Gość: Brak komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 22:05 Brak komentarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Brak komentarza Brak komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 22:07 Brak komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karzeł Kruczek słaby skoczek słaby trener IP: *.domainunused.net 29.12.08, 08:32 Nie od dziś wiadomo, że pan Kruczek jest przydupasem Tajnera, nie jeden wielki trener omijał Polske (w czasach największej swietności Małysza), bo za warunek miał, że dostawał w spadku Kruczka, a wiadomo, że człowiek woli współpracowac ze swoimi asystentami. Czemu odszedł Kuttin wtedy się włąśnie najwięcej mówiło jak Kruczek rozwala i podwarza to co robił Była możliwośc postawic na Horngachera to wybrano Leopisttu bo sie zgodził współpracowac z Kruczkiem, a Stefan widzac jak to wyglądało za Kuttina postawił ultimatum. Teraz widzimy z jakim rezultatem pracuje Kruczek. Byłeś daremnym skoczkiem jesteś daremnym trenerem. Czy ktoś pamięta tak słaby sezon jak ten i tu nawet nie hcodzi o Małysza bo wiadomo, z ejego blask powoli będzie zachodzic choc osobiscie myslałem że o 10 bedzie walczył, i również w jego wpadku jest gorzej niż myślałem, to już jeżeli chodzi o pozostałych Stoch, Bachleda, Żyła to już jest katastrofa, o Rutkowskim czy innych nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też bez komentarza też bez komentarza IP: *.171.201.101.awakom.net 28.12.08, 22:55 też bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
ideefiks dlaczemu tak jest? 28.12.08, 23:15 Bo jak oglądałem dziś przez dłuższą chwilę kwalifikacje, to zobaczyłem tak ze dwóch Finów, Norwega, Japończyka, których nazwiska mi nic nie mówią bo widziałem ich pierwszy raz na oczy, a wszyscy skakali lepiej niż Małysz... A u nas? W kółko to samo: Rutkowski, Stoch, Szeregowy Niedolot Bachleda, Żyła... I tak na okrągło rok w rok. Szkoda, że awaryjnie na TCS nie został ściągnięty z emerytury w charakterze posiłków Mateja, ale mogłoby się jeszcze okazać, że siadając na belce "z marszu", odklejony chwilę wcześniej od pilota przed telewizorem jeszcze skoczyłby dalej niż Bachleda, Żyła czy inny Rutkowski i byłby wstyd na całą wieś... 40 milionowy kraj, a mamy 5 skoczków na krzyż, którzy od kilku lat za pieniądze podatników nie wiadomo po co robią sobie wycieczki po całym świecie pod pretekstem startu w zawodach PŚ, a skakać nie potrafią, chyba że są u siebie w Zakopanem i ustawią sobie rozbieg z najwyższej dostępnej belki... Tłumaczenia Małysza, że jest tak mocny że aż nic mu nie wychodzi to już śmiech na sali, ale jeśli koniecznie chce być zapamiętany jako były mistrz, który na koniec kariery regularnie ledwo awansuje do finałowej 30stki to już jego sprawa... A może tak po prostu rozgonić to towarzystwo w cholerę (na czele z Apoloniuszem Destruktorem Polskiego Narciarstwa i Kruczkiem Trenerem Łukaszem) i poszukać paru nieskażonych "genialną myślą trenerską" Apoloniusza młokosów w stylu Klimka M.? Bo jeśli nie, to nadal będziemy oglądać w telewizorni (a co nie którzy naiwni nawet na żywca marznąc przy zeskoku) te "popisy" naszych "orłów". Jak to się teraz modnie mówi? Żenua? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbin Re: dlaczemu tak jest? IP: *.acn.waw.pl 29.12.08, 03:20 racja..:) Ja bym dodal taki zapis w ich umowach o prace: Przykladowo w sezonie mamy 30 skokow....to przynajmniej 10 razy musza zakwalifikowac sie do 30..Jezeli nie to won z kadry na wieki.. Albo moze inaczej: Pieniadze za skoki uzaleznilbym od osiaganych wynikow.. im lepiej im idzie tym wiecej dostaja od sponsorow i od zwiazku.. jak idzie gorzej...to WON do posredniaka.. No jakis poziom nasi zawodnicy musza trzymac,,teraz to jest poziom dna..i nie wyglada bysmy mieli szybko sie odbic.. WON nieloty z kadry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirus 71 Re: dlaczemu tak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 10:41 Zgadzam sią w 100 % z Ideefiksem. Dajmy sobie spokój ze skokami na kilka lat i szukajmy w kraju prawdziwych talentów (dzięki Małyszowi nie brakuje u nas dzieci trenujących skoki) i w nich inwestujmy pieniądze, które teraz są marnotrawione przez nasze "Orły Nieloty". Małysz rozmienia się powoli na drobne, ale to jego sprawa, bo przynajmniej regularnie jest w finałowej 30. Śmieszą mnie coraz pokrętniejsze tłumaczenia braku formy u naszego mistrza. Na jego miejscu zorganizowałbym pokazowy konkurs w Zakopanem i odszedł na zasłużoną emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Stoch za Rutkowskiego w kadrze skoczków na TCS 28.12.08, 23:21 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!® Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cold Roztrwonili kapital ktory dam im Malysz IP: *.acn.waw.pl 28.12.08, 23:21 Pare lat wstecz gdyby ktos ruszyl glowa to moze dzis mielibysmy skocznie i pluli mlodymi talentami jak Finowie, ale u nas gore wziely wojny o stolki. Kapital popularnosci tej niszowej dyscypliny zbudowany przez Malysza poszedl na marne, a powierzenie kadry Kruczkowi to chyba nieporozumienie stulecia. To tak jakby byle trener z naszej 3 ligi mial autorytet by trenowac Barcelone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Protest Wyraźmy protest p-ko "trenerowi" Kruczkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 23:26 Mam nadzieję, że w czasie konkursu w Zakopanem kibice głośno wyrażą swoją opinię na temat naszego wspaniałego "trenera". Oczekuję na propozycje tekstów do skandowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barton Re: Wyraźmy protest p-ko "trenerowi" Kruczkowi IP: *.54.175.185.tvksmp.pl 29.12.08, 00:10 Kruczek, gó...arzu: poprostu weź wyp******aj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Wyraźmy protest p-ko "trenerowi" Kruczkowi IP: *.mynet.com.pl 29.12.08, 07:58 moje propozycje: - wypi......j, wypi......j, wypi......j ! je.ać Tajnera, i całą rodzinę frajera ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfrrororfeusz Stoch za Rutkowskiego w kadrze skoczków na TCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 23:41 leeeeeeeeeeeeeeeeleleleleleleć Adadadadam aaleleleleleleleleleć!®☺©™ Jejejejejestem Srorfi i i i jejejejeejeejeestetetetetetem sssss POOOOOLOLOLOLOLOLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: Stoch za Rutkowskiego w kadrze skoczków na TC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 04:42 kredytobiorca.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRUCZEK WON Kruczek Won IP: *.proxnet.pl 29.12.08, 07:41 bo wzieli trenera bez sukcesow jak jeden z najgorszych skoczkow w historii moze byc trenerem KRUCZEK WON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Re: Kruczek Won IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.08, 08:48 Mozna byc trenerem kadry bedac mlodym trenerem. Jednak przedtem trzeba KONIECZNIE miec juz jakas samodzielna praktyke i koniecznie - praktyke poparta sukcesami. Koniecznie sukcesami,Panie Tajner. Kiedys bylem trenerem kadry juniorow - z wielkimi suksesami. Dlatego wlasnie przyszedl do mnie mistrz olilmpijski w mojej dziedzinie sportu i powiedzial, jego jego dotychczasowy trener wyjechal za granice za chlebem, a on teraz nie ma innego wyjscia i chcialby potrenowac z moja grupa juniorow. On byl starszy ode mnie !!! Nie chcialem ale jednak zgodzilem sie - ku mojemu zaskoczeniu funkcjonowalo wspaniale - na zakonczenie kariery - "moj nowy pupil" - pobil rekord zyciowy. Mam zatem prawo powiedziec co nastepuje : Panie Kruczek - do roboty !!!!! - idz Pan do szkoly, zaloz grupe juniorow, pokaz co potrafisz, osiagnij sukcesy, a najlepiej duzo sukcesow z juniorami, pokazujac jaki ma Pan swoj indywidualny warszatat trenerski - bez profesora Zaladzia i jego testow. A jak wyjdzie i beda te sukcesy - wtedy Panie Tajner i Panie Kruczek - to bedzie oznaczalo, ze Pan Kruczek jest trenerem i dopiero wtedy przyjdzie kolej na zaszczyt bycia trenerm kadry Polski. I dopiero wtedy - Pan Kruczek bedzie mogl rozumiec po co moga sie przydac testy naukowcow. Dla dobra polskich skokow Naprawde Wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsTeRiX1986 Stoch za Rutkowskiego w kadrze skoczków na TCS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 07:56 Żyłe zapewne pożegnamy po pierwszej serii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Stoch za Rutkowskiego w kadrze skoczków na TCS IP: 194.181.0.* 29.12.08, 08:02 Chyba skonczył się już ten Małysz............. Dobrze, że ma tyle optymizmu........ Chyba tylko to mu pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qść Zamiast 58 misjsca zdobędzie 49. IP: *.centertel.pl 29.12.08, 08:12 To duże wzmocnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brednicki Stoch za Rutkowskiego w kadrze skoczków na TCS IP: *.cust.tele2.pl 29.12.08, 08:23 banda gowniarzy sie zabrala za komentowanie czegos o czym zielonego pojecia nie maja!ogladam skoki od 30 lat i ciesza mnie miejsca polakow w 30-tce tak jak cieszylo 10 i wiecej lat temu,bo taki mielismy poziom skokow wtedy,mimo ze bylo wiecej klubow,skoczni,trenerow,skoczkow i kasy dla mlodych adeptow skakania na nartach.Zrozumcie smarkacze ze takiego fenomenu jak Adam Malysz nie bedzie w Polsce przez nastepne 100 lat albo wcale!!!To cud ze nam sie trafil taki skoczek i modlcie sie zeby skakal jak najdluzej,bo to dzieki niemu jest kasa na polskie skoki!I zaden "Kojonkoski" nie pomoze ani Adamowi ani naszej kadrze,nie badzcie naiwni.Cieszcie sie ze to Kruczek jest trenerem bo zarabia 10 razy mniej niz jego poprzednicy z nazwiskami a co do jego kompetencji to widac zescie totalne smarkacze skoro wspomniany Kojonkoski to dla was nic nie warty smiec jesli porownac jego osiagniecia do Roberta Mateji!A w ogole to zajmijcie sie bachory jakas bardziej medialna dyscyplina sportu gdzie polacy cos znacza,bo skoki nie sa dla was matolki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Dobry bo tani !! IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.08, 09:02 Najcudniejszy z wszystkich argumentow ZA kruczkem : - no bo jest tani !!! a nawet dziesiec razy tanszy od innych. Hahahahahahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Skoki narciarskie widowisko dla głupoli 29.12.08, 08:34 Dopuścić do kwalifikacji zawodników kombinacji norweskiej to 80% tych łamagów nie zakwalifikowało by się do zawodów.Tamci to są sportowcy skoczki przy nich to fajtłapy i łamagi.Afery w PZN przyschły Tajner prezesem a nadaje się na to stanowisko jak mało kto.Podrobione sery sprzedawać a nie za skoki się brać.I to jego pie...nie,mają moc,biodra i jakieś idiotyczne określenia.Małysz skakał gdy nie było określonych jeszcze sztywnych zasad dotyczących skoków wprowadzonych przez to towarzycho wbrew Małyszowi.Tam skaczą anorektycy 40 kg i długie narty to poleci dotyczyło to też niestety Małysza.I jeszcze jedno nawet nart nie potrafią przygotować naszym chyba że nie wiedzą że odległość jest zależna od szybkości na progu i innymi warunkami.Jak słyszę tego buca Tajnera że chłopaki mają moc to mnie skręca.Palikot weź się za tych gamoni z PZN tam to dopiero jest łajno. Tajner nie wiedział nigdy dlaczego Małysz dobrze skacze jak i dlaczego źle.A już że dlatego że jadł bułkę z bananem to tylko taki idiota jak on mógł wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Skoki narciarskie widowisko dla głupoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 09:08 bereciara napisała: > Dopuścić do kwalifikacji zawodników kombinacji norweskiej to 80% tych łamagów n > ie zakwalifikowało by się do zawodów.Tamci to są sportowcy skoczki przy nich to > fajtłapy i łamagi. Zanim zaczniesz pisać dyrdymały, proponuję obejrzeć w TV transmisję skoków do kombinacji i zwykłych skoków narciarskich. Różnica jest taka, że ci do kombinacji startują z dużo wyższego rozbiegu, więc osiągają na progu prędkości 95-96 km/h. A jak dalej piszesz: > chyba że nie wiedzą że odległość jest zależna od szybkoś > ci na progu co też właśnie chciałem udowodnić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buble Re: Skoki narciarskie widowisko dla głupoli IP: 157.158.10.* 29.12.08, 09:51 Wziąć tych z kombinacji norweskiej ??? Człowieku, nie wiesz co mówisz, właśnie niejacy Cieślok i Mąka zajęli ostatnie miejsca w skokach i w biegu w ostatnią sobotę i niedzielę. Nasi kombinatorzy norwescy są jeszcze znacznie gorsi od dziadowskich skoczków, chociaż spełnili pożyteczną rolę - najgorsi w tej konkurencji nie byli tym razem ostatni - te dwa ostatnie miejsca zajęli w/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Stoch za Rutkowskiego w kadrze skoczków na TCS IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.08, 08:44 Mozna byc trenerem kadry bedac mlodym trenerem. Jednak przedtem trzeba KONIECZNIE miec juz jakas samodzielna praktyke i koniecznie - praktyke poparta sukcesami. Koniecznie sukcesami,Panie Tajner. Kiedys bylem trenerem kadry juniorow - z wielkimi suksesami. Dlatego wlasnie przyszedl do mnie mistrz olilmpijski w mojej dziedzinie sportu i powiedzial, jego jego dotychczasowy trener wyjechal za granice za chlebem, a on teraz nie ma innego wyjscia i chcialby potrenowac z moja grupa juniorow. On byl starszy ode mnie !!! Nie chcialem ale jednak zgodzilem sie - ku mojemu zaskoczeniu funkcjonowalo wspaniale - na zakonczenie kariery - "moj nowy pupil" - pobil rekord zyciowy. Mam zatem prawo powiedziec co nastepuje : Panie Kruczek - do roboty !!!!! - idz Pan do szkoly, zaloz grupe juniorow, pokaz co potrafisz, osiagnij sukcesy, a najlepiej duzo sukcesow z juniorami, pokazujac jaki ma Pan swoj indywidualny warszatat trenerski - bez profesora Zaladzia i jego testow. A jak wyjdzie i beda te sukcesy - wtedy Panie Tajner i Panie Kruczek - to bedzie oznaczalo, ze Pan Kruczek jest trenerem i dopiero wtedy przyjdzie kolej na zaszczyt bycia trenerm kadry Polski. Wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczmar33 Nieloty do domu 29.12.08, 12:22 Dość już z eksperymentami prowadzonymi przez Kruczka i Mateja z Tonim. Zawodnicy niedotrenowani przez niedoświadczonych /amatorszczyzna/ trenerów powołanych przez prezesa Tajnera, przynoszą nam wstyd. Skoczków nielotów należy wycofać z turnieju Czterech Skoczni i poddać ich intensywnemu szkoleniu przez doświadczonych trenerów. Trenerów Kruczka Mateja i Toniego zwolnić i przegonić. Wyniki będą wspaniałe Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Stoch za Rutkowskiego w kadrze skoczków na TCS 29.12.08, 15:28 A ja się zastanawiam, co oni zrobili z Maćkiem Kotem. Dzieciak się nieźle zapowiadał. A ci go schowali do jakiegoś kąta i na co czekają? Aż mu się skakać odechce? Aż zdziadzieje? Odpowiedz Link Zgłoś