Gość: eustachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 18:05 Myślę,że hokej w Polsce jest na coraz wyższym poziomie. Już czasami wygrywamy z Chorwacją i Węgrami. Powstają nawet fan-kluby poszczególnych hokeistom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: małyś Re: polscy hokeisci IP: 213.199.197.* 30.11.03, 18:07 Po co Polsce hokej, mamy przecie Adasia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eustachy Re: polscy hokeisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 18:09 adaś się zestarzeje a hokej zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: polscy hokeisci IP: *.acn.waw.pl 30.11.03, 18:11 Po co wam ten hokej tylko sie bija i krzywdę robia i nic nie wygrywają, lepiej ,zeby łyżwiażom figurowym to te lodowiska udostępnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyneczka Re: polscy hokeisci IP: *.acn.waw.pl 30.11.03, 18:13 A mnie się ten sport podoba i wcale, ze nie muszą wygrywac chłopaki w hokeja, wystarczy ,ze sa barzdo mili dla dziewczyn i maja ładne auta , a w zasadzie to też czasem wygrywają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małyś Re: polscy hokeisci IP: 213.199.197.* 30.11.03, 18:14 Hokej to można pooglądać w czeskiej tv. To jedna z niewielu zalet mieszkania daleko od stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyneczka Re: polscy hokeisci IP: *.acn.waw.pl 30.11.03, 18:18 Do Warszawy przyjeżdzaja gwiazdy światowego hokeja mozna nawet spotkać wprawdzie nie na lodzie , ale w dyskotekach samego Czerkawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyneczka Re: polscy hokeisci IP: *.acn.waw.pl 30.11.03, 18:20 Powiedz mi cos o polskim hokeju Małyś , bo widzę ,ze jesteś w temacie. Mój syn chciałby uprawiać tę dyscypline, ale nie wie czy nie lepiej hokej na trawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małyś Re: polscy hokeisci IP: 213.216.74.* 01.12.03, 12:34 Jeżeli mieszka w Wielkopolsce - proszę bardzo .Jest "klimat" dla hokeja na trawie i możliwości. Natomiast ICE-HOCKEY polecam po wyemigrowaniu za ocean. W polskich warunkach- strata czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: polscy hokeisci IP: *.client.attbi.com 03.12.03, 16:42 Tyle sztucznych lodowisk co w calej Polsce jest w kazdym sredniej wielkosci miescie w Kanadzie Odpowiedz Link Zgłoś