Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar

IP: *.173.18.175.tesatnet.pl 18.05.09, 17:38
    tej! przecież mecz jest jutro!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lipa Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: 213.53.177.* 18.05.09, 17:45
        wlasnie ze dzisiaj, wszyscy juz pojechali hehe
        • Gość: blue boy Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.domainunused.net 18.05.09, 17:56
          Ciekawe gdzie będą spali :)
          • Gość: LechFTW Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:10
            Kurde, a mam bilet na mecz. Ktoś mnie widocznie w jajo zrobił bo myślałem, ze on
            jest jutro...:/
            • Gość: ax fajnie, że wspomnieli że Polonia Bytom mocno wtedy IP: *.bph.pl 19.05.09, 14:05
              wspierała Lecha na Górnym Śląsku
              widać że gościu zorientowany co pisze
              BTW szkoda tamtych czasów
          • dziodu Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar 18.05.09, 22:42
            koledzy z Chorzowa ich przenocują ;)
      • Gość: KKS 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:40
        Redaktorze Nawrot my kibice poznańskiego Lecha nie życzymy sobie
        żeby pisał Pan artykuły na temat naszego ukochanego klubu, bo jest
        Pan totalnym imbecylem i ignorantem dziennikarskim! Totalna
        amatorszczyzna pióra! Bez pozdrowień!
        • Gość: Nicker Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:45
          Sama prawda. Ponadto każdy, ale to każdy, nawet największy debil, pisząc artykuł
          by się zorientował, że mecz jest JUTRO nie dzisiaj.
      • Gość: mouse 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:44
        nie badźcie imbecylami napalajacymi sie ze redektorkowi mozecie
        sobie bezkarnie dowalic tak samo jak zmarszczyc freda w ubikacji po
        kryjomu przed rodzicami po "Dobranocce" - cieszcie sie za to ze
        mozecie przeczytac juz dzis artykul ktory w wydaniu papierowym
        pojawi sie dopiero jutro...
        • Gość: On Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 19:05
          Szczerze mowiac klade lache na ten artykul, jak i ten, a tym bardziej ten, ktory
          pojawi sie jutro w wersji papierowej. Redaktorzyny pisza totalne bzdury. Pisza
          to co kaze im pracodawca, a co gorsze, w sposob taki jaki im kaze.
          • Gość: Zenon Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.173.6.126.tesatnet.pl 18.05.09, 19:38
            To po cholerę imbecylu to czytasz?
            • fc-inter Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar 19.05.09, 14:56
              Czyta się w trosce o Ciebie i Tobie podobnym, w celu sprostowania, abyś nie
              opierał swej wiedzy na relacji redadaktorzyn Gów...Wyborczej
          • Gość: ula Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.icpnet.pl 18.05.09, 20:53
            I jeszcze komentujesz? Czytaj sobie co innego.
      • Gość: DonPedro A tam...Zaboli 13,5tys bylo na derbach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:46
        Redaktor sie chyba obzarl starymi kartoflami. A propos to sie szykuja wielkie
        wykopki na Slaskim. Tak sie na Slasku organizuje szpile: dla kibicow.Szkoda ze
        tylko 25 tys. biletow. Pyrole poczuja pierwszy raz jak moglyby wygladac derby,
        ktorych nigdy nie beda mieli.
        • Gość: Wlkp Płn Wy brudne paznokcie przyjeżdażając do Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:02
          na Bułgarską macie okazję zobaczyć co to ład i porządek oraz
          światowy stadion, którego nigdy nie będziecie mieli.
          Puchar jest nasz!!
      • Gość: Bextor 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 00:39
        O Bosz
        to co trzeba zrobić, by muc napisac coś o pyrskim Lechu? Pochwalić
        kanciarza i sprzedawczyka Rexa czy zapisać się do Wary Lecha? I co z
        tych dwóch opcji jest gorsze? Kibice piłkarscy do tak naiwna masa,
        że można ich użyć do zaciemniania okien podczas nalotów bombowych. A
        kibice Lecha to największe ciotki-podróżniczki
        • sinne Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar 19.05.09, 14:46
          > O Bosz
          > to co trzeba zrobić, by muc napisac coś o pyrskim Lechu? P

- proponuję zacząć od spotkania ze słownikiem ortograficznym ;)
        • Gość: kontemplator07 Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:59
          A co powiesz, jak się okaże, że "Rex" nie jest kanciarzem i
          sprzedawczykiem - ja wiem,ze nie jest.
        • dziodu Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar 19.05.09, 16:06
          "muc" to ty możesz w nachy narżnąć chorzowski paznokciu
      • Gość: XXL Ostatni taki wielki mecz na śląskim .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 00:40
        No to będzie ostatni tak ważny mecz na śląskim .....
      • Gość: Niebieskie Św-ce 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: 93.179.233.* 19.05.09, 01:43
        Czekamy na was w Chorzowie!
      • Gość: kibic nie fanatyk 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.icpnet.pl 19.05.09, 13:59
        KOLEJORZ!!!
      • Gość: PIS co za bzdura gazeta klamie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.09, 14:54
        2 marca 2008 rok - 17 tysiecy kibicow Gornika jedzuie na wyjazd na stadion
        slaski na mecz z ruchem.

dlaczego klamiecie ze te 9 tys Lecha to najwiekszy wyjazd od lat ???????????????

Gazeta !!!! co ?????? NIE KLAM !!!!!
        • Gość: qwerty Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 19.05.09, 15:15
          Bo macie bardzo daleko kur.. wyprawe mieliscie ze ja pierd...
        • Gość: poz Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.icpnet.pl 19.05.09, 15:32
          Nie podniecaj się dziecko,że wyjazd na drugą stronę ulicy to jakieś
          osiągnięcie.Jak przejedziecie 300 km w 9000 ludzi,to będziesz mógł
          się pochwalić na necie,a teraz po prostu się nie ośmieszaj.A co do
          artykułu to bardzo ciekawy.
          • Gość: trsl Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.09, 15:49
            pie...sie poz, sam jestes dziecko skoro nie wiesz i nie rozrozniasz miast na
            slasku pajacu - dowiedz sie gdzie lezy stadion laski i ile kilometrow od zabrza.

CH ci w doopsko i tyle.
            • Gość: Max Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:15
              Stadion Śląski leży w Chorzowie, na ulicy, o ile się nie myle,
              Parkowej. Spod samego stadionu na Rooseveltta na Śląski- strzelam,
              bo nie jestem z Zabrza- jest mniej więcej 15-18 km. Myślę jednak, że
              bliżej tej pierwszej granicy. Innymi słowy rzut beretem. Dla Ciebie
              to pewnie ze trzy dni drogi.
              • Gość: trsl Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.09, 17:32
                i co z tego ? dokladnie 25 km ale to wyjazd, wiec gazeta klamie iszac taki
                tekst. Rekord nalezy do Gornika i tyle.

w redakcji gazety wyborczej wszyscy konie wala i sie spuszczaja na temat lecha
                taka jest prawda, a z prawda te ich teksty maja zero wspolnego.

• Gość: antylech Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:59
                  a co to za wyjazd jak mozna dojechac tramwajem?
                  • Gość: nie-bieski Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 18:39
                    zauważyliście pajace jedni i drudzy że artykuł jest o rekordzie na wyjazdach
                    Lecha a nie wyjazdach wszystkich drużyn w Polsce?
                    a przy okazji muszę przyznać rację kibicom z Poznania - co to za wyjazd jak w
                    Zabrzu wsiadasz w 840 i z biletem za 3 złote po pół godzinie jesteś 500m od SŚ.
                    ciekawe jak by wyglądał wyjazd z Chorzowa na finał z Lechem ale np. w Warszawie?
                • Gość: therm Re: co za bzdura gazeta klamie IP: *.icpnet.pl 21.05.09, 00:10
                  trsl - ale ty głupie jesteś!!! 9 tys. to rekord, ale Lecha. Kogo obchodzi jakiś
                  Górnik?! I co ma do rekordu Lecha 17 tys. frajerów na derbach? Jeśli już masz
                  czelność szukać rekordu w dziejach całej polskiej ligi, to poszukaj w roku 1957.
                  Przy tamtym rekordzie twoje 17 tys. to pikuś.
      • zawaldemar Puchar Polski- dlaczego taki ważny 19.05.09, 15:07
        1- kasa ? Niekoniecznie,bo z meczu (15 000 ludzi na Bułgarskiej jest ok 500 000
        zł). Puchar Ekastraklasy to 600 000 2- Sponsorem jest REMES.. sponsor Lecha
        :-) zatem jak tu nie wygrać! 3- daje udział w rozgrywkach UEFA , eliminacje
        zdobywca PP rozpoczyna OD TRZECIEJ
        RUNDY (pierwsza to 6 lipca ,
        druga-16 lipca, trzecia 30 lipca) zatem urlopy piłkarze mieliby najdłuższe :-),
        podkreślał to Smuda i najbardziej naturalnie startowaliby do tych rozgrywek i do
        ligi. No i graliby tylko JEDYNE ELIMINACJE!!
      • Gość: pikus 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 16:13
        Pamiętam dobrze finał z 1984 roku na stadionie Ległej. Po meczu
        kibole ze stolycy zaatakowali kibiców Wisły. Tych z W-wy było z 5
        tys., ale za chwile Ci z Lecha ruszyli na nich. I spieprzała
        warszafka u siebie w mieście.
        Szacuję że tych z Lecha było wtedy około 10 tys.
      • Gość: Kibic 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:19
        A ja pamiętam fetę na poznańskim rynku, na której pan Ryszard F. zwany Fryzjerem
        golił głowę i wąsy panu Baniakowi...
        • Gość: Kibic FETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:21
          Zapomniałem dopisać, że to było z okazji "awansu" WKP Lech do 1 ligi.

Pozdrowienia dla kibiców "poznańskiej" drużyny, która ma NIP z Szamotuł!
          • Gość: niezdziwiony REMES - sponsor Lecha i sponsor PP IP: 193.59.76.* 19.05.09, 18:11
            Remes sponsorem i Lecha i rozgrywek o PP. Jakby zestawienie pary
            finałowej mnie nie dziwi. Tak samo jak nie dziwi mnie wynik meczu,
            który oficjalnie poznamy ok 22. Wierzę, że tym razem Lech sobie
            poradzi nawet bez Reissa w roli głównej :) Abolicja mnie tez nie
            dziwi, kilka lat historii tego poznanskiego klubu tez mnie juz nie
            dziwi, brak kary i walka Widzewa o ekstraklase tez mnie nie dziwi,
            nie dziwi mnie to, że Legia jest czysta, podczas gdy Wdowiec
            wywalczyl dla nich majstra zaraz po odejsciu z Korony.

Dziwi mnie jedynie, ze ludzie placą abonamenty TV i bilety na mecze.
            To mnie jedynie dziwi. Pozdrawiam.
        • Gość: m Re: 9 tys. ludzi jedzie do Chorzowa po Puchar IP: 195.117.195.* 03.06.09, 08:25
          Gość portalu: Kibic napisał(a):

> A ja pamiętam fetę na poznańskim rynku, na której pan Ryszard F. zwany Fryzjere
          > m
          > golił głowę i wąsy panu Baniakowi...

Wiec nie pamietasz tej fety a tylko cos przeczytales w gazetach.
          Baniak mial golona glowe przez Forbricha w szatni tuz po meczu a na fete
          przyjechal juz lysy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka