Gość: ted! IP: *.icpnet.pl 30.10.03, 17:51 LeBron Jordan Rulez!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex.4 Re: NBA. Knicks przegrali z Olrlando - koresponde IP: 193.0.117.* 30.10.03, 17:58 1 LeBron jest na prawdę wielki... 2 Zaskoczedniem jest Utah. Wygrali mecz, a wiele osób uważało iż to będą główni kandydaci do zaszczytnego ostatniego miejsca... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robko Re: NBA. Knicks przegrali z Olrlando - koresponde IP: *.c3-0.crm-ubr1.crm.ny.cable.rcn.com 30.10.03, 19:18 Utah bedzie na ostatnim miejscu. Jeden wygrany mecz o niczym nie swiadczy. A tak na marginesie w Gazecie.pl pracuja RASISCI. Jak mozna napisac "bialy skrzydlowy" na van Horn'a ??? To moze teraz kilka slow o " czarnym Mutombo" ? Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NBA fan Wywalic rasiste Pola IP: 128.163.110.* 30.10.03, 20:32 W pelni sie zgadzam. Dlatego stawiam wniosek - WYWALIC rasiste Pola. Gość portalu: Robko napisał(a): > Utah bedzie na ostatnim miejscu. Jeden wygrany mecz o niczym nie swiadczy. > A tak na marginesie w Gazecie.pl pracuja RASISCI. Jak mozna napisac "bialy > skrzydlowy" na van Horn'a ??? To moze teraz kilka slow o " czarnym Mutombo" ? > Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex_t Można... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 21:04 A ja stanę w obronie Pana Pola (nie mylić z ministrem ;))... NBA jest zdominowana przez afroamerykanów, afroeuropejczyków, afroafrykanów, afro... ;), więc jeśli trafi się koszykarz o innym kolorze skóry, który potrafi równie dobrze grać, to można było to podkreślić, co też Pan redaktor uczynił... Abstrahując od tematu ze wszystkich korespondencji wynika, że LeBron zagrał znakomicie, ale gnojek (z racji wieku, nie koloru skóry) ma talent... Żałuję, że tego nie widziałem. Pozdrawiam wszystkich fanów basketu i NBA, alex_t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robko Re: Można...- Czy napawde? IP: *.c3-0.crm-ubr1.crm.ny.cable.rcn.com 30.10.03, 21:58 Koszykowka jest zdominowana przez koszykarzy ciemnoskorych, ale to nie daje redaktorowi Polowi prawa do charakteryzowania danego zawodnika przy pomocy koloru skory. Wyobraz sobie tylko co dzialoby sie gdyby nagle pan Pol postanowil napisac np:" Czarny siemnastolatolatek LaBron James byl prawdziwa gwiazda spotkania". Uwierz ze nie spotkaloby sie to z mila reakcja redaktora naczelnego Gazety.pl No chyba ze nikt tam tych artykulow nie sprawdza... A z innej beczki: Labron faktycznie byl swietny. Naturalny talent i typowa amerykanska pewnosc siebie. Prawdziwa przyjemnosc ogladania go. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebski Re: Można... IP: *.client.comcast.net 31.10.03, 08:03 bialy skrzydlowy - i co z tego, dobrze podkreslil Pol ja widzialem Jamesa, naprawde jest taki jak pisali, a myslalem ze przesadzali... Gość portalu: alex_t napisał(a): > A ja stanę w obronie Pana Pola (nie mylić z ministrem ;))... > NBA jest zdominowana przez afroamerykanów, afroeuropejczyków, > afroafrykanów, afro... ;), więc jeśli trafi się koszykarz o > innym kolorze skóry, który potrafi równie dobrze grać, to można > było to podkreślić, co też Pan redaktor uczynił... > > Abstrahując od tematu ze wszystkich korespondencji wynika, że > LeBron zagrał znakomicie, ale gnojek (z racji wieku, nie koloru > skóry) ma talent... Żałuję, że tego nie widziałem. > > > Pozdrawiam wszystkich fanów basketu i NBA, > alex_t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mciowa Re: NBA. Knicks przegrali z Olrlando - koresponde IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.03, 18:12 Jestem wielkim fanem Knicks ale ten sezon to będzie dno, co widać już po ruchach transferowych, jak można było oddać Spre, a zostawić nieprzydatnego Hustona z kontraktem za 90 mln., ani Mutombo ani Van Horn (nie spodziewałem się po nim takiego depiutu) nie powalczą pod koszem a na obwodzie same dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Houston IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 30.10.03, 19:33 Też jestem wieloletnim fanem Knicks, i moim zdaniem nie było szans żeby odać Houston, ma zbyt wielki kontrakt i na dodatek został mu więcej lat tego kontraktu niż Spree, to nie jest takie proste wymienić gracza który tyle zarabia, ktoś musiałby to zrównoważyć dajać w zamian gracza z podobnym kontraktem. Podstawa w tej drużynie to McDyess, pytanie tylko czy on kiedykolwiek wróci do gry na zbliżonym choć poziomie, który prezentował parę sezonów temu. Pozdrawiam wszystkich fanów NBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex_t Re: NBA. Knicks przegrali z Olrlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 21:18 Ale nie będę całkiem bezkrytyczny... gratuluję tytułu: "Knicks przegrali z Olrlando"... Szanowny Panie redaktorze drużyna z Orlando nazywa się Magic, więc logicznie tytuł powinien brzmieć "Knicks przegrali z Magic"... Pozdrawiam, alex_t Odpowiedz Link Zgłoś