Gość: or IP: *.uznam.net.pl 05.07.09, 17:20 jestes dupa, nie najlepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AdiRos Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.acn.waw.pl 05.07.09, 17:22 Najlepszy to ma bolid w tym sezonie a nie umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan F1 Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 17:27 Zawsze był szybki i w czołówce... od końca :-)Zadufany w sobie narcyz!!! Zobaczymy w przyszłym sezonie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.09, 17:34 Typowy Anglik, buc bez odrobiny pokory :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifan Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.prenet.pl 05.07.09, 20:23 talentu mu nie brakuje jest bardzo kompletnym kierowca ale niestety główeczke to ma pusta,Kubica , Alonso,Hamilton a nawet Massa czy Kimas w tym samym bolidzie sprawili by mu ogromne problemy, Rubens gdy był młodszy o 5 lat pokazal by mu jak wyglada kontrola nad bolidem, calkowity brak realizmu z jego strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UP Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 18:47 Gdyby był najlepszy, to wygrałby GP Chin i Anglii :) Teraz jest ino bardzo dobry. A w zasadzie dzięki bolidowi. Choć talentu mu nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
don_tadeiro Jenson Button: Jestem najlepszy 05.07.09, 19:19 zarozumiały patafian!! ma dobry samochod i tyle... jakos jakos wczesniej nie potrafił dobrze jezdzic IDIOTA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.range86-142.btcentralplus.com 05.07.09, 19:54 No chyba nie sądzicie, że on to naprawdę powiedział... Zapewne to wypowiedź wyrwana z kontekstu - przy okazji jakiegoś żartu. Wszystkie "prawdziwe" serwisy na temat formuły 1 - zaczynając od oficjalnego f1.com zawsze podkreślały skromność Jensona i to, że zawsze był w cieniu mimo zdolności i czekał na lepszy samochód. Ross Brawn pytał zespół po przejęciu go od Hondy, co z kierowcami - podobno zgodnie odrzekli, że Jenson jest genialnym kierowcą i bardzo dobrze zawsze im się z nim współpracowało - czy po tych wszystkich wpadkach gazety naprawdę będziemy nadal wierzyć we wszystko co dziennikarzyna pisze? Przecież poziom w ciągu ostatnich dwóch lat sięgnął dna błotnej kałuży... Nie dajmy sobie robić wody z mózgu - myślmy samodzielnie. Internet (póki co) jest wolny i każdy może coś mądrego w nim znaleźć. Myślmy... naprawdę nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Dokladnie IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 20:17 Zapewne wszyscy sie po tym zasmiali. Z Buttonem na czele. A wpisy powyzej swiadcza, ze glupkow trzeba szukac zupelnie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 21:06 W pełni się z tym zgadzam! Jenson od zawsze był jednym z najlepszych w stawce. I bzdurą jest mówic, że Kimi i spółka daliby popalic Anglikowi. A Rubens - w jego wieku wielu kierowców zostaje mistrzami. Brazylijczyk niestety musi się z tym pogodzic - ponownie jest słabszy od kolegi z zespołu. Sam wielokrotny pogromca Rubinho - Michael Schumacher - od zawsze twierdził, że Jenson Button jest kierowcą z najwyższej półki. Potrzebował tylko bolidu, który byłby zdolny do walki. Moim zdaniem również jest to zwykłe "podkolorowanie" słów Brytyjczyka. Jenson - w tym roku jesteś najlepszy!!! Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaz Jenson Button: Jestem najlepszy BURAK! IP: 188.33.55.* 05.07.09, 20:28 Co za burak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2romki Re: Jenson Button: Jestem najlepszy 05.07.09, 22:14 Button jest bardzo skromnym i błyskotliwym człowiekiem. A do tego całkiem niezłym kierowcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boszze Kto to tlumaczyl??? IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 22:32 - Kto? Ja jestem najlepszy - odpowiedział Jenson Button zapytany przez dziennikarza o to kto jest najlepszym kierowcą Formuły 1 w historii lider klasyfikacji kierowców. Toz to zdanie nie ma zadnego sensu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poprawcie to bo az boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Kto to tlumaczyl??? IP: *.aster.pl 06.07.09, 07:52 Zdanie jak najbardziej ma sens, a Button jak zwykle żartował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Jenson Button: Jestem najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 22:22 To typowe dla niego poczucie humoru... Niesłusznie po nim jedziecie, on to wszystko powiedział specjalnie, chcąc udzielić niekoniecznie poważnego wywiadu ;] Zresztą nie powiedziałby takiego czegoś serio... No ale jak tak wszystko bierzecie to dalej nazywajcie go "burakiem"... Odpowiedz Link Zgłoś