Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!!

19.07.09, 22:54
    No coż..... :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: muvon200 Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 22:58
        no i planowo. Obciachu nie było. Bardzo cieszy postawa Lindbecka. A teraz ziuziu
        do wyrka, bo jutro trza z Czewą co najmniej 11 punktami wygrać.

Gratulacje dla Torunia. Myślę, że nawet bez zmęczenia finałem tez byśmy
        przegrali. Może lepszy byłby bilans. Brawo Kus. Trafił się Toruniowi jak nam Emil :)
        • Gość: Szrek Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 08:52
          Sport zwyciężył! Unibax wygrał! Przegrała tylko Polonia...
          • Gość: Www Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 09:19
            Polonia przegrała mecz. Tak należy napisać. Nie pierwszy i nie ostatni.
        • kid_cassidy derby dla Torunia!! 20.07.09, 10:30
          otórz obciach był.
          22 pkt w dupsko, porazka w dopingu i w oprawach.
          poza tym, że Polonia popełniła chyba rekord dziejowy, jeśli chodzi o
          liczbnosc to NIC nie pokazaliscie.
          zaprezentowaliscie sie najgorzej ze wszystkich dotychczasowych
          drużun, nawet kleje, mimo, ze wynik identyczny, jakos lepiej sie
          pokazały na torze. Czarny sport uratowal wam twarz i to na tyle.
          Chrzan, Jedrz, Davids, poł Jonss i pół Ruskiego.
          Mam przeczucie, że nadmorscy tez pozostawia po sobie lepsze
          wrazenie, no chyba, ze z braku siana nie bedzie HAn$$$$a i Kenetha.

Fart wasz gigantyczny, że resztki ckm przyjada na mecz. Nawet bez
          dunskiego dzika, ale z nakreconymi młodymi angolami mogliby was
          sprac. a tak macie od niebios 3 pkt i najpewniej 6 niejsce po Rund
          Zasad.
          W cwiercfinale znow po was przebiegniemy, tak dla sportu w
          rozgrzewce przed połfinałem hehe i pokażemy liczebnie co znaczy
          wyjazd.
          • Gość: muvon200 Re: derby dla Torunia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:42
            No ale jakie to ma znaczenie czy się drze papę, macha chorągiewkami, ubiera
            tanie niałe koszulki z bazaru itp? No powiedz. Drużyna nasza jest słaba i 4
            jechało z marszu po maratonie w Lesznie. Uważam więc że 34 punkty to w sam raz.
            Chrzanowski i Davodson bez zmian więc nie było zaskoczenia. A co do Czewy to
            trzeba jeszcze z nimi wygrać kolego. Teraz Apator jest siłą, kiedyś był cienki
            jak barszcz a jeszcze dawniej silny. Tak się w sporcie dzieje. Uważam takie
            pitolenie kibolskie jak Twoje za idiotyzm. Bo wystarczy, że kryzys albo
            prokurator dorwie pana K. i z potęgo zostana tylko zgliszcza. Wszystko się może
            zdarzyć więc nie pisz takich bzdur
            • kid_cassidy Re: derby dla Torunia!! 20.07.09, 12:17
              >>>No ale jakie to ma znaczenie czy się drze papę, macha
              chorągiewkami, ubieratanie niałe koszulki z bazaru

tak, tak, wiem, ciebie trabki kręcą. Reszty aspektów kibicowania nie
              rozumiesz, wiec nie bede w stanie tego wyjasnic. Wiec pozostaw to na
              etapie jakis ludzkiej masowej fanaberii i dziwnej zabawy w to kto
              głośniejszy i kto bardziej efektowny.
              Miedzian i Holder tez w tym Lesznie jechali, a jakoś na
              wycienczonych nie wygladali...
              Chciałbym również zauwazyć, ze Apator to juz od kilku lat jest siłą,
              czego o metropolitalnej druzynie nie da się napisac, zas zyczenie
              prokuratora dla RK jest chyba jedynie powodowane zawiścią.
              Lepszy trzyma głowę wysoko bo ma do tego prawo i tyle, zadne to
              pitolenie, wskazac wam nalezne miejsce w dole szeregu.
              Powinniscie smigac w barazu i byc może potem w kolejnym barazu, ale
              macie fuksa (albo ckm poteznego pecha) i psim swędem tego
              unikniecie, co nie wywyołuje u mnie zadowolenia.
              • Gość: Szrek Re: do kid_cassidy i Muvona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 13:06
                Jak widać z powyższej dyskusji nie tylko trzeba umieć przegrywać,
                ale przede wszystkim wygrywać. Przynajmniej niektórym "kibicom"
                zwycięskiej drużyny sporo jeszcze pozostało, aby można było
                usunąć ".."
              • Gość: Muvon200 Re: derby dla Torunia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 13:48
                Ale co? Czujesz się bardziej spełniony gdy orzekniesz, że ładniej śpiewaliście,
                mniej brzydkich wyrazów, więcej równo ubranych i tak jakoś w ogóle jesteście
                ładniejsi i lepsi? Spełniony jesteś? Co to da, że macie o 17 chorągiewek więcej
                i sa ładniejsze. Macie ładniejsze rymowanki o poziomie żulowskich piosenek. To o
                czym świadczy? No o tym, że się dobrze bawicie i tyle. A może inni kibice co
                innego uważają za dobrą zabawę. Czy ten baran na rampie to on w ogóle widział
                jakiś bieg i wie ile było? Kibolujcie sobie i mi to nie przeszkadza, tylko nie
                czujcie się lepsi, lepszymi kibicami od tych którzy siedzą, wypełniają program i
                są z drużyną na dobre i na złe od wielu wielu lat. Od czasów gdy stadiony
                żużlowe były całkowicie wolne od kibolstwa i jakichś idiotycznych przepychanek
                kto miał ładniejsze koszulki i choragiewki oraz umiał przemycic kilka flar
                smrodzących na stadionie
                • Gość: muvon200 Re: derby dla Torunia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 13:51
                  A co do "potęgi" to pamiętaj że fortuna kołem się toczy. Dlatego dałem te
                  przykłady. Sport jest sportem. I życzę Wam by nie spełniły się przewidywania
                  tego osła ze sportowych faktów czyli finał Leszno- Zielonka
                • kid_cassidy Re: derby dla Torunia!! 20.07.09, 14:45
                  muvon, to sa derby! to jest współzawodnictwo totalne, w kazdym
                  elemencie. na torze, na trubynach, w necie i na miescie (pamietne
                  nigdy nas nie pokonacie!!) a ty strugasz głupka, który niby tego nie
                  rozumie i poddaje wszystko jakiejs trywialności, błahosci,
                  małostkowości, śmieszności. Podobnie jak przy trabkach powołujesz
                  się na jakiś blizej nieokreślonych kibiców, którzy mieliby ten punkt
                  widzenia podzielać, których ja nie mogę zidentyfikowac. Piszesz, żeś
                  kibic, ale tresc pisaniny jak u nie-kibica. Nie wiem kogo? jakiegoś
                  zaprzeczacza tego, co właśnie kibicowaniem jest uznawane, jakiegos
                  madralasa ze swoim kibicowskim wyobrażeniem negujacego powszechnie
                  przyjete formy kibicowania, jakiegoś rachitycznego typa, który stoi
                  obok kibicowskiego mainstreamu i wydaje mu sie, ze to on jest
                  kibicem, a reszta to jakaś pomyłka.
                  wez sie ogarnij bo brniesz w jakies idiotyzmy.
                  Tak!!! kibice czują się spełnieni i wygrani wobec dopingu
                  przeciwnika, gdy ich kapelka wygrywa na tozre a ich doping jest
                  lepszy, głośniejszy, donośniejszy, równiejszy i zorganizowany, moga
                  się lepiej pokazac, efektowniej, maja ciekawsze artubuty
                  wspomagajace doping i fajniejsze przyspiewki. TAk!
                  I więcej!!-ten który tym dopingiem dyryguje tez sie czuje wspaniale
                  widzac i czujac jaki efekt jego "dyrygentura" przynosi, że dowodzi w
                  sposób zorganizowany, przemyślany i skuteczny, ludzmi wiedzacymi co
                  robia, jak robią i po co to robią!! Nie jest jego rola gapić się na
                  tor! On ma inna funkcję, swiadomie wybraną!!taka jego rola!
                  Skoro lepiej kibicujemy, to możemy mieć z tego satysfakcje i się tym
                  szczycić do cholery, bo po to to robimy!!
                  A oglądania meczu (bo zdaje się to własnie soba prezentujesz) nie
                  wrzucaj do wora kibicowania, bo sa to dwie rózne sprawy!!!
                  Ty chyba nie rozumiesz definicji kibica, wydaje ci się, że to kazdy,
                  kto sie np interesuje zuzlem i ma jakieś zdefiniowane sympatie? A
                  gó... prawda. TAki wszechmadrala powinien to wiedziec. wiec jesli
                  zyjesz w nieświadomości, to wiedz, że nie jestes kibicem, jestes
                  biernym ogladaczem. Passiv. Nic nie wnosisz. Kompletnie obojetna
                  postac. neutral. NIE KIBIC. typ o ph 5.5. totalna miałkośc.
                  rozumiesz? nie jestes kibicem.
                  • blue_city Re: derby dla Torunia!! 20.07.09, 15:10
                    Kid, badz wspaniałomyslny i odpusc Muvonowi.
                    Nie kopie sie leżących!
                  • Gość: muvon 200 Re: derby dla Torunia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:34
                    powołujesz
                    > się na jakiś blizej nieokreślonych kibiców, którzy mieliby ten punkt
                    > widzenia podzielać, których ja nie mogę zidentyfikowac.

bo poza kibolami nie widzisz nikogo, a to jakies 10 tysięcy na każdym meczu tych
                    niezidentyfikowanych jak piszesz

> się lepiej pokazac, efektowniej, maja ciekawsze artubuty
                    > wspomagajace doping i fajniejsze przyspiewki. TAk!

totalna dziecinada. Pojedynki na przyśpiewki. Do koła gospodyń się zapiszcie i
                    rywalizujcie

> Skoro lepiej kibicujemy, to możemy mieć z tego satysfakcje i się tym
                    > szczycić do cholery, bo po to to robimy!!

No i miałem rację pisząc, że nie kibicujecie zawodnikom tylko prowadzicie
                    rywalizacje z innymi grupami na dzicinne wierszyki i ludowe przyśpiewki.
                    Generalnie zawodnicy na większości stadionów i
                    tak mają to gdzieę bo tego nie słyszą w boksach poza koroną

>Nic nie wnosisz.

a co ty wnosisz? Głupawe przyśpiewki? Przepychanki z innymi? Ogarnij się lekko.
                    Kibic to człowiek, który interesuje się dyscypliną, jest duchem z drużyną,
                    chodzi na mecze by wspomagać ją finansowo, ogląda mecze z zaangażowaniem i nie
                    musi koniecznie drzeć papy i machać szalikiem.

Przestaniesz być smarkiem będziesz siedział w innym sektorze i inni gó...arze
                    będą tak do Ciebie pisac jak teraz Ty do mnie. Z glacą i brzusiem po 40 będziesz
                    wśród tych fanatyków wyglądał śmiesznie.
                    Taka jest prawda. Gdy ja jeździłem na mecze Ty skakałeś jeszcze z jąderka na
                    jąderko. Wspomnisz moje słowa za kilkanaście lat i sam będziesz wspominał że
                    było super z tym kibicowaniem ale jednak to dziecinada. No chyba że nigdy nie
                    dorośniesz ale wtedy to juz śmieszność

• kid_cassidy Re: derby dla Torunia!! 21.07.09, 11:00
                      >>>a to jakies 10 tysięcy na każdym meczu tyc niezidentyfikowanych
                      jak piszesz

nie, z tych 10 tys większośc mniej lub bardziej, ale kibicuje, a
                      pozostali, będąc zwykłymi oglądaczami mają tego swiadomosc i nie
                      aspirują do szumnego tytułowania sie kibicem. Przyszli sobie
                      popatrzec.

>>>totalna dziecinada. Pojedynki na przyśpiewki.

a spytam, jak wygladało twoje kibicowanie gdy byłeś młodszy?
                      bo jesli zawsze siedziałeś i wpie...łes słonecznik to nie masz
                      najmniejszego prawa sie w temacie kibicowania wypowiadac, bo cie on
                      nie dotyczył i nie dotyczy, a jeśli kiedys byłeś aktywniejszy, ale
                      na starosc ci sie odmieniło, to takie kpiace pisanie o dzieciniadzie
                      czyni cie zwykłym frajerem i hipokrytom (co akurat mnie nie
                      zaskakuje).
                      wiec jak było? Nie masz o tym pojecia ale się mądrujesz, czy jestes
                      hipo?

>>>No i miałem rację pisząc, że nie kibicujecie zawodnikom tylko
                      prowadzicierywalizacje z innymi grupam

nie miałeś racji, bomiec jej nie możesz, skoro piszesz w temacie, na
                      który nie masz pojecia, a ledwie wydaje ci sie ze cos wiesz, bo sam
                      sobie te wiedze wymyjliłeś.

jestes zwykłym ogladaczem, stadionowym planktonem, ale nie godzisz
                      sie ze swoja rolą i idiotycznie nalatujesz na tych, którzy maja
                      prawo nazywac sie kibicami. Dorabiasz sobie jakies głupawe
                      definicje, uzasadniasz pokretnie, to co jest jasne.
                      Chcesz to sie nawet Batmanem obwołaj, ale nie zmieni to twojej
                      planktonowej roli.
                      Klep sie po brzuchu, siedz w fotelu gapiąc w relacje w tvp sport,
                      wspieraj druzyne duchowo i dalej wyznawaj swoją definicje
                      zainteresowania, która kibicowaniem nie jest.

Smieszny jestes, nadęty bufon, który zbłazni sie całkowicie, ale
                      bedzie brnął dalej. Wyluzuj, Oglądacz, czy widz, jak wolisz, tez ma
                      na stadionie swoje miejsce. ale niech je zna.
                      • Gość: muvon200 Re: derby dla Torunia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:10
                        > wiec jak było? Nie masz o tym pojecia ale się mądrujesz, czy jestes
                        > hipo?kibicowałem.

Jeździłem na wyjazdy w tym sporadycznie także na mecze Zawiszy. Robiłem to co Ty
                        teraz uważasz za kibicowanie. I teraz uważam to za totalna dzicinadę choć
                        wspominam pozytywnie. Ty tez tak będziesz myślał. A co do mojego kibicowania to
                        się nie bój. Na doopie nie siedzę.

> nie miałeś racji, bomiec jej nie możesz, skoro piszesz w temacie, na
                        > który nie masz pojecia, a ledwie wydaje ci sie ze cos wiesz, bo sam
                        > sobie te wiedze wymyjliłeś.

tiaaa Oj dzieciaki, myslicie że pozjadaliście wszystkie rozumy. Troszkę
                        doświadczenia nabierzesz i pośpiewasz inaczej

nalatujesz na tych, którzy maja
                        > prawo nazywac sie kibicami.

źle interpretujesz. Nie nalatuję na was tylko oburzam się, że pikników uważasz
                        za niekibiców i szczycisz się tym, że śpiewacie śmieszne przyśpiewki. Ja do Was
                        nic nie mam i ten folklor akceptuję. Nie mogę jednak być cicho gdy z pełnią
                        arogancji i lekceważenia podchodzisz do całej wielkiej rzeszy kibiców którzy nie
                        dra papy. Ponieważ tez tak kiedyś myślałem to Cię rozumiem i pragnę byś i Ty
                        zrozumiał o czym piszę

> Smieszny jestes, nadęty bufon, który zbłazni sie całkowicie, ale
                        > bedzie brnął dalej. Wyluzuj, Oglądacz, czy widz, jak wolisz, tez ma
                        > na stadionie swoje miejsce. ale niech je zna.

Sądząc po sposobie pisania jesteś inteligentny i dlatego dziwię się , ze nie
                        rozumiesz o czym piszę. Ty siedzisz z kibolami, spiewasz, machasz chorągiewkami
                        itp . Ja siędzę z programe, fascynuję sie tym co na torze, krzyczę gdy wszyscy
                        to robią np. przed ważnymi biegami. Klnę na zawodnikó którzy faulują jak np
                        wczoraj baran z Anglii. Siedziałem kilka razy z NetFansami, byłem z nimi na
                        kilku meczach ale wybacz to juz nei dla mnie. Za stary na to jestem. Ale to nie
                        powód byś pisał takie brednie w moim kierunku.

Nie upodobniaj się do Szlachcica.
                        • kid_cassidy Re: derby dla Torunia!! 21.07.09, 13:22
                          ja nie jezdzę na Zawiszę:)

takiej dwoistości w uczuciach tez nie rozumiem (i nie akceptuje),
                          ale pewnie to kolejny element tego twojego osobistego rozumienia
                          kibicowania.
                          Nazywajac dosadniej- ta postawa nazywa sie "przerzut" i to
                          największy grzech, jaki popełnia ktos mieniacy sie oddanym kibicem
                          jakiegos klubu. A nakładając na to lokalna specyfikę współżycia
                          między P a Z, to juz wogóle hardkorowa postawa. Nie obnoś się z tym
                          faktem, bo zostaniesz obłozony dozgonna anatemą przez jedych i
                          drugich. Choć jako widz od słonecznika, pewnie zostaniesz zlany
                          obojetnoscia i z politowaniem.
                          TAk zyciowo porównujac- jak masz zonę, to do kochanki tez latasz,
                          jakos to sobie argumentując dla uspokojenia sumienia?

To przykre, ze tak dystansujesz sie od swoich zachowan sprzed lat.
                          Kompleksem mi to hehe traca. Odpowiedzialność za swiadomość swoich
                          czynów nie powinna sie tym odjawiać po czasie. JA sie nie wstydzę
                          tego, co po latach wydawac by się mogło infantylne, bo robiłem to
                          swiadomie. I wiem, że majac 40 w metryce nie będę nazywał tułania
                          sie po Polsce za Apatorem dziecinadą, a będę miał z tego satysfakcje
                          i powód do dumy. Co wiecej, będę to nadal robił, bo wiek nie będzie
                          uzasadnieniem dla odpuszczenia tego, co lubię.

w temacie się nie dogadamy, bo ja patrzę na to przez zupełnie inny
                          pryzmat. Zbyt płytko ogarniasz ten temat, wartości nawet
                          umiarkowanie ortodoksyjnego kibica są dla ciebie poza zasiegiem, nie
                          jest to twoją prawdziwą pasją, a zaledwie rozrywką. Zaangażowanie i
                          oddanie cię smieszy, wstydzisz sie swoich zachowań sprzed lat,
                          sprowadzasz to do machania flagą i spiewania, bo nie widzisz w tym
                          niec głębszego.
                          A pasja jest prawdziwa, tylko gdy siedzi głeboko, inaczej nie daje
                          satysfakcji. Wiec jeśli juz wiesz, jak wiele cie od niej dzieli, to
                          postaraj się pisac w tematach na poziomie zaangazowania adekwatnym
                          do swojego. Lub inaczej- nie pisac tam, gdzie jestes za wąski, bo np
                          watek pisany przez kibiców i dla kibiców a ty wpadasz tam ze swoja
                          płytką myślą i wzbudzasz konsternację.
                          Jak sadzisz, czy np na tym forum wiecej jest panów w okresie
                          klimakterium kibicujacych z pilotem w rece, czy moze dominuja
                          młodziency dracy gębę? Daje to coś do myślenia? Hm?

i odpuśc ten sztuczny mentorsko- ojcowski ton: dzieciaki, jak
                          podrosniecie, po latach, troszkę doswiadczenia. Chyba zbyt dosłownie
                          interpretujesz pierwszy człon mojego nika. Usmiecham się, gdy to
                          czytam.
                          Angole mawiaja, że: age is just the number.
                    • kid_cassidy Re: derby dla Torunia!! 21.07.09, 11:25
                      a w kontekscie bzdur, ktore wymyslasz i wypisujesz, to zdjecie
                      fantastycznie cie rozbawi, bedziesz sie tarzał ze smiechu

www.speedway.torun.pl/galeria127.php?show=a35.jpg
                      a jak juz przestaniesz rechotac, i echo tego pustego smiechu
                      przestanie ci dzwięczec w uszach, to zastanów sie na spokojnie jak
                      komiczny ty jestes i co faktycznie znaczy byc kibicem.
                      dodam, że fota z Gorzowa, czyli 300 km od domu
                      • Gość: muvon200 Re: derby dla Torunia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:14
                        A nie wzbudzała ta pani uśmieszków? Dzielna kobieta i tyle. Gdyby tak było jak
                        piszesz to po 20 latach istnienia klubu byliby na stadionie już tylko kibole w
                        różnym wieku. Ale tak nie jest. Z wiekiem przychodzi zapotrzebowanie na trochę
                        inne doznania np. zobaczyć mecz bez wychylania się znad szalików i chorągiewek.
                        czy to dyskwalifikuje kibica w Twoich oczach?
                        • kid_cassidy Re: derby dla Torunia!! 21.07.09, 14:04
                          > A nie wzbudzała ta pani uśmieszków?

idealna kwintesencja twojego nic_nie_rozumienia!

Nie!! ta pani nie wywołuje uśmieszków. Ta osoba ma respekt i
                          szacunek, ale od ludzi którzy prawdziwie i oddanie kibicuja i
                          docenią takie zaangazowanie po latach. Dla kogoś kibicowanie to
                          płytka chwilówka i on z pewnością głupio się zasmieje na leciwą
                          osobę, która bez kompleków robi to, co lubi, ale takie osoby nie
                          warte sa uwagi. Wierny kibic wie, że plantkton się wykrusza, zostaja
                          najwytrwalsi pasjonaci i potrafi z szacunkiem docenić kibica ze
                          stażem. Tym szczyci się klub z tradycja kibicoowska, że ma
                          pokoleniowa ciagłość- są młodzi, dopiero patrzący i chłonacy temat i
                          są kibicowskie ikony sprzed lat (nie, nie ta pani:)).
                          I cieszy mnie to, że na wyjazdach Apatora widuje i szczyli i 30
                          latków i facetów z wąsem po 40.
        • szlachcic Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! 20.07.09, 17:08
          > Myślę, że nawet bez zmęczenia finałem tez byśmy przegrali

muvon, doprowadzasz mnie do smiechu 9 na 10 postow

• Gość: Muvon200 Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:22
            masz dziwaczne poczucie humoru. Co Ci znowu nie pasuje. Leki odstawiłeś? Bo
            ostatnio cos piszesz bez sensu i bełkoczesz.
            • szlachcic Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! 21.07.09, 17:58
              "Myślę, że nawet bez zmęczenia finałem tez byśmy przegrali "

kogo to sa slowa?

muvon, ile zdobyliby wasi zawodnicy gdyby nie byli zmeczeni

Jonsson 6pkt w 6 / gdyby nie byl zmeczony 10?
              Lindbaeck 15 w 6 / gdyby nie byl zmeczony? 23?
              Davidsson 0 / gdyby nie byl zmeczony? 12?
              Sajfutdinow 11 w 6 / gdyby nie byl zmeczony? 15

Dodac nalezy to ze wasi byli zmeczeni a nai nie
              dodac nalecy tez to ze gdybyscie nawiazywali walke nie jezdziliby
              wasi po 6
              To chce muvon powiedziec ze nie mieliscie przed meczem i w trakcie
              szans. a to ze 4 waszych jezdzilo w lesznie a naszch dwoch nie ma
              zadnego znaczenia
              wiec slowa "Myślę, że nawet bez zmęczenia finałem tez byśmy
              przegrali" smiesznie brzmia
              ale czesto ci sie zdarza muic smieszne rzeczy, a jak nie smieszne to
              bzdury. Od swieta tylko cos rzeczowego i przemyslanego
              wiec ja propozuje abyc muvon ty tabletki tez bral, ale inne bo te
              nie dzialaja
              • Gość: muvon200 Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 20:43
                > kogo to sa slowa?

raczej czyje. Odp. Moje.

Pomyśl. Miedziak jechał półfinał i po długiej przerwie finał.
                Szwedzi jechali półfinał, baraż i finał w krótkich odstępach. 3 Szwedów. Emil
                jest młodym zawodnikiem i był to dla niego wielki wysiłek.

Zdanie które napisałem jest bardzo proste. Przegraliśmy do 34 w przypadku jazdy
                bez zmęczenia podstawowych zawodników (i motorów bo 2 się Jonssonowi posypały)
                byłoby może do 40. Czyli tak jak napisałem że i tak byśmy przegrali i dla mnie
                byłby to tak samo do przełknięcia wynik jak ten w takich warunkach. No już
                jaśniej nie wytłumaczę.

a to ze 4 waszych jezdzilo w lesznie a naszch dwoch nie ma
                > zadnego znaczenia
                :)))))))))))))))))))))))))))

>Od swieta tylko cos rzeczowego i przemyslanego

nie nie od święta to po prostu rozumiesz co pisze bo się zastanowisz. Inaczej
                klapki na oczach i dawaj pisać niedoczytane.

