Gość: Kill B. Po lapach oszusta !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.09, 17:35 MC LAREN OSZUSCI - ZLODZIEJE (FERRARI!!!) Kierowcy - Hamilton - zenujacy oszuci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzyk32a polecam siatkówkę zamiast F1 IP: *.acn.waw.pl 03.04.09, 01:26 w F1 wyniki ustala stolik, nie wiem może jak pzpn pod stołem, ale to już nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzyk64 wygrywa stolik a nie kierowcy IP: *.acn.waw.pl 03.04.09, 01:32 w obecnej chwili w F1 wymyślono tak wydumane przepisy, że nikt już nie wie o co chodzi, ani jakie zachowanie jest prawidłowe, a jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze (Klub Pickwicka), przecież to durnota, że nikt nie wie jak w danej sytuacji kierowca ma się zachować i o wyniku rozstrzyga kolegium (nie jeden facet z jajami tylko kolegium, by nikt nie ponosił odpowiedzialności, - no przecież to nie ja to kolegium), nie warto oglądać polecam inne sporty jak siatkówka, koszykówka (nie NBA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzyk64 widzyk64 i widzyk32a to ten sam widzyk IP: *.acn.waw.pl 03.04.09, 01:33 Odpowiedz Link Zgłoś