Gość: a IP: 217.17.38.* 11.07.09, 13:11 Kampów dla dzieci? o fak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lopez kampów? IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.07.09, 13:31 Ja wiem, że polska język to trudna język, ale naprawdę to nie jest takie trudne, aby pisać przynajmniej poprawnie i nie lansować bezmyślnie bezsensownych kalek z angielskiego, skoro istnieje takie słowo jak "obóz". Żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kampów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.09, 14:58 od razu dyletanci, pewnie chodzi o plemię Kampów i Gortat bedzie prezentował kulturę native americanów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cawo Zobaczcie jaka super laska!! IP: *.superkabel.de 11.07.09, 19:06 www.sexy-lena.com/?uid=365437 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu zarobi więcej i się boi! :-) IP: *.broker.com.pl 11.07.09, 13:40 Ty też zarób, kup taniej franki na: ----------------------------------- finenceek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Gortat: Mam przeczucie, że Magic wyrównają ofer.. IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.09, 14:00 Jak zostanie w Orlando to będzie z niego drugi Matusiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a3a Kamp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.09, 15:46 "Kamp"? A może jeszcze "Mein Kamp"? Jeśli kaleczymy język polski, kaleczmy wszystkie języki! A teraz, drodzy dziennikarze, powtarzamy: "OBÓZ", "OBÓZ", "OBÓZ" Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Gortat: Mam przeczucie, że Magic wyrównają ofer... 11.07.09, 15:33 Ten sport za wielką wodą jest jednak zupełnie inny niż u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ała Re: Gortat: Mam przeczucie, że Magic wyrównają of IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.09, 15:43 Sport inna być w America, ale plemie Kampów ma wielki wodza Gortata. Howq! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gortat: Mam przeczucie, że Magic wyrównają of IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 17:02 dajcie juz spokoj z tymi kampami... tnij.org.pl/go.php?sk=wombat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sr Gortat: Mam przeczucie, że Magic wyrównają ofer... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.09, 15:49 www.sexy-lena.com/?uid=366353 Odpowiedz Link Zgłoś
pensj0nariusz Re: ten gorlat to cienias 11.07.09, 16:14 nie podniecajmy sie ile bedzie zarabiac tylko jak bedzie grac. co do gry nic wielkiego nie pokazal i nie sadze ze taki drewniak sie jeszcze czegos tam nauczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelson Re: ten gorlat to cienias IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.09, 17:00 cienias to ty pewnie jestes buraku myslisz ze ktos dawałby 6 mln za sezon jak ktos jest cienki nie masz pojecia o sporcie a tu sapiesz zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gortat Re: ten gorlat to cienias IP: *.ed.shawcable.net 11.07.09, 17:37 Nie Gorlat tylko Goliat. Gokart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usman Gortat: Mam przeczucie, że Magic wyrównają ofer... IP: 68.166.82.* 12.07.09, 05:13 Marcin Gortat jest rezerwowym zawodnikiem, ktory gra pare minut w meczu. Ta cala hoopla na tej stronie pokazuje jak bardzo prowincjonalnym krajem jestesmy. Mysle, ze Gortat absolutnie nie jest gotowy, aby grac 30-40 minut. Swietnie, ze jest aktywny, niezle rzuca, ale zupelnie brakuje mu wyczucia na boisku. Slabo sie ustawia, wlasciwie jest nieprzydatny przy zbiorkach offensywnych. Mysle, ze nadal bedzie niezlym zmiennikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razenberg I wyrównali ofetę... IP: *.chello.pl 14.07.09, 00:41 Na stronach NBA.COM można już przeczytać oficjalne stanowisko Orlando :] Odpowiedz Link Zgłoś