> To chce muvon powiedziec ze nie mieliscie przed meczem i w trakcie
                > szans.

no nie napisałem przecież nigdzie, że byśmy wygrali, ale Jonsson nie obstawiałby
                tyłów a Emil wygrałby z niektórymi. Byłoby do 40 jak w Czewie z Hancokiem i
                Nikim i resztą.
                • szlachcic Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! 22.07.09, 17:53
                  muvon kompromitujesz sie!!!!
                  chcesz dokonac rzetelnej analizy meczu?
                  ale rzetelnej analizy, nie jakiegos chorego gdybania

oczywiscie mowimy w kontekscie meczu na styku o jakim pisales gdyby
                  twoje gdybania nie gdybaly

po pierwsze mowiac ze przez zmeczenie byscie dojechali do 40 raczej
                  by dowiodlo ze jestescie zespolem lepszym niz zielona gora czy gorzow
                  i rowni lesznu
                  oczywiscie wszyscy sie smieja z twojego chorego wnioskowania

a fakty sa takie
                  zmeczenie nie mialo wiekszego znaczenia dla zmiany ukladu sil
                  wieksze znaczenie mialo oczywiscie zlekcewazenie Bydgoszczy co
                  oczywiscie mialo miejsce bo zawsze ma gdy zespoly prezentuja inna
                  klase
                  Odejmij punkty za 6 biegi najlepszych zawodnikow, bo jadac na styku
                  nie masz mozliwosci rezerw taktycznych
                  Po 10 biegach bylo 40:20 i to swiadczy o przewadze a koncowka to
                  olanie tego meczu przez gospodarzy, po prostu kazdy odpuszcza jak
                  mecz jest do jednej bramki

a jakie wnioski wyciagnal muvon?
                  rozklad na czynniki pierwsze toku rozumowania muvona
                  Roznica 22 punktow, oczywiscie muvon sie jej nie spodziewal, mialo
                  byc gorzej. ale muvon zaczal gdybac i wymyslil
                  zmeczenie, zatarte silniki i mu wyszlo na sucho ze Bydgoszcz
                  osiagnelaby 40 a moze wiecej
                  i sie podniecil
                  a ja ci mowie ze nasi olali ten mecz boto byl mecz o pietruszke,
                  wynik byl wiadomy od poczatku do konca, przewaga bardzo duza do 10
                  biegu, a potem rozluznienie, bo beda wazniejsze mecze, bo
                  koncentracja ucieka jak sie tyle wygrywa itp itd
                  Sila razenia polonii muvon jest bardzo niewielka
                  tym skladem to mozesz pojezdzic na wyjezdze jedynie z druga liga
                  Tam 40 byscie osiagali pewnie we wiekszosci meczow, w grudziadzu
                  moze byscie wygrali nawet
                  • blue_city Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! 22.07.09, 19:09
                    Robi sie ciekawie, szkoda,ze hecer tu nie zaglada.
                • kid_cassidy Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! 23.07.09, 10:05
                  z przyjemnościa patrze na wyjazdową formę gorzowiaków i juz nie jest
                  dla mnie tak oczywiste, ze zajmiecie 6 miejsce po RZ...
                  • muvon200 Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! 23.07.09, 10:30
                    Gorzów wygrał w Czewie więc podobnie jak Medalików należy bać się golumów.
                    Sprężenie i można to wygrać. No chyba że znowu jakiś papudraki Szczepaniaki i
                    inne Kusy beda miały dobry dzień. To będzie bieda
                    • szlachcic Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! 23.07.09, 19:43
                      muvon, nie masz sie czego bac
                      Ostatnie derby oceniles na 50:40 wiec rozwaliscie gorzow 60;30
                      • Gość: muvon200 Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 19:45
                        ble ble ble
                        • szlachcic Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! 23.07.09, 21:39
                          alez ja dokonalem muvon bardzo rzeczowej oceny meczu Bydgoszcz -
                          gorzow w kontekscie twoich wypowiedzi na temat derby
                          Jezeli na wyjezdzie z mistrzem polski i liderem rozgrywek swoj
                          zespol oczeniasz na wynik 50:40 a tak to oceniles (tak/nie?) to u
                          siebie z znacznie gorszym przeciwnikiem macie przytlaczajaca przewage
                          • blue_city Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! 24.07.09, 18:43
                            W play offach, zaoramy Byde!
                            • Gość: pierwszy symp.-PO Re: 56:34 dla Torunia !!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.07.09, 23:23
                              blue_city napisała:

> W play offach, zaoramy Byde!

Jo i za to was kocham ciebie blue i twojego przyjaciela szlachcica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka