Gość: WKS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.03, 20:16 WWWWWWKKKKKKKKKKSsssssss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.net-arena.pl 11.12.03, 20:19 piękny mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigu Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 21:28 masz całkowitą rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Euroliga koszykarzy. Idea �lšsk - Efes 76:69 IP: W3CACHE3.verizone.com.pl:* / 10.3.9.* 11.12.03, 20:21 tak trzymać dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasta Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.f / 192.168.10.* 11.12.03, 20:42 to był mecz!!!!!!Greer Wójcik Tomczyk w obronie świetnie zagrał o dziwo Hyży tylko tak trzymać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SaTaL Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.wrzos.wroc.pl 11.12.03, 20:43 Nie no,Slask potrafi wygrac z kazdym i przegrac z nie byle kazdym... Juz jestesmy w Europie.... a Greer jest MASTER:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 20:49 Brawo Greer, Wojcik, Tomczyk. Pierwszy raz pochwała należy się też "Rondlowi". Ignerski myślal, że jak mu dobrze poszlo w Anwilu, to już jest świetnym graczem i może sam kończyć akcje... po tym meczu chyba wróci na ziemię. Śląsk, tak trzymać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rude-boy Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 21:06 Jeden z najlepszych meczów w tym roku w Polsce, emocje i poziom na odpowiednim poziomie. Dobrze że to Śląsk gra w Eurolidze, a nie obrażone Prokom czy Anwil, bo oni po prostu nie dali by rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rude-boy Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 21:09 Co najważniejsze Śląsk gra poskimi zawodnikami, a nie 5 zagranicznikami w tym część z polskimi paszportami. Fakt że gra kręcki się wokół AMERYKAŃCA ale zbiurki zasłony i jeszcze wiele to zasługa Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 21:06 Az sie boje pomyslec co sie stanie jak Greer odniesie kontuzje - Slask nie ma dla niego jak na razie zadnego zmiennika - bez niego gra w ogóle sie nie klei... Ale to na razie nie wazne - BRAWO Slask - tak trzymac... CALA POLSKA W CIENIU SLASKA :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegaTK WKS...WKS...WKS...WKS...WKS...WKS...WKS IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.2.* 11.12.03, 21:06 brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:) brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:) brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:) brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:) brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:) brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:) brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:) brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:)brawo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigu Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 21:20 Rewelacja.Greer i Wójcik na podbój Europy, Ignerski do Turowa!!! Dlaczego nie grał zieliński?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KufeL Ś L Ą S K W R O C Ł A W !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 21:22 To jest coś wspaniałego nie mam słów... na naszych oczach dzieje się coś wielkiego. VIVA WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wukaes Ale mi adrenalinka skoczyla!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 21:24 Ale zrobilem biznes kupujac karnet na Eurolige w tym sezonie. Kiedy dostawali lanie w lidze moglo sie wydawac ze tak samo bedzie w eurolidze i inwestycja bedzie chybiona. A tutaj szok! Gdyby teraz sprzedawali karnety to poszlyby za dwa razy tyle trzy razy wiecej :-). Chlopaki graja super! Wprawdzie martwi ze wszystko kreci sie wokol Greera i jak jemu nie idzie to druzynie nie idzie ale dzis we wlasciwym momencie nawet Skiba pociagnal. Pogral 2 minuty, swoje rzucil a w tym czasie Slask wyszedl na prowadzenie. Brawo WKS! Juz czekam na bilety na Top16 :-). Efes pokonany- next please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: öö Re: Ale mi adrenalinka skoczyla!!! IP: *.pool.mediaWays.net 11.12.03, 21:48 ile ludzi bylo w hali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azzurro Dawać tutaj makaroniarzy!!! :-) IP: *.net.kn.pl / 10.102.12.* 11.12.03, 21:55 A Benetton pojedziemy 11 punktami :-) Takie mam przeczucie :P Hej Śląsk! Hej Śląsk! ... Ludzi było 6 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wukaes Re: Ale mi adrenalinka skoczyla!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 23:33 Nie liczylem :-), ale byla pelna- wolnych miejsc nie widzialem. Ide o zaklad ze jak tak beda grali to dalej bedzie pekac w szwach. Szkoda ze wybudowano Orbite zamiast jakiejs wielkiej hali, takiej na 10-15tys. Tez by byla pelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu cala Europa do Slaska dostala kopa!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 21:53 swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azzurro :) IP: *.net.kn.pl / 10.102.12.* 11.12.03, 21:59 Group C W-L +/- Pamesa 5-1 +44 Efes Pilsen 4-2 +34 Benetton 4-2 +21 Idea Slask 4-2 +12 TAU 3-3 +19 ASVEL 2-3 -36 Alba 1-5 -52 Olympiacos 0-5 -42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samson Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 22:09 Brawo, brawo, brawo z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 22:16 W końcu Katzurin zdecydował się grać więcej zawodnikami niż tylko 5. Troszkę tylko za długo trzymał na parkiecie Ignerskiego, ale niech się chłopak uczy. Wójcik, Greer i Domino rewelacja!!! Cała Polska w cieniu Śląska!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Ale dlaczego Zielina nie grał?????!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.03, 22:32 No właśnie. A mecz super. Mam jedynie nadzieje,ze gdyby,odpukać,Greer stracił forme, to czy nie zamieni sie w takiego Colsona(debila-to przez niego nie awansowalismy do finału grrr,na szczęscie chociaz brąz sie trafił-ale wtedy tego ciołka wyrzucili z zespołu....niestety, o co najmniej 4 mecze za późno).Greer jednak świetnie podaje,mam nadzieje,ze w takim wypadku sam bedzie podawał. Jednak przydałby się jeszcze jeden zawodnik...A może Miglinieks jest juz po kontuzji....Okres transwerowy się zbliza...ale nie wiem ,czy on ma jakis klub... Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris SLASK TO POLSKA! IP: 149.123.191.* 11.12.03, 22:41 WKS NOW AND FOREVER!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katschor Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.03, 23:01 "Dowieźli zwycięstwo, wszystko się kreci wokół Greera..." widać, że zwycięstwa Śląska są nie w smak warszawce. Trudno im ukryć niezadowolenie ! Do dupy z takim artykułem ! Przecież Śląsk wygrał 7 pkt. i to sie liczy,a nie muchy w nosie jakiegoś pismaka. Jak tam Polonia W-wa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek z Chicago gratulacje z Chicago IP: *.z75-95-67.customer.algx.net 11.12.03, 23:13 Gratulacje z Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuKSi Re: GRATULACJE CPWCŚ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.03, 23:47 NO NARESZCIE BO JUŻ MYŚLAŁEM ŻE ZNOWU SERIĘ ROZPOCZĘLI TYM RAZEM PRZEGRANYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re:jakies FOTKI ??????????????????????? IP: *.pool.mediaWays.net 11.12.03, 23:44 gdzie mozna zobaczyc Fotki z tych meczow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawron Re:jakies FOTKI ??????????????????????? IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 01:48 Fotki są na www.wroclaw.e-basket.pl zajebista strona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAT raczej nie na GW IP: *.spsa.com.pl 12.12.03, 08:55 Na pewno nie na stronie GW, bo oni chyba nie potrafia fotografowac koszykowki. Taki wyciagam wniosek, obserwujac od dluzszego czasu te ich "foto relacje" z basketu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 12.12.03, 01:22 Witam. Jedno mnie zastanawia. "Redaktorzy" Gazeaty piszą, że to "olbrzymi krok w kierunku awansu do najlepszej szesnastki " z drużyny z Wrocławia ,ale jak wchodzę na stronę www.gazeta.pl to w "sekcji" spory można zobaczyć odnośniki tylko do pilki nożnej. Że Polska wygrała, że losowanie i że jakiś tam średni piłkarz skądś wrócił. Mam pytanie skoro to wielki(podobno)krok to czemu piszą "Redaktorzy" o bzdeach. Czy chodzi o nakład, bo w takim razie nic dziwnego, że polski sport tak "dobrze" stoi. Piłka nożna jest no. 1 w PL, ale jak nic się nie będzie pisało na pierwszych stronach gazet o innych dyscyplinach to nic dziwnego , że sponsoring upadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: 156.17.79.* 12.12.03, 07:35 GRATULACJE!!! a jaworski jak zwykle się czepia... niech idzie pole orać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 09:38 ta recenzja tego meczu jest co najmniej nudna,bez emocji i nieobiektywna! zastanawiam sie czy autor aby przypadkiem ogladał ten mecz, bo mam wrażenie że nie. to przykre, że dziennikarz sportowy nie potrafi napisać obiektywnej recenzji z widowiska sportowego! no chyba że nie lubi koszykówki!ale przecież nie musi o niej pisać! może szachy!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafaelRR Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: 217.8.161.* 12.12.03, 10:10 Kurcze, znowu ktoś ma problemy z liczeniem w sumie Slask wg redaktora (licząc pojedyncze punkty) zdobył ich 72. Całe szczęście, że jest inet i można sprawdzić poprawne statsy na np www.e-basket.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cam Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: 195.245.217.* 12.12.03, 10:54 gratulacje :D mieszkam w Pruszkowie i trochę zazdroszczę, iż takie rzeczy nie mają już miejsca... nie mają szansy dziać się w Pruszkowicach... jesio roz gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 12:22 WKS<WKS<WKS<WKS< Najlepszy mecz Śląska w historii, Viva Muli Katzurin!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fikol2 Re: Euroliga koszykarzy. Idea Śląsk - Efes 76:69 12.12.03, 15:12 Cieszymy się wszyscy, że Śląsk wygrał, nawet tu w prowimcjonalnej Warszawie. Mam jednak pewne ale .... co do stylu gry. Tylko niech wrocławcy szowiniści nie krzyczą od razu - to jest krytyka konstruktywna. Po pierwsze chwała za to, że trafili 10 razy za 3. No ale połowa z tych rzutów wpadła nie po przemyślanych akcjach tylko po szaleńczych solówkach i widać, że zaczyna to być stylem Śląska. Tylko co się stanie jak przestanie wpadać? Zdaję sobie sprawę, że jak są pozycje to trzeba rzucać, ale taką pozycję może mieć Wójcik 3 metry od kosza albo Greer na 7-mym metrze, a to już chyba nie to samo. Sądze, że taka drużyna jak Śląsk, choć wzrostowo najlepiej nie jest, powinna więcej akcji kończyć z pewniejszych pozycji - zdecydowanie bliżej kosza. Po drugie zaś, Śląsk w dalszym ciągu (mimo szumnych zapowiedzi, że się to zmieni) w sumie słabo broni - szczególnie pod koszem. Ewidentny problem stanowi, właśnie pod koszem, pomoc. Albańczyk Kuqo, mimo, że zdobył tylko 9 punktów, to przeegzaminował Wrocławian w tym temacie nieźle. Nie wiem dlaczego pomoc w Śląsku dla nisko broniącego centra idzie z góry, a nie z dołu z przeciwnej strony. Efekt jest taki, że tworzy się ogromna luka, a potem już nikt nie nadąża ... Pozdrowienia dla Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś