Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 20.04.01, 12:15
    Nie wiem jak wy uważacie to napiszcie:))
    Obserwuj wątek
      • lhp Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE 20.04.01, 12:26
        Maciej Sczesny, w pucharch europejskich zdzielil w pysk gracza przeciwnika i
        wspanialy Marek jozwiak stal na bramce. Czy pamieta ktos ten mecz?
        Pzdr
        • Gość: Picasso Re ihp IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 23:46
          To był piękny mecz z Sampdorią. Dotychczas najbardziej emocjonujący mecz w
          pucharach z udziałem polskiej drużyny, jaki pamiętam. No chyba jeszcze Broendby-
          Widzew, ale tam temperaturę rozgrzewał red. Zimoch.
          Szczęsny potraktował makarona z bańki, dostał czerwień, ale ów występ był
          "najlepszy" w jego wykonaniu ze wszystkich znanych mi meczów z jego udziałem.
          Szczęsnego, nie makarona.
          • lhp Re: Re ihp 21.04.01, 21:39
            dzieki za informacje, niezapomniany byl takze Jozwiak
            i jego wielkie lapy w bramkarskich rekawicach
            Pzdr
      • Gość: PannaA Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: 62.153.128.* 20.04.01, 12:52
        Tyson ( za odgryzienie ucha ), Pflügler ( za najgorsze faule) ,schuhmacher (
        za niebezpieczne manewrowanie )....
        • Gość: ciekawy Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 13:07
          Tyson-za odgryzienie ucha.
        • Gość: wieczór Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 22:11
          Największym brutalem jest Polonia!!!!!!!!
      • Gość: fuzzy Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 14:26
        Niewiem czy największy brutal, ale napewno największy cham naszej ligi(za
        całokształt)
        • Gość: fuzzy Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 14:28
          Zapomniałem napisać kto ? Jak to kto ? KALISZAN !!!!!
          • Gość: campo Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: 212.244.177.* 20.04.01, 14:58
            Nominuję Haralda Schumachera za wyskok karate w meczu z Francją na Espania
            82.Trafił tak biednego Francuza(nie pamiętam nazwiska)że ten już w
            mistrzostwach nie zagrał,a Harald nie dostał za to chyba nawet żółtej
            kartki!!!!!
            • Gość: Puchatek Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: 194.134.232.* 20.04.01, 15:05
              cham staranowal Monsieur Battiston..
      • Gość: grexon Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.eti.pg.gda.pl 20.04.01, 15:51
        Owen Nolan z San Jose Sharks w sezonie zasadniczym NHL tak wjechal w jakiegos
        biedaka (stal bez krazka), że ze wstrzasem mozgu zbierali go z lodu
        • Gość: Monk Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 21:49
          Mr P.Scholes i reszta reprezentacji Anglii - za caloksztalt
          • Gość: mefju Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.p.lodz.pl 20.04.01, 22:27
            Mike Tyson, ale nie za ucho, za to ze faulowal naszego bidoka Endrju "made in
            America" Golote, przez co ten musial zejsc z ringu
            • Gość: Rado Re: NAJWIEKSZY BRUTAL W SPORCIE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 23:02
              Bez wątpienia ADAM MAŁYSZ . Brutalnie sprowadził do parteru Szmita.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka