23kobieta 30.01.09, 18:04 ciekawe jaka będzie frekwencja przed TVP o 20,00 ? Ostatnio wyniosła 5,2 mln Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redbluefan Pierwszy półfinał na żywo: Francja - Dania 30.01.09, 18:20 Francuzi grają bardzo dobrze, wszystko wskazuje na to, że Mistrzowie Olimpijscy będą mieć szansę na tytuł Mistrzów Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lars Pierwszy półfinał na żywo: Francja - Dania IP: *.chello.pl 30.01.09, 18:25 mecz jest tutaj: www.flashwebtown.com/mediaplayer/mediaplayer.swf? file=rtmp://cp44116.live.edgefcs.net/live/&id=wabuk_ch_3@6430&height= 600&width=700&autostart=true Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wik Pierwszy półfinał na żywo: Francja - Dania IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 18:38 Hm, wydaje mi sie, ze nazywanie karnych w pilce recznej "jedenastkami" to nieporozumienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pierwszy półfinał na żywo: Francja - Dania IP: *.klc.vectranet.pl 30.01.09, 19:14 karne w pice ręcznej to siódemki bo z 7 metrów się je rzuca... Odpowiedz Link Zgłoś
parachute relacja tv online 30.01.09, 18:52 wiecie czy gdzies jest dostępna? znacie jakieś strony internetowe z relacjami sportowymi na zywo? może być nawet po chińsku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek MŚ: Francja pierwszym finalistą IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 30.01.09, 19:03 Trudno było wskazać faworyta?! Wystarczy popatrzeć na statystyki jak Dania marnuję kolejne szanse na złote medale. Tym razem było tak samo, znów przegrali w półfinale jak 2 lata temu. Finał Polska-Francja to by było coś:). A tak swoją drogą to szkoda że znów nie zagraliśmy z Danią w półfinale, praktycznie już przed meczem można by było obstawiać że będziemy grać w finale. Dania to frajerzy bez urazy dla duńskich kibiców. A tak Chorwacja to duże wyzwanie. Jeśli Polacy wygrają to respekt! Odpowiedz Link Zgłoś
beju_from_eldorado Re: Pierwszy półfinał na żywo: Francja - Dania 30.01.09, 19:20 23kobieta napisała: > ciekawe jaka będzie frekwencja przed TVP o 20,00 ? Ostatnio wyniosła > 5,2 mln Wg mnei będzie dużo wyższa. Zauważyłem, iz nawet osoby, które nie oglądały poprzednich meczów zamierzają oglądać. Trzymajmy kciuki za naszych, aby taktyka trenera Wenty była zrealizowana z sukcesem! POLSKA... BIAŁO-CZERWONI....!!! Odpowiedz Link Zgłoś