Gość: wooper IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 20.04.01, 12:15 Nie wiem jak wy uważacie to napiszcie:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lhp Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE 20.04.01, 12:26 Maciej Sczesny, w pucharch europejskich zdzielil w pysk gracza przeciwnika i wspanialy Marek jozwiak stal na bramce. Czy pamieta ktos ten mecz? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re ihp IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 23:46 To był piękny mecz z Sampdorią. Dotychczas najbardziej emocjonujący mecz w pucharach z udziałem polskiej drużyny, jaki pamiętam. No chyba jeszcze Broendby- Widzew, ale tam temperaturę rozgrzewał red. Zimoch. Szczęsny potraktował makarona z bańki, dostał czerwień, ale ów występ był "najlepszy" w jego wykonaniu ze wszystkich znanych mi meczów z jego udziałem. Szczęsnego, nie makarona. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Re ihp 21.04.01, 21:39 dzieki za informacje, niezapomniany byl takze Jozwiak i jego wielkie lapy w bramkarskich rekawicach Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: 62.153.128.* 20.04.01, 12:52 Tyson ( za odgryzienie ucha ), Pflügler ( za najgorsze faule) ,schuhmacher ( za niebezpieczne manewrowanie ).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 13:07 Tyson-za odgryzienie ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieczór Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 22:11 Największym brutalem jest Polonia!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzy Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 14:26 Niewiem czy największy brutal, ale napewno największy cham naszej ligi(za całokształt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzy Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 14:28 Zapomniałem napisać kto ? Jak to kto ? KALISZAN !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: 212.244.177.* 20.04.01, 14:58 Nominuję Haralda Schumachera za wyskok karate w meczu z Francją na Espania 82.Trafił tak biednego Francuza(nie pamiętam nazwiska)że ten już w mistrzostwach nie zagrał,a Harald nie dostał za to chyba nawet żółtej kartki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: 194.134.232.* 20.04.01, 15:05 cham staranowal Monsieur Battiston.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grexon Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.eti.pg.gda.pl 20.04.01, 15:51 Owen Nolan z San Jose Sharks w sezonie zasadniczym NHL tak wjechal w jakiegos biedaka (stal bez krazka), że ze wstrzasem mozgu zbierali go z lodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monk Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 21:49 Mr P.Scholes i reszta reprezentacji Anglii - za caloksztalt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.p.lodz.pl 20.04.01, 22:27 Mike Tyson, ale nie za ucho, za to ze faulowal naszego bidoka Endrju "made in America" Golote, przez co ten musial zejsc z ringu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rado Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 23:02 Bez wątpienia ADAM MAŁYSZ . Brutalnie sprowadził do parteru Szmita. Odpowiedz Link Zgłoś