Dodaj do ulubionych

zemsta wymiaru sprawiedliwości-Wałbrzych to pikuś

IP: 31.60.48.* 20.04.11, 23:47
Od kiedy władzę objęła PO z PSL i nieformalnie SLD trwa zemsta wymiaru sprawiedliwości będącego na usługach mafii w klasycznym tego słowa znaczeniu. Zapadają wyroki za działania przeciwko osobom ktore zaszkodziły in szkodza tej organizacji przestępczej. Firma Optimus p. R. Kluski, Opolska ośmiornica i Afera ratuszowa w Opolu, oraz liczne inne opisywane na portalach opisujacych afery prawa i ofiary bezprawia to prawdziwy koszmar, dla ludzi i ich rodzin, którzy odważyli się ujawnić aferzystów i wskazać ich przewiny. Rosnie liczba prawdziwych więźniów politycznych III RP.

niezalezna.pl/9407-cale-trojmiasto-pod-areszt-%E2%80%93-czwartek-godz-12#comment-88185
Obserwuj wątek
    • Gość: osservatore romano Re: zemsta wymiaru sprawiedliwości-Wałbrzych to p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 23:57
      TO, niestety, nadużycie.
      Z żalem konstatuję, że wPiSuje się ono w pogańskią tradycję wywyższania się i faryzeizmu. Cóż, nauki S. Michalkiewicza elektorat religijnych socjalistów nie rozumie, a jeśli nawet, to tylko fragmenty antysyjonistyczne.
      Na dodatek wielce szanowny przedmówca zataja sympatię do SLDowskich popłuczyn w Wałbrzychu jaką PIS przejawia na łamach swych publikatorów.
      Poprzednio dobry sojusz to sojusz z Lepperem i Faszystami (zresztą PIS faszyzuje i to otwrcie).
      Obecny sojusz to sojusz z różowymi - sensowny zresztą: mam nadzieję, że pogrąży ugrupowania populistyczne niezaleznie od wyznania.
      Czego życzę Romkowi Podglądaczowi
      • Gość: taki jeden Re: zemsta wymiaru sprawiedliwości-Wałbrzych to p IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.11, 01:06
        Trudno nie zgodzić się, w części chociaż, z "przedpiścą". :D
        Zdumiewa mnie duże "F" - czyżby ze względu na wzrost lidera tej, dawno zresztą zapomnianej, partyjki?

"Podglądaczowi romańskiemu" (takie tłumaczenie byłoby chyba ciekawsze) życzę lepszej lornetki lub darmowej, laserowej korekty wzroku, a nam wszystkim prawdziwie liberalnych rządów - wszak "banda czworga" to socjaliści (PO, PiS, PSL, SLD).

Ot, takie życzenia, w związku ze zbliżającymi się Świętami, mi wyszły, bo to, co widzę, to spore jaja i niezła polewka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka