Gość: capulet IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 14:25 czy MAN UTD powinien się wzmocnić i wprowadzić trochę świeżej krwi do zespołu? czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwi Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: 212.69.76.* 17.04.01, 14:29 tak, ale nie gwiazdy z innych klubów, lecz dwóch, trzech nienanych piłkarzy, moze i słabszych od reszty, ale w takim towarzystwie szybko sie douczą. Więc nie Nistelrooy z PSV, tylko ktoś z np. I ligi angielskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 14:49 moim zdaniem pomysł pozyskania van Nistelrooja jest bardzo dobry na Old Trafford zaadaptuje się szybko i będzie strzelał masę bramek a pomysł kupowania gwiazd nie jest zły przykład: Barthez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: 212.69.76.* 17.04.01, 14:57 masz racje - Barthez sie zaadaptowal bez zarzutu. Ale jak sie zmieni trener MU, nowy moze nie poradzic sobie z taka iloscia gwiazd, ktora bedzie musial sadzac na lawce - druzyna moze sie wtedy rozwalic od srodka, przez zla atmosfere Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 15:07 ależ ja nie mówię o ściąganiu masy gwiazd, bo nikt chyba nie chce drugiej Barcelony ja tylko mówię o wzmocnieniu drużyny dwoma, góra trzema gwiazdami, by w klubie stworzyła się rywalizacja bo teraz jej poprostu nie ma a van Nistelrooj to naprawdę świetny i co najważniejsze bramkostrzelny napastnik a tak przy okazji miejmy nadzieję, że sir Alex zmieni zdanie i zostanie (ale mi się zrymowało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 15:09 sorry kiwi zapomniałem o pozdrowieniach Pzdr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.pl 17.04.01, 17:31 Taaaaa, van Nistelrooy to jeden ze zdolniejszych mlodych pilkarzy na swiecie, bedzie o nim jeszcze glosno. Slyszalem ze "The Sun" podalo iz MU negocjuje warunki kontraktu z E.Davidsem. Jesli to jest prawda to bede w wyl z radosci. Davids dla mnie to jeden z 10 najlepszych pilkarzy swiata. Co wy na to? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinez Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.toya.net.pl 17.04.01, 17:43 Gość portalu: Geezoos napisał(a): > Taaaaa, van Nistelrooy to jeden ze zdolniejszych mlodych pilkarzy na swiecie, > bedzie o nim jeszcze glosno. Slyszalem ze "The Sun" podalo iz MU negocjuje > warunki kontraktu z E.Davidsem. Jesli to jest prawda to bede w wyl z radosci. > Davids dla mnie to jeden z 10 najlepszych pilkarzy swiata. Co wy na to? > Pozdrawiam Wątpię, żeby MU udało się pozyskać Davidsa. To gwiazdor z dużymi wymaganiami finansowymi, a jak wiadomo MU nie lubi takich i bardzo niechętnie zgadza się płacić wielkie pieniądze ludziom niesprawdzonym w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 17.04.01, 19:02 Ostatnio (jakis tydzien temu) Manchester oglosil chec pozyskania Figo, Zidana i Batigola (inf. ze strony PAIa). Jezeli zrealizowaliby swoj zamysl staliby sie najsilniejszym klubem futbolowym na swiecie. Ciekawe tylko skad zamierzaja wziac kase na takie zakupy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 20:56 myślę, że te pogłoski się nie sprawdzą wiele razy zdarza się, że świat obiega sensacyjna wiadomość o jakimś transferze a potem są one dementowane, przykład: Dudek miał przejść do Barcy a potem przedłużył kontrakt z Feyenordem inny przykład, który właśnie dobiegł moich uszu (jednym okiem oglądam mecz na TV 4) to rzekome przejście Hectora Cupera (trener Valencii) do Parmy aczkolwiek Davids w MAN UTD to świetny pomysł i jak najbardziej popieram Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: *.pl 18.04.01, 17:31 Widze ze mamy podobne poglady. Davids, z calym dla niego szacunkiem(patrz wyzej) nie nadaje sie do finezyjnej ligi wloskiej. W Anglii "Pitbull" sprawdzil by sie na 100%.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommasi Re: MAN UTD - TRANSFERY IP: 1.1.2.* 19.04.01, 15:49 na miejscu szefow mu wyrzucilbym pol zespolu + trenera. to , co oni graja , jest dobre tylko na Wyspach... Najbogatszy klub swiata i graja tacy panowie jak scholes, giggs, neville i ktos tam jeszcze...hahaha oto moje typy: jako trener: 1) van gaal 2) lippi bramkarz: 1) buffon 2) van der sar ostatecznie moze byc barthez obrona: 1) nesta 2) cannavaro 3) de boer 4) r. carlos - moze nie jest super, ale przyciaga widzow, sponsorow, itd 5) cafu pomoc: 1) veron 2) davids 3) seedorf 4) di biagio 5) emerson 6) redondo 7) bergkamp 8) vieira atak: 1) ronaldo 2) ronaldinho 3) kluivert 4) anelka?? 5) raul z nich moznaby juz cos wybrac, oni przynajmniej wiedza co zrobic z pilka, i wiedza co znaczy slowo TAKTYKA, a nie jakies idiotyczne wrzutki ze skrzydel... CU, tommasi Odpowiedz Link Zgłoś