Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Roger Federer zostanie ojcem

IP: *.chello.pl 13.03.09, 13:19
    to już wiemy skąd ta kontuzja Pleców, nieźle musiał się namęczyć żeby spłodzić
    dzieciaka.

a to limo latem ubiegłego roku? za co dostał od Mirki?

to ja niestety nie widzę Federera już takiego jak wcześniej. Federer tatuś to
    tak jak Hewitt tatuś. oczywiście klasa obydwu graczy nie porównywalna, ale
    zakładam podobną tendencję spadkową co do poziomu gry. może na nr.1 jeszcze w
    tym roku starczy.

Obserwuj wątek
      • Gość: magda Roger Federer zostanie ojcem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 14:41
        Mirka tez jest Szwajcarka przeciez!!!!!!!!!!
      • Gość: MACIEJ Re: Roger Federer zostanie ojcem IP: *.ny325.east.verizon.net 13.03.09, 16:26
        Rzeczywiscie od Mirki dostal w oko?
        • Gość: tenisista no a z kim spędzał noc? jednego dnia nie miał IP: *.chello.pl 13.03.09, 17:53
          drugiego dnia rano miał. masochista

• roger_federer2000 Re: Roger Federer zostanie ojcem 13.03.09, 22:19
          Nie dostał od żadnej Mirki (która notabene jest Szwajcarką, ale urodzoną na
          Słowacji, jej rodzice wyemigrowali jak była małym dzieckiem), tylko było to
          bodaj jakieś poparzenie - przecież ślad miał na twarzy przec dłuższy czas !!! O
          ile dobrze pamiętam Mirka grała kiedyś nawet w parze z Rogerem w pucharze
          Hopmana w mikście reprezentując Szwajcarię. Ale tutaj nie mam całkowitej
          pewności. Równie dobrze mógł Roger grać w parze z Martina Hingis, nie pamiętam
          dokładnie...

Teraz uwaga do "tenisisty"... Obiecałem sobie nie podejmować już z Tobą
          dyskusji, ale muszę się złamać. Chociaż nie do końca, bo to nie jest dyskusja
          tylko mała uwaga i pytanie : czy pisanie takich bzdur sprawia Ci przyjemność ?
          Pajacowanie jest zabawne ale do czasu. Te komentarze nadają się jedynie do
          skasowania. O ile przedtem pisałeś o tenisie (zawsze to samo, ale jednak na
          temat tenisa), to teraz Twoje teksty są obraźliwe, nieśmieszne i wręcz żałosne.
          Nie wiem czemu to ma służyć. Niestety głupota nie boli i każdy może pisać co chce...
          Czekam tylko na komentarz że Rios, Gasquet czy Nishikori będą lepszymi ojcami od
          Rogera...
          • Gość: tenisista szanowny internauto, a czemu mają służyć IP: *.chello.pl 13.03.09, 22:40
            komentarze innych i Twoje? każdy komentarz jest wypowiedzią człowieka który chce
            coś na temat napisać, czy to robi poważnie czy prowokacyjnie, czy pół na pół to
            jest inna sprawa, czy się to musi podobać, czy nie to ocena każdego czytelnika i
            ewentualnego komentatora indywidualna.

co do Hewitta widzisz że jak założył rodzinę to się wypalił. co do Federera
            wiesz odkąd ma problemy z kręgosłupem. nie wierzę że Federer może pogodzić bycie
            ojcem z grą tak jak 2 lata temu - wstecz. tatuś to nie jest tenisista. musi się
            poświęcić rodzinie, i tatusieje. tej rzeczywistości nie zaklniesz. co innego być
            nowym gniewnym, grać bez obciążeń, co innego mieć dziewczynę i pajacować przed
            nią i próbować jej zaimponować, co innego grać na swój wspólny sukces i
            przyszłość - czyli związek. rodzina to jest kaplica. oczywiście Ty możesz mieć
            inne zdanie na ten temat. ja wiem że na sport wpływa bardzo wiele czynników i na
            ostateczny wynik, i to czy się ma rodzinę czy nie jest jednym z ważniejszych
            elementów. może ważniejsze od tego czy się lubi kamery i grę przed widownią.

a co do poparzenia to nie ściemniaj. miał guza takiego jak by mu kto policzek
            roztrzaskał. ślad był przez kilka miesięcy. możliwe że Federer się "wywrócił"
            ale wygląda to strzał w mordę i to wyraźnie. ja stawiam na Mirkę, a tak czy
            inaczej od kogoś dostał i ukryć tego faktu się nie da.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka