Gość: mp IP: *.metal.agh.edu.pl 17.11.03, 13:57 fajnie, mam nadzieje, ze znowu dostanie w dupe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dumny Maly Polak BRAVO DAREK, POLSKI MISTRZ SWIATA !!! IP: *.ght.iadfw.net 17.11.03, 14:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek DAREK SRAREK IP: *.ivbb.bund.de / 10.82.2.* 18.11.03, 10:13 SPADAJ BARANIE DO ENEREFU:DAREK SRAREK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monio Widzisz lepszego? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.11.03, 14:47 Moze inteligent Golota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.T. Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: *.range81-152.btcentralplus.com 17.11.03, 14:09 DARKU-najpierw odbierz Swoj pas,a potem kladz nastepnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: conerserver:* / 192.168.2.* 17.11.03, 14:17 co za dauny sie tu wypowiadaja !!!Wogole nie macie pojęcia o sporcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antychryst1 Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: *.paderewski / *.paderewski.lublin.pl 17.11.03, 14:20 tez tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Budnicki Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: 64.7.142.* 17.11.03, 14:24 Bravo Panie Michalczewski, Takich potrzeba w Polsce sportowcow, jak Pan jest. Podoba mi sie Pana determinacja, odwaga, i sila zwycienstwa. Dzieki pana walkom, polski boks odzywia, i my Polacy jestesmy bardzo z tego dumni. Walczy Pan zawsze rowniez o honor ojczyzny, matki Polska. Kochamy Pana bardzo za to ze pan odnosi sukcesy tak duze. Jest nas w Polsce 38mln, co beda trzymac kciuki za Panem. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK MISTRZ DAREK, LEJ PO MORDACH !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ght.iadfw.net 17.11.03, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
michal25arizona Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem 17.11.03, 19:17 Gość portalu: Marek Budnicki napisał(a): > Bravo Panie Michalczewski, Takich potrzeba w Polsce sportowcow, > jak Pan jest. Podoba mi sie Pana determinacja, odwaga, i sila > zwycienstwa. Dzieki pana walkom, polski boks odzywia, i my > Polacy jestesmy bardzo z tego dumni. Walczy Pan zawsze rowniez > o honor ojczyzny, matki Polska. Kochamy Pana bardzo za to ze > pan odnosi sukcesy tak duze. Jest nas w Polsce 38mln, co beda > trzymac kciuki za Panem. > Pozdrowienia Jak wy wymyslacie takie hasla. Michalczewski po prostu lubi boksowac. Jest to dla niego frajda. Ale oczywiscie ludzie musza dopisywac romantyczna ideologie. "Walczy Pan o honor Ojczyzny.." Co to za bzdura. Za duzo Mickiewicza i Slowackiego w glowie zostalo... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek I tak takiego dupka nikt nie chce ogladac IP: *.kawo1.RWTH-Aachen.DE 17.11.03, 15:21 Spadaj Michalczeski na emeryture i nie zawracaj ludziom glowy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solares Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: *.gpw.com.pl 17.11.03, 15:39 Ja też chcę być mistrzem świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Jeszcze bedzie MŚ IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 15:43 Mam nadzieje że wróci, oraz zostanie Mistrzem a dopiero wtedy zrezygnuje. Jako Mistrz. Temu ja żałuje ze nie skonczyl walczyc rok temu. Odszedł by jako Mistrz i w dodatku niepokonany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Hankey! JEST DOBRYM BOKSEREM ALE NIKIM WIECEJ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 16:05 doszedl do tytulu mistrza swiata, co nie upowaznia go by byc zarozumialym walem, jak bez watpienia jest. niech lepiej boksuje, ale niech sie odzywa ani slowem. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: JEST DOBRYM BOKSEREM ALE NIKIM WIECEJ... IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.03, 17:29 Gość portalu: Mr Hankey! napisał(a): > doszedl do tytulu mistrza swiata, co nie > upowaznia go by byc zarozumialym walem, > jak bez watpienia jest. niech lepiej boksuje, > ale niech sie odzywa ani slowem. > Pzdr! nie jestemzwolennikiem boksu ale przypadkowo ogladalem jego ostatnia walke ktora przegral; szkoda, Mam nadzieje ze znajdzie ten wlasciwy moment zeby odejsc i nie skonczyc tak jak inni znani bokserzy. Ale nie o tym chcialem. Prosilbym zeby tylko pozostal przy tym co potrafi i nie robil nic innego np. pisanie ksiazek. To jakis ewenement niemieck, ze kazdy depp probuje sie jako aktor (Boris Becker, Toni Schumacher, Pan Bohlen (z modern talking) i wielu(e) innych . Niestety w Niemczech nikt juz nie ma szacunku przed slowem pisanym. Szkoda szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logika w boksie w wersji EURO mieści sie WBO, WBA, WC IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.03, 17:27 wczoraj Agassi przegrał 1,5 miliona dolarów Michalczewski może przegrać 2 miliony, jeżeli ZA DRUGIE MIEJSCE zapłacą MILION a Polacy powinni być dumni z drugiego miejsca w świecie bo Czech nie zajmuje nawet trzeciego przecie wypowiedziała,c o chciała Specjalistka w Boksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokser Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: 193.120.150.* 17.11.03, 17:29 pwenie tylko dlatego z nelsonem bo "petko" przegral, niech sprobuja, obaj sa strasznie wolni( oj nie ten wiek juz) powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziol000 Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: *.crowley.pl 17.11.03, 19:15 Dalej Darek , kochamy cie !!!!, jestes naszym Mistrzem Świata, a Gołota niech lepiej załozy zakład kosmetyczny !!! Brzydal i bije poniżej pasa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziol000 Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: *.crowley.pl 17.11.03, 19:16 pierd... sie wiesniaku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: armagedon:* 17.11.03, 19:31 jestesmy z toba darek jestes mistrzem i jescze udowodnisz to wszystkim dupka mam przynajmniej taka nadzieje nie mozesz nas zawiesc ta walka wynik walki z gonzalesem to dlamnie sedziowska farsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: *.chello.pl 17.11.03, 22:16 Cienias i nic wiecej jak byl dobry to walczyl pod flaga niemiecka ,ateraz chce walczyc dla Polski,dwulicowcy sa nam niepotrzebni mamy nadmiar.A tak na marginesie to dziwki i wodzia zniszczyly kondyche.Zegnaj cieniasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARD Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.03, 14:11 Gość portalu: suzi napisał(a): Cienias i nic wiecej jak byl dobry to walczyl pod flaga > niemiecka ,ateraz chce walczyc dla Polski,dwulicowcy sa nam > niepotrzebni mamy nadmiar suzi nie bierz wiecej juz do buzi bo potem same glupstwa piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Po prostu chce zmazac porazke, aby skonczyc w glorii . IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.11.03, 22:50 i ja go doskonale rozumiem. Sam bym tak postąpił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwidon Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: 5.3R2D* / 195.233.250.* 18.11.03, 09:50 To oczywiste ze Michalczewski bedzie walczyl aby odzyskac tytul. Czy ktos spodziewal sie, ze facet, ktory cale zycie walczyl i wygrywal, bil wszystkich jak popadnie, nagle po jednej porazce wycofa sie? Na to nie pozwala ambicja sportowca a tym bardziej w dyscyplinie opartej na walce. Gdyby zrezygnowal to dopiero okazalby sie mieczakiem, walem, dupkiem, frajerem. Pieniadze sa oczywiscie wazne ale to sprawa drugorzedna. Najwazniejsze to znow byc na szczycie, odzyskac to, co sie mialo tak dlugo ale sie przegralo. I jesli juz zakonczyc kariere to w glorii a nie wycofujac sie po jednej porazce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: *.client.attbi.com 18.11.03, 10:32 hej romantycy nie dorabiajcie mickewiczowskich teorii, Darek ma was wszystkich w dupie, liczy sie jego ambicja i chec do walki oraz kaska, czyli realizm w pelnej krasie, gadanie ze to dla matki ojczyzny i inne farmazony to pierdzielenie glupot, facet chce jeszcze obic pare pyskow, bo przez 20 lat swietnie mu to wychodzilo, a nie dlatego, ze 38 milionow frustratow ma godzine zajary przy jego walkach. pozdrawiam realistow i romantykow mimo wszystko tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Czekam na Ciebie Cwaniaczku z wybrzeza IP: *.client.attbi.com 19.11.03, 04:27 Gość portalu: mp napisał(a): > fajnie, mam nadzieje, ze znowu dostanie w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: *.visp.energis.pl 12.12.03, 21:28 DAREK JESTES NAJLEPSZY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator boxu Re: DAREK JESTES NAJLEPSZY!!!! IP: *.visp.energis.pl 12.12.03, 21:38 nie walcz!!!! nie bądz białym murzynem, oni bogacą sie na Twoim zdrowiu. kase masz wiec pomysl teraz o sobie i narzeczonej.Polska Cie kocha za to co zrobiłes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romski Re: Dariusz Michalczewski: Chcę być znów mistrzem IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 21:37 Szanowny Panie Michalczewski, mniej rozrywek więcej treningu. Jak się ma 35 lat to można jeszcze walczyć, trzeba jednak szanować siły. Do pojedynku z Gonzalesem przystąpił Pan bez przygotowania. Proszę wzią Odpowiedz Link Zgłoś