szefow mu wyrzucilbym pol zespolu + trenera.
                  to , co oni graja , jest dobre tylko na Wyspach... Najbogatszy klub swiata i
                  graja tacy panowie jak scholes, giggs, neville i ktos tam jeszcze...hahaha
                  oto moje typy:
                  jako trener:
                  1) van gaal
                  2) lippi
                  bramkarz:
                  1) buffon
                  2) van der sar
                  ostatecznie moze byc barthez
                  obrona:
                  1) nesta
                  2) cannavaro
                  3) de boer
                  4) r. carlos - moze nie jest super, ale przyciaga widzow, sponsorow, itd
                  5) cafu
                  pomoc:
                  1) veron
                  2) davids
                  3) seedorf
                  4) di biagio
                  5) emerson
                  6) redondo
                  7) bergkamp
                  8) vieira
                  atak:
                  1) ronaldo
                  2) ronaldinho
                  3) kluivert
                  4) anelka??
                  5) raul
                  z nich moznaby juz cos wybrac, oni przynajmniej wiedza co zrobic z pilka, i
                  wiedza co znaczy slowo TAKTYKA, a nie jakies idiotyczne wrzutki ze skrzydel...
                  CU, tommasi

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka