Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRAWDZIWY SKANDAL!!! SEX-SKANDAL PIŁKARZY.

IP: 157.25.84.* 23.01.02, 15:17
    onet.pl

"W dzisiejszej prasie hiszpańskiej (Marca, AS, El Mundo, Deportivo) ukazały się
    wielkie tytuły informujące o seks skandalu piłkarzy Barcelony.

Według doniesień hiszpańskiej prasy pięciu piłkarzy katalońskiego klubu (dwóch
    Holendrów i trzech Hiszpanów) spędziło sobotę poprzedzającą mecz z Rayo
    Vallecano w madryckim hotelu Hesperia w towarzystwie czterech pań lekkich
    obyczajów.

Jak pisze "Marca" piłkarze Barcelony za usługi sobotniej nocy zapłacili 4808
    euro.

Skandal ten został nagłośniony już w poniedziałek wieczór przez madrycką
    telewizję TeleMadrid.

Warto przypomnieć, że Barcelona w niedzielę, czyli dzień po orgi piłkarzy tego
    klubu, uległa czerwonej latarni Rayo Vallecano 1:2."

A tam, wiele hałasu o nic.

Obserwuj wątek
      • Gość: Crotalus Re: PRAWDZIWY SKANDAL!!! SEX-SKANDAL PIŁKARZY. IP: 157.25.121.* 23.01.02, 15:26
        5000 tys EURO? Co piłkarzom Barcelony nie daja za darmo?
        • Gość: Przemas Re: PRAWDZIWY SKANDAL!!! SEX-SKANDAL PIŁKARZY. IP: *.pde.philips.com 23.01.02, 15:41
          Na pewno chodzi o Kluiverta, Cocu (tu jestem na prawdę zdziwiony)i Gerarda.
          Dwóch pozostałych to Hiszpanie, ale nigdzie nie mogłem znaleźć, którzy to.
          Dodatkowo podobno zdemolowali pokój hotelowy. Moi ulubieńcy znowu się
          popisali...
          Pozdr
          • Gość: Crotalus Re: PRAWDZIWY SKANDAL!!! SEX-SKANDAL PIŁKARZY. IP: 157.25.121.* 23.01.02, 15:44
            Gość portalu: Przemas napisał(a):

> Na pewno chodzi o Kluiverta, Cocu (tu jestem na prawdę zdziwiony)i Gerarda.
            > Dwóch pozostałych to Hiszpanie, ale nigdzie nie mogłem znaleźć, którzy to.
            > Dodatkowo podobno zdemolowali pokój hotelowy. Moi ulubieńcy znowu się
            > popisali...
            > Pozdr

Tak Przemas w Realu to by było nie do pomyślenia, ale Barcelona no cóż
            prowincja... bez urazy.
            Pzdr

• Gość: macias Re: PRAWDZIWY SKANDAL!!! SEX-SKANDAL PIŁKARZY. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 15:43
        Taaa...
        Te rewelacje (w identycznym wydaniu) slyszalem juz miesiac temu przy okazji
        innego meczu. Nie sadze, zeby po tamtych artykulach pilkarze byli na tyle
        nierozwazni, zeby ktos znow ich przylapal... jakis lewy informator pewnie chce
        sobie nabyc kiese tanimi sensacjami.

...co nie znaczy, ze oni nie chodza na... panie lekkich obyczajow. Czy to
        sensacja? Chyba tylko naiwniacy moga tak to odebrac.
        • Gość: relom Re: PRAWDZIWY SKANDAL!!! SEX-SKANDAL PIŁKARZY. IP: 193.150.166.* 23.01.02, 16:15
          to już nawet na kurwy nie można spokojnie się wybrać?
          • Gość: dziadek Re: PRAWDZIWY SKANDAL!!! SEX-SKANDAL PIŁKARZY. IP: *.zigzag.pl 23.01.02, 16:23
            zboczone �winie ! Cocu jest przecież pedałem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka