Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Domachowska przegrała z Malek w Marsylii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:15
    MOCNO i... OUT!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gdzie Domachowska przegrała z Malek w Marsylii IP: *.chello.pl 11.06.09, 16:03
        gdzie jest tenisista?
        • Gość: Ewa Re: Domachowska przegrała z Malek w Marsylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 16:48
          Kogo to obchodzi poza tobą?
        • Gość: tenisista Marta powtórzyła wynik Agnieszki Radwańskiej z RG IP: *.chello.pl 11.06.09, 16:51
          i jedna i druga dotarła do 1/8 finału.

no cóż, nie ma się rzeczywiście czym zachwycać, proponuję żeby Marta zaczęła
          grać na własny rachunek bez trenera, i jeździć sama na turnieje bez trenerów mam
          i innych niepotrzebnych balastów. nie wiem jak było tym razem, ale tak obrana
          taktyka powinna przynieść w dłuższej perspektywie miarodajny i długotrwały sukces.

• Gość: Ewa Re: Marta powtórzyła wynik Agnieszki Radwańskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 18:43
            Nie masz racji. Marta nie istnieje bez trenera Olszewskiego. 1/8
            finału - może, tylko że Ulka gra w turnieju WTA, a Marta w ITF. jest
            różnica. Z Olszewskim weszła do 4. dziesiątki, gdyby z nim została
            może by poszła jeszcze z 10 pozycji wyżej. Zmienia trenera - spada,
            wraca do Olszewskiego - idzie w górę. Ostatnio Olszewski zarzekał
            sie, że definitywny koniec współpracy z Martą z jego strony, ale
            jednak znowu trenowali i Marta wróciła na moment do 100. na chwilkę,
            może znowu sie pokłóciłi? Nie wiem. Życzę Marcie jak najlepiej, ale
            zobaczymy, co będzie...
            • Gość: tenisista Ostrowski?... IP: *.chello.pl 11.06.09, 22:05
              ja mam wrażenie, że Marta musi zacząć samodzielnie podejmować decyzje, i mam
              wrażenie że momenty samodzielności dopiero przynoszą jej ulgę. przypomnę Ci, że
              Marta grając w AO nie miała żadnego trenera, i pojechała na turniej "na własną
              odpowiedzialność".

nie mam nic do Ostrowskiego, ale to nie tak że Marta miała albo Ostrowskiego,
              albo nikogo. zawsze ktoś jej pomagał, ktoś jej doradzał, ktoś tam trenował,
              sparingi itp.

być może trwały układ z trenerem taki jaki ma chociażby przecież całkiem
              niezależna Szarapowa z Joycem, tak, tylko że Marta chyba takiego trenera nigdy
              nie miała.

trener "do wynajęcia", to nie jest dobra sprawa, z tego co się orientuję to
              Paweł Ostrowski miał zrezygnować ze współpracy z Martą po Roland Garros (ze
              względu na mamę po raz wtóry).

jeśli tak, to ja bym na miejscu Marty po prostu odepchnął skoro i tak jest w
              takim miejscu jak jest, wszystkich trenerów i postawił na swoją grę, bez żadnych
              trenerów "taktycznych". jeśli nic z tego przez pół roku czy rok nie wyjdzie, to
              znaczy nie wróci do wygrywania to wtedy trzeba myśleć co dalej. a jeśli będzie
              szło ku dobremu, to tylko sobie dobrać specjalistów od przygotowania fizycznego
              i sezonowych doradców od np. nawierzchni czy poprawienia kilku elementów
              technicznych których Marcie zabraknie, jeśli będzie taka potrzeba.

mnie się podejście Ostrowskiego nie podobało, bo mam wrażenie że on nie uczył
              Marty jak ma grać żeby wygrywać, i zaniżał jej skalę możliwości. w sumie mało mi
              na trenera pasował, w każdym razie, jeśli trener to na amen, a taki trener który
              niby trenuje, ale z drugiej strony nie ma wpływu na cykl przygotowań w sezonie
              to jest "i tak i nie".

przyglądając się Marcie, od wielu lat mam wrażenie że ona albo musi mieć trenera
              który będzie dla niej autorytetem i będzie ją układał od a do z, a to wymaga
              ścisłej codziennej współpracy, albo "bije się z myślami" i ani nie gra tego co
              ustaliła z trenerem, ani nie potrafi do końca być sobą. jeśli nie potrafi
              odnaleźć pewności siebie z trenerem, to właściwie po co jej taki trener?

• Gość: Aremon Re: Ostrowski?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 12:41
                Nawet niegłupio tym razem napisałeś. Gdyby nie Twoje niezwykle
                chamskie wcześniejsze posty to można cię uznać za za normalnego
                forumowicza.
          • Gość: marek Roland Garros a turniej ITF IP: *.hsd1.co.comcast.net 11.06.09, 18:44
            Dla "tenisisty" druga runda turnieju ITF i czwarta runda Roland Garros to jest to samo osiagniecie. Szczyt ignorancji, no bo przeciez o zlosliwosc go nie posadzam ...
            • Gość: tenisista to Jędrzej przecież napisał w poprzednim wątku IP: *.chello.pl 11.06.09, 22:06
              że Marta osiągnęła 1/8 finału. to tak samo jak Radwańska na RG. są w tej samej
              fazie turnieju. Ula za to jest lepsza od swojej siostry bo już jest w ćwierćfinale.

