Gość: kibic IP: *.173.18.175.tesatnet.pl 18.05.09, 17:38 tej! przecież mecz jest jutro! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lipa Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: 213.53.177.* 18.05.09, 17:45 wlasnie ze dzisiaj, wszyscy juz pojechali hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue boy Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.domainunused.net 18.05.09, 17:56 Ciekawe gdzie będą spali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LechFTW Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:10 Kurde, a mam bilet na mecz. Ktoś mnie widocznie w jajo zrobił bo myślałem, ze on jest jutro...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax fajnie, że wspomnieli że Polonia Bytom mocno wtedy IP: *.bph.pl 19.05.09, 14:05 wspierała Lecha na Górnym Śląsku widać że gościu zorientowany co pisze BTW szkoda tamtych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar 18.05.09, 22:42 koledzy z Chorzowa ich przenocują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:40 Redaktorze Nawrot my kibice poznańskiego Lecha nie życzymy sobie żeby pisał Pan artykuły na temat naszego ukochanego klubu, bo jest Pan totalnym imbecylem i ignorantem dziennikarskim! Totalna amatorszczyzna pióra! Bez pozdrowień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicker Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:45 Sama prawda. Ponadto każdy, ale to każdy, nawet największy debil, pisząc artykuł by się zorientował, że mecz jest JUTRO nie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouse 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:44 nie badźcie imbecylami napalajacymi sie ze redektorkowi mozecie sobie bezkarnie dowalic tak samo jak zmarszczyc freda w ubikacji po kryjomu przed rodzicami po "Dobranocce" - cieszcie sie za to ze mozecie przeczytac juz dzis artykul ktory w wydaniu papierowym pojawi sie dopiero jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 19:05 Szczerze mowiac klade lache na ten artykul, jak i ten, a tym bardziej ten, ktory pojawi sie jutro w wersji papierowej. Redaktorzyny pisza totalne bzdury. Pisza to co kaze im pracodawca, a co gorsze, w sposob taki jaki im kaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.173.6.126.tesatnet.pl 18.05.09, 19:38 To po cholerę imbecylu to czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar 19.05.09, 14:56 Czyta się w trosce o Ciebie i Tobie podobnym, w celu sprostowania, abyś nie opierał swej wiedzy na relacji redadaktorzyn Gów...Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.icpnet.pl 18.05.09, 20:53 I jeszcze komentujesz? Czytaj sobie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonPedro A tam...Zaboli 13,5tys bylo na derbach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:46 Redaktor sie chyba obzarl starymi kartoflami. A propos to sie szykuja wielkie wykopki na Slaskim. Tak sie na Slasku organizuje szpile: dla kibicow.Szkoda ze tylko 25 tys. biletow. Pyrole poczuja pierwszy raz jak moglyby wygladac derby, ktorych nigdy nie beda mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlkp Płn Wy brudne paznokcie przyjeżdażając do Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:02 na Bułgarską macie okazję zobaczyć co to ład i porządek oraz światowy stadion, którego nigdy nie będziecie mieli. Puchar jest nasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bextor 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 00:39 O Bosz to co trzeba zrobić, by muc napisac coś o pyrskim Lechu? Pochwalić kanciarza i sprzedawczyka Rexa czy zapisać się do Wary Lecha? I co z tych dwóch opcji jest gorsze? Kibice piłkarscy do tak naiwna masa, że można ich użyć do zaciemniania okien podczas nalotów bombowych. A kibice Lecha to największe ciotki-podróżniczki Odpowiedz Link Zgłoś
sinne Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar 19.05.09, 14:46 > O Bosz > to co trzeba zrobić, by muc napisac coś o pyrskim Lechu? P - proponuję zacząć od spotkania ze słownikiem ortograficznym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontemplator07 Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:59 A co powiesz, jak się okaże, że "Rex" nie jest kanciarzem i sprzedawczykiem - ja wiem,ze nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar 19.05.09, 16:06 "muc" to ty możesz w nachy narżnąć chorzowski paznokciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Ostatni taki wielki mecz na śląskim .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 00:40 No to będzie ostatni tak ważny mecz na śląskim ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieskie Św-ce 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: 93.179.233.* 19.05.09, 01:43 Czekamy na was w Chorzowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic nie fanatyk 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.icpnet.pl 19.05.09, 13:59 KOLEJORZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS co za bzdura gazeta klamie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.09, 14:54 2 marca 2008 rok - 17 tysiecy kibicow Gornika jedzuie na wyjazd na stadion slaski na mecz z ruchem. dlaczego klamiecie ze te 9 tys Lecha to najwiekszy wyjazd od lat ??????????????? Gazeta !!!! co ?????? NIE KLAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 19.05.09, 15:15 Bo macie bardzo daleko kur.. wyprawe mieliscie ze ja pierd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poz Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.icpnet.pl 19.05.09, 15:32 Nie podniecaj się dziecko,że wyjazd na drugą stronę ulicy to jakieś osiągnięcie.Jak przejedziecie 300 km w 9000 ludzi,to będziesz mógł się pochwalić na necie,a teraz po prostu się nie ośmieszaj.A co do artykułu to bardzo ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trsl Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.09, 15:49 pie...sie poz, sam jestes dziecko skoro nie wiesz i nie rozrozniasz miast na slasku pajacu - dowiedz sie gdzie lezy stadion laski i ile kilometrow od zabrza. CH ci w doopsko i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:15 Stadion Śląski leży w Chorzowie, na ulicy, o ile się nie myle, Parkowej. Spod samego stadionu na Rooseveltta na Śląski- strzelam, bo nie jestem z Zabrza- jest mniej więcej 15-18 km. Myślę jednak, że bliżej tej pierwszej granicy. Innymi słowy rzut beretem. Dla Ciebie to pewnie ze trzy dni drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trsl Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.09, 17:32 i co z tego ? dokladnie 25 km ale to wyjazd, wiec gazeta klamie iszac taki tekst. Rekord nalezy do Gornika i tyle. w redakcji gazety wyborczej wszyscy konie wala i sie spuszczaja na temat lecha taka jest prawda, a z prawda te ich teksty maja zero wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylech Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:59 a co to za wyjazd jak mozna dojechac tramwajem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-bieski Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 18:39 zauważyliście pajace jedni i drudzy że artykuł jest o rekordzie na wyjazdach Lecha a nie wyjazdach wszystkich drużyn w Polsce? a przy okazji muszę przyznać rację kibicom z Poznania - co to za wyjazd jak w Zabrzu wsiadasz w 840 i z biletem za 3 złote po pół godzinie jesteś 500m od SŚ. ciekawe jak by wyglądał wyjazd z Chorzowa na finał z Lechem ale np. w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: therm Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.icpnet.pl 21.05.09, 00:10 trsl - ale ty głupie jesteś!!! 9 tys. to rekord, ale Lecha. Kogo obchodzi jakiś Górnik?! I co ma do rekordu Lecha 17 tys. frajerów na derbach? Jeśli już masz czelność szukać rekordu w dziejach całej polskiej ligi, to poszukaj w roku 1957. Przy tamtym rekordzie twoje 17 tys. to pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
zawaldemar Puchar Polski- dlaczego taki ważny 19.05.09, 15:07 1- kasa ? Niekoniecznie,bo z meczu (15 000 ludzi na Bułgarskiej jest ok 500 000 zł). Puchar Ekastraklasy to 600 000 2- Sponsorem jest REMES.. sponsor Lecha :-) zatem jak tu nie wygrać! 3- daje udział w rozgrywkach UEFA , eliminacje zdobywca PP rozpoczyna OD TRZECIEJ RUNDY (pierwsza to 6 lipca , druga-16 lipca, trzecia 30 lipca) zatem urlopy piłkarze mieliby najdłuższe :-), podkreślał to Smuda i najbardziej naturalnie startowaliby do tych rozgrywek i do ligi. No i graliby tylko JEDYNE ELIMINACJE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 16:13 Pamiętam dobrze finał z 1984 roku na stadionie Ległej. Po meczu kibole ze stolycy zaatakowali kibiców Wisły. Tych z W-wy było z 5 tys., ale za chwile Ci z Lecha ruszyli na nich. I spieprzała warszafka u siebie w mieście. Szacuję że tych z Lecha było wtedy około 10 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:19 A ja pamiętam fetę na poznańskim rynku, na której pan Ryszard F. zwany Fryzjerem golił głowę i wąsy panu Baniakowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic FETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:21 Zapomniałem dopisać, że to było z okazji "awansu" WKP Lech do 1 ligi. Pozdrowienia dla kibiców "poznańskiej" drużyny, która ma NIP z Szamotuł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdziwiony REMES - sponsor Lecha i sponsor PP IP: 193.59.76.* 19.05.09, 18:11 Remes sponsorem i Lecha i rozgrywek o PP. Jakby zestawienie pary finałowej mnie nie dziwi. Tak samo jak nie dziwi mnie wynik meczu, który oficjalnie poznamy ok 22. Wierzę, że tym razem Lech sobie poradzi nawet bez Reissa w roli głównej :) Abolicja mnie tez nie dziwi, kilka lat historii tego poznanskiego klubu tez mnie juz nie dziwi, brak kary i walka Widzewa o ekstraklase tez mnie nie dziwi, nie dziwi mnie to, że Legia jest czysta, podczas gdy Wdowiec wywalczyl dla nich majstra zaraz po odejsciu z Korony. Dziwi mnie jedynie, ze ludzie placą abonamenty TV i bilety na mecze. To mnie jedynie dziwi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: 195.117.195.* 03.06.09, 08:25 Gość portalu: Kibic napisał(a): > A ja pamiętam fetę na poznańskim rynku, na której pan Ryszard F. zwany Fryzjere > m > golił głowę i wąsy panu Baniakowi... Wiec nie pamietasz tej fety a tylko cos przeczytales w gazetach. Baniak mial golona glowe przez Forbricha w szatni tuz po meczu a na fete przyjechal juz lysy. Odpowiedz Link Zgłoś