• Gość: Jędrzej Naprawdę? IP: *.chello.pl 11.06.09, 22:41
                Gość portalu: tenisista napisał(a):

> to Jędrzej przecież napisał w poprzednim wątku, że Marta osiągnęła 1/8 finału. to tak samo jak Radwańska na RG. są w tej samej
                > fazie turnieju. Ula za to jest lepsza od swojej siostry bo już jest w ćwierćfinale.

Nie, skarbie, to TY tak napisałeś:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=761&w=96462201&a=96493593

Ty już kompletnie w piętkę gonisz, nieszczęśniku. Nawet nie jesteś w stanie odróżnić swych własnych postów od cudzych, choć pisałeś to ledwie przedwczoraj. Czy to delirium alkoholowe, czy zaawansowana postać psychozy? Tak czy owak powinieneś zacząć sie leczyć. Zdaje sie, że mieszkasz w Wawie, jeśli tak, to zgłoś się do szpitala na Nowowiejską, tam mają dobrych psychiatrów. Ja to piszę absolutnie poważnie. Inaczej będziesz męczył siebie i wszystkich dookoła.
                • Gość: tenisista męczą to się ze mną fani Radwańskiej IP: *.chello.pl 11.06.09, 22:56
                  co najwyżej :)

dziękuję za obszerne wyjaśnienie. ok, w każdym razie poprawiałeś nr. rundy na
                  porcje finału, więc ten wynik według Ciebie się liczy. nie nr. rundy, tylko
                  która to jest część finału. ano 1/8! 1/8 osiągnęła Radwańska, i 1/8 Domachowska!
                  więc taki sam wynik jest.

Jędrzej, idź Ty lepiej do psychologa, nie powiem psychiatry, bo W1ktor się już u
                  niego leczy. i dowiedz się co to za dewiacja jest, kiedy kibicuje się wynikom
                  innych od Ciebie sportowców, oraz pała zbyt wielką sympatią do antypatycznej
                  tenisistki. może być to specjalny zespół natręctw, no i w tle czai się też jakaś
                  dewiacja seksualna. bo jak wielokrotnie podkreślasz, uroda dla Ciebie na korcie
                  ma duże znaczenie. a kibicujesz Radwańskiej. coś z Tobą musi być nie tak,
                  ewentualnie okulista - dobrych specjalistów mają podobno na Szaserów albo w
                  Instytucie Medycyny Lotniczej.

• Gość: Jędrzej problem w tym, IP: *.chello.pl 11.06.09, 23:56
                    że dla ciebie fanem Radwańskiej jest potencjalnie każdy, kto protestuje przeciw chamstwu i kłamstwu, jakim ty traktujesz tę dziewczyne. Ja żadnej szczególniejszej sympatii do Agi nigdy nie odczuwałem i jeśli wystąpiłem w jej obronie przeciw twym napaściom, to należy zawdzięczać wyjątkowo nierzetelnemu, zeby nie powiedzieć podłemu, traktowaniu jej przez ciebie i paru tobie podobnych. Nie nazywaj mnie "fanem Radwańskiej", bo ja sie do żadnego faństwa nie poczuwam. Jestem co najwyżej fanem zdrowego rozsądku i intelektualnej rzetelnosci, które ty stale swoim zachowaniem obrażasz.

Co sie tyczy seksualnych dewiacyj, to prędzej u ciebie bym się ich dopatrywał; to ty przecież uwielbiasz pieprzyć bez końca.
                    • Gość: tenisista nie wymiguj się, zostałeś przyuważony. IP: *.chello.pl 12.06.09, 00:08
                      jak wielokrotnie piskałeś na rzecz Radwańskiej i cieszyłeś się z jej wyników,
                      zamiast stać obok mnie i potępiać jej niecne działanie i wprost paskudne granie!

teraz próbujesz się wycofać, wiedząc po niewczasie jak haniebnym było Twoje
                      działanie.

ciągle wchodzisz na wątki o Radwańskiej i próbujesz ją wybielać przed
                      merytoryczną krytyką. więcej napisałeś do tej pory o Radwańskiej nawet niż chyba
                      o tej Twojej Koukalowej.

co do pieprzenia, to nie jest to dewiacja, tylko jak to się mówi - mam potencjał.

• Gość: . Re: nie wymiguj się, zostałeś przyuważony. IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 12.06.09, 00:18
                        teniststo! zostań trenerem Marty! na pewno zacznie natychmiast
                        osiągać sukcesy!
                      • Gość: crt Re: nie wymiguj się, zostałeś przyuważony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 12:46
                        Ależ cham ten "Tenisista"!Ależ cham, ależ cham!
                  • Gość: M Re: męczą to się ze mną fani Radwańskiej IP: *.cs.ubc.ca 12.06.09, 01:40
                    No to chyba czas na powtorke z matematyki. W RG zeby dostac sie do 1/8 trzeba
                    wygrac wiecej meczy.

Uwagi na temat urody - ponizej poziomu.
                    • Gość: Jędrzej Re: męczą to się ze mną fani Radwańskiej IP: *.chello.pl 12.06.09, 02:41
                      Gość portalu: M napisał(a):

> Uwagi na temat urody - ponizej poziomu.

Coś mi się zdaje kolego, że jestes tu nowy i nie wiesz jeszcze na jaki poziom może wspiąć się pan "tenisista". Tu znajdziesz najświeższą próbkę "merytorycznej krytyki" w jego wykonaniu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1041&w=96422700&a=96432974

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka