Gość: TYGRYSEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:06 Wisła wdupiła 1-0 i koniec marzeń ale poruta !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TYGRYSEK Re: Bombullo ogórki plecy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 19:26 Lech górą po karnych! Grą nie zachwycił. Słaby mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Tys jest ogorek 26.07.09, 15:16 Podejrzewam,zes jest nadodatek leqtko niedokiszony. Ja jestem tam gdziezem powinien byc czyli "...na pasach" ty qqmberze. Mecz widzialem.Slaby?Jak dla kogo.Ja uwazam,ze tak sie w Lechistanie gra bo jakze moze byc inaczej skoro samych bajoqw pilkarskich mamy. Jeden "Lewy" sie wylamuje z bajoctwa. Dzisiaj "Setanta"(satelitka) pokazywala 2 mecze z Rosji.W tej chwili graja CSKA Moskwa z Spartakiem Moskwa. Troche lepi sie ruszaja jak nasze cwaniaczki ale pelno tu czarnych ruskich,Widzow na trybunach tyz jakby wiecy i nawet grzecznie siedza i sie dra czyli dopinguja.Jest 1:1 w 50 minucie. Pierwszego nie ogladnalem bo byl o 5 rano a szkoda bo gral Zenit z Rubunem,moze "Muras" w koncu zadebiutowal? Jak twoj osobisty skorupiak sie ma?Trujesz go czym czy dajesz mu pozyc? Typujmy co czy nie?Bierzesz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Bombullo ogórki plecy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.09, 18:59 Oj to słabiutki ten Lech, Levadia sobie z tymi ogórkami dała radę bez karnych i nawet dogrywki nie potrzebowała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombullo Re:" Cieniutki Lech" IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 27.07.09, 02:17 O!yosem sie ujawnil!Niespodziewanka. Ale Maxico dorypalo Jankesom w Zlotym Pucharze Federacji...5:0 i ta piatka wpadla po przerwie.Szok!A jazem wygral $2o w zakladzie z jednym naturalnym Mexykaninem ktory widzial zwyciestwo Jankesow.Taki "specjalista".Kto sie zna na pileczce nie trzeba sie domyslac,Spec jest jeden a na imie ma don Tadeo!ps.Bombullo! 79ooo widzow w NY ogladalo dla jednych Viktorie dla drugich to co my widzac Wiselke z Lotyszkami TYGRYSEK,chce cie pocieszyc,ze w tym sezonie Wisla tyz wykosi reszte badziewia.Chcesz sie juz dzis zalozyc?Boisz sie?hihihiihi Nie byc rura i nie penkaj!(wezykiem p.majster?A jak?!Wezykiem!!!) "Lewego" nie chca sprzedac?I bardzo dobrze.Niech jeszcze w Polsce okrzepnie,nabierze calkowitej wiary we wlasne sily a wtedy zawojuje pilkarski Swiat.Ja wam to obu klikam.Zapamietnijcie moje slowa raz na jutro!Mlodzankowie! A Wladziu Zmuda w ostatnim numerze "PN" pie... smutki w swoim niby felietonie,Znawca z nigo jest jak z kozi dupy rakietnica!Ot co! Na ra chopaki! czekam na odklikanie! ps.Wisz co yosem?Doszlem do wniosq,ze Pan nasz Bog musi byc ale Estonczykiem.Nie myslisz? Sobol w slupek a ten tam strzelil elegancko do siateczki. Byles na pocvzcie?Widziales? Ale tatuaz tyz niekiepski co? Tygrysek sypnij swoj emilek to ci podesle kilka ladnych pykczerqw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re:" Cieniutki Lech" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 00:05 Mówisz ze Pan Bóg jest Estończykiem. Posłuchaj- Pewien fryzjer do swego klienta mówił że Boga nie ma bo jest tyle nieszczęść.Klient po wyjściu od fryzjera patrzy a tu na ulicy dużo przechodniów, z brodą, z długą czupryną, zaniedbani.Gość się wrócił do fryzjera i mówi do niego"fryzjerów nie ma bo na ulicy tylu chodzi z brodami, długimi włosami zaniedbani".Fryzjer do niego mówi ze oni do fryzjera nie przychodzą!Na to klient do niego mówi, że tak jest też z Bogiem.Że ludzie do Boga nie przychodzą,nie próbują rozmawiać tylko ignorują go,dlatego jest tyle nieszczęść i tak jest na świecie! pozdrawiam z Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Manitou 04.08.09, 17:00 TYGRYSEK!Qrza buzia!Tak sie mowi potocznie jak cos "naszym" nie wyjdzie.A zaczelo sie to w 1950 gdy Urugwaj wygral z Brazylia w finale MSw.Cala prasa brazylijska pisala:"Pan Bog jest Urugwajczykiem!!!"Od tego czasu wiele razy to slyszalem,wiele razy czytalem i troche "prawdy" w tym jest.Czyz nie? "Reka boska" skierowala pilke kopnieta przez Sobolewskiego w slupek a Estonczykowi wprowadzila do siatki. Mam nadzieje,ze zrozumiales w czym rzecz,prawda? Nie zasmiecajmy wontka "typowanie" naszymi "przemysleniami"tylko se tu klikajmy.OK? Faktycznie troche zem przeholowal z tym 5 do 0 ale calkiem mozliwy jest taki wynik skoro Legia wrzucila "czworke" Zaglebiu ktore jest ciut lepszym zespolem od pasow.No tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Manitou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 21:26 Masz rację,potocznie coś w tym musi być.Pewno ta "ręka Boska" broniła Estońskiej bramki.Może nasi kopacze do Boga plecami się obracają {tak delikatnie powiedziane}. Myślę że nic innego ci nie zostało jak wysłać skrzynkę browarka do fanów Krakowi! sie ma Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Pieknie,pieknie querva! 07.08.09, 01:52 Co ty na to Siersciuchu? Wyniki nie z ty Planety a i poziom kosmiczny naszych,tfu!,kopaczy z Lechem na czole! Cieszy mnie to,niestety. Gdziez sa ci co tak "jezdzili" po Wisle? CWKS ktora wiadomo czym jest okazala sie w 100% ta wlasnie! Satysfakcja mnie zzera mosci TYGRYSQ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Pieknie,pieknie querva! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 11:03 musze przyznac, ze mnie tez cieszy porazka legii:)) szkoda, ze polonia poplynela, myslalem ze sa troche mocniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Pieknie,pieknie querva! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:04 Mnie nie cieszy przegrane naszej kopanej,nieważne czy to Legia,Wisła,Lech czy Krakowia wszystkie kluby są nasze polskie. Natomiast jest to kara za kupowanie meczy,kumpelstwo, nie ważne że ktoś jest dobry ważne by mieć znajomości i grać w pierwszym składzie. Może być noga lecz trzeba go wypromować by sprzedać i zarobić a on i tak za pół roku wróci jak się na nim poznają. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Kara Boska!? 07.08.09, 17:17 TYGRYSEK...dej se luz.Jak kara dobrodzieju?Brak umiejetnosci i minimalizm maxymalny np.twojego "Kolejorza" tyz. Wszystkie kluby sa nasze a jak?Tak samo jak dzieci wszystkie sa nasze i co z tego?Okazuje sie jednak,ze bardziej nasze sa te nienarodzone... Kogoz to zobaczycie w Krainie Podziemnych Pomaranczy w nastepnej rundzie? Bedzie KB czy KS dla ekonoma Zielinskiego Jacka? Siersciuchu huncwocie,jazem uzyskal 5 pktow a nie 6. Seven nasz tutaj klikacz co sie tyz energicznie cieszy z blyskotliwego wystepu CWKS(ktora wiadomo czym jest) uzyskal 9 pktow wg mmm-ka. Wez no mi wyklaruj sprytnie za co te qerva bonuski maja te indywidua z poczatq klasyfikacji. Co mial we zwojach mozdzanych yosemitamconieco wymyslajac 2 pkt+roznica bramek.Mysle energicznie az mi czacha paruje i za CHRL ni moge skapowac co to je. Dzwonie do Jego Niejasnosci Psiajucha yosemitamsamnasam-a i nie moge sie dodzwonic.Dzieciska go chyba zakopaly na amen w piachu przybaltyckim. ok "prazkowany",ile Kolejorz dostanie od Scyzorow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Kara Boska!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 01:42 Wyobraż sobie że gier takich jak nasza jest więcej i "yse" zapożyczył takową punktację z innej gry. Barka też z Wisłą dała plamę i co? Też poprzednia punktacja bardziej mi pasowała była przejrzysta,choć bonusy są OK. Kolejarz 6 nie dostanie,to było żałosne oglądałem ! Coś ci powiem:będąc w Krakowie pytałem się 6(sześciu} kierowcom jak wyjechać na Częstochowe,zgadnij ilu wiedziało "0".Tak jest z tym kapowaniem że czacha paruje u krakusów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: yosem kombinator jest 08.08.09, 15:20 Jak te bonusy robia?Wytumaczyc pazalustja siersciuchu mi energicznie bo mie penis za chwilke trafi! Czekam! O 12 w poludnie bede ogladal Liverpolka z Atletico a o 10:00 wieczor Barcelone z Chivas Guadalahara.O 5 rano ruska liga Rubin z jakimis moskwiczami sie bedzie kopal.Moze w koncu temu Murasiowi dadza pokopac? U mnie deszczyk ale parowka leqtka jest. Jutro liga francuska i jakis mecz MU w Community Shield juz o 9;00rano. na ra Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Pilka z gorny poleczki 08.08.09, 16:41 Okazalo sie,ze mecz Liv z Atl Madryt pokazuja "na zywo". W tej chwili 36 minuta i Atletico wygrywa 2:O.A Torres,Gerard i Kuyt po slupach wala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: taka propozycja została zgłoszona! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 20:56 Bonusy są za : 1 miejsce w kolejce 3pkt 2 miejsce w kolejce 2pkt 3 miejsce w kolejce 1 pkt oby nie trafił między drzwi od framugi! Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Na Rany Manitou! 09.08.09, 15:42 TYGRYSEK!Albo mie co trafi albo sie poleje albo normalnie sie wsciekne! O czymzem klikotal huncwotq? Klikalem abys mi wytlumaczyl wyraznie i zwiezle co znaczy: 2 pkty+roznica goli.O co chodzi temu yoskowi?Nic ni moge wymyslec co to za kod jak jaka Enigma,krycypysk! yosem ma przesrane z temi kombinacjami. Zwyciestwo i remis na wyjazdach powinno byc premiowane.Co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Na Rany Manitou! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 20:49 Oj Krakowiak ale z ciebie gapa! 2pkt. są za: np.Śląsk-Lech 0-5,to każdy wynik trafny różnicą 5 bramek to 2 pkt.jak 1-6,2-7,itd lub Cracovia-Lechia 2-6,wyniki 1-5,0-4,3-7 to po 2pkt. Za trafny bramkowy 3pkt. Za trafne zwycięstwo 1 pkt. Jak nie pokumasz to jeszcze raz dam przykład. pozdrowionko Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Starosc,qerva,nie radosc 09.08.09, 23:01 Ale dali nie pojmuje!!! Dlaczego te 2 pkty przy roznicy klikasz 5 a pozni 4 goli? Lech wygral(!!!!!)z Korona 5:O ty wyqkales 2:1 masz 1,tak? A kedy bys mial 2? yosem tak czy inaczy ma przerypane... Real M prowadzi z DC United 3:O i tak pewnie zakonczy sie bo 4 minutki do konca.Karny dla RM!Sedzia nie widzial 100%reki a byl 6 metrow od wydarzenia.Takie polskopodobne sedzie sa w MSL. "Scyzory" za tepe na "Pyry" z Krainy Podziemnych Pomaranczy! CWKS,ktory wiadomo czym jest,znowu psim swedem wygral...obwiesie sakramenckie! Jak uwazasz we srode?Mantunio leqtkie od Achillesow i Heraklesow? Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Siersciuchu wiesz juz? 12.08.09, 15:21 Urban ma juz pelne portki a Zielinski zdazyl do sraczyka. Zmieniam wynik meczu z Legia na leqtki remisik a z Lechem bedzie Victoria...Ole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Siersciuchu wiesz juz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 20:32 Ale dali nie pojmuje!!! Dlaczego te 2 punkty przy różnicy klikasz 5 a pozni 4 goli? Lech wygral(!!!!!)z Korona 5:O ty wyqkales 2:1 masz 1,tak? A kedy byś miał 2? E ty bombollo,z tobą to za rączkę i do baru! 3 punkty za dokładny wynik, 2 punkty są za różnicę bramek, 1 punkt za wygrana inną niż różnica i nie liczy się dokładny wynik. Różnica bramek to tak wygląda: Jest wynik meczu 2-0,więc wyniki 3-1,4-2,5-3 mają taką samą różnicę goli,czyli 2 za to są 2 punkty. sie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re:Ejrze Lajkoniku do kompa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 23:41 Nasze orły wygrały 2-0 Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re:Ejze Pyrko do tematu! 13.08.09, 00:20 Klikalem o nominacji a ty w ty materii nabrozles hadwaO do jamy ustny.Widac,ze i Ciebie potrzepalo i pecherz sie poluzowal,co? Jaki byl mecz nasz?Obraniak Zbawca bedzie czy tylko takim meteorytem? Meksyk wygral z USA 2:1 i powinien juz bez strachu wywalczyc awans.A mieli pelne portki...powolal trener nawet emeryta i staruszka Blanco. Mecz byl dobry.Mexykanczyki zalatali Jankesow.Grali na Azteca w Ciudad de Mexico kiedy slonce bylo w zenicie,zawodnicy bez cienia wlasoosobowego gonili sie po elegancko przystrzyzonej trawie a luda bylo ponad 102 ooo. Czy te 2 pkty to tylko za taka roznice.Za 5 golowa tyz 2? Musze yosemka "na dywanik" energicznie zeby te zawilosci w koncu "lopatologicznie" wyjasnil.Bedzie w domq juz 16 wieczor i ...no szkoda godac! Zmieniam rezulat meczu Legia-Cracovia na remis!!!!!! W sobote bede oglkadal na duzem ekranie!Za "Dyche"! A dla Kolejorza juz mam energiczny worek na plecki przygotowany.Ze 3 sie tam zmiesci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re:Czy kobita cię nie bije? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 00:37 Co ty na remis,lepiej na dwu cyfrówkę. ha ha ha Zagrał 2 połowę i strzelił 2 bramki.Pierwsza się o niego odbiła ale bramka.A drugą w biegu z lewicy po podaniu Brożka. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Bombullo gdzie jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:00 Bombullo 40 min Leg-Kra 0-0 kra miała 200 %sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Bombullo gdzie jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 20:58 80 min 0-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Bombullo gdzie jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:24 koniec 0-0 Wisla prowadzi 1-0 Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re no i co? 16.08.09, 19:14 TYGRYSEK Jak samopoczucie po "wystepq? pasqw? I kto sie zna na pileczce siersciuszq?Wychodzi,ze bombullo[/b] dobylem jako drugi(wislaczka)1 punkcik. Ogladalem na duzym ekranie meczyk a po chycilismy sie browarka i puscilismy sie gdzies tak po 1:oo w nocy w niedziele. Lenczyk spec! Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Pyry ugotowane 16.08.09, 21:43 TYGRYSEK nie placz. Wisla juz liderem i nie popusci do konca! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Pyry ugotowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 20:54 Wiesz co zauważyłem - w Lechu myślą ze przeciwnik im się położy,same prymasy grają!Jak można być tak tępym ze mając żółtko stojąc 3m od sędziego zatrzymywać piłkę ręką.To świadczy jaki gościu jest inteligentny. Myślę że i Wisła Estoński numer wykręci.Zresztą gdyby nie pomoc sędziego co Wisła dwie bramy ze spalonego strzeliła była by podobna sytuacja. Niech zwycięża najlepsza drużyna a nie forowana przez sędziów i nieudaczników z pzpn. Nie ciesz się Wisła też będzie pampersa zmieniać . sie ma Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Niedziela bedzie nasza!!! 18.08.09, 01:21 Dostales delirki?TYGRYSEK boj sie Manitou...wiesz jakiej baletnicy majtki w tancu przeszkadzaja?Tak "pyrom" przeszkadzaja przeciwnicy na boisq. ole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Niedziela bedzie dyngusowa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 09:38 Ten się śmieje kto się śmieje ostatni!zapamiętaj sobie! A sukcesy są różne i mają różne barwy np.cracovia spadkowicz a ekstraklasa,im nikt nie przeszkadza a wręcz odwrotnie pomaga! niech ma cię w opiece "Wielki Manitou" Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Skladnica zlomu w Sosnowcu jest? 23.08.09, 16:04 Szykowac miejsce na zardzewiala "poznanska lokomotywe" z konduktorem od siedmiu bolesci Zielinskim. Chyba znowu wyczailem wyniczek po przemysleniu. Taki Orescik w Poznaniu by sie przydal a nie jakis chlopek-roztropek o nazwisq Zieliski Jacek. Siersciuchu sracuszke juz masz czy wytrzymasz do konca.W kazdem badz razie wieczor niedzielny masz do tzw.dupy!Ale nie byc rura i nie pekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Skladnica zlomu w Sosnowcu jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 18:59 Ja na tą całą kopaną z przymrużonym okiem patrzę.Nie wierzę że to czyste jest.Więc jak widzisz mi to zwisa,byle zdrowie było! Dziś już nie ma prawdziwego sportu,jest korupcja i kasa! życzę zdrowia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Na Rany Manitou! 24.08.09, 03:23 TYGRYSEK!Dobijasz mie tymi swoimi komentarzami.Ty za kazdym zdziebelkiem murawki widzisz Krasnala z brudna kasiorka.Daj se luz.Chyba nie twierdzisz,ze Lech czy Legia posprzedawaly meczyki z przecietnymi zespolikami?Chlopie...ech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Ico ty na to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 14:21 Sports.pl » Piłka nożna » I liga » W polskiej lidze nadal ustawia się mecze! Marcin W. z Dolcana Ząbki z zarzutami korupcji W polskiej lidze nadal ustawia się mecze! 24.08.2009 | 11:48 skomentuj Tagi: Marcin W., Dolcan Ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: I co ty na to?! 25.08.09, 18:03 Na razie nic. Poniewaz,ze jakis poyebany penis(admin bylbyz tym rzeczownikiem?) skasowal watek $252 M.Ciekawe dlaczegoz to? Twoje numerki zapisane i czekaja na losowanko. Ktos se zmoczyl majciory po same pachy!! buzi Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: I co ty na to?! Nocotynato!? 08.09.09, 20:55 TYGRYSEK,wiem,ze dreptasz po klawiaturce ale nic nie wyklikales o sobotnim meczyq.Zaparlo ci dech w miechach z wrazenia czy zwoje mozgowe ci sie wyprostowaly? Benhauer jest.mowic z krakoska,buc do kwadratu a moze do szescianu. Co na chorzoskiej trawie robili Krzynowek,Blaszczykoski,Dudka czy Smolarek jeden chyba pogiety Leon wi.Napewno nie uprawiali dyscypliny sportowej jaka jest Pilka Nozna na reprezentacyjnym poziomie. To byla pilka,zeby nikogo nie urazic,upadlych PGRow.Niestety. Brozek i Roger tyz kaleki.I ten pierwszy chcial do Anglii a drugi dlugo w Grecji nie pogra i wyladuje na Malcie.Nie ty twoi a na wyspie Templariuszy. Jutro pogrzeb? Ja se juz upatrzylem komu bede kibicowal w 2010.Nie zgadniesz.A sprobujesz zgadnac? Masz browarka a nawet 2 jak mie wyczules. buzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: I co ty na to?! Nocotynato!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 21:39 A wyklikałem tylko ty nie - uważnie czytałeś,albo browarek za mocny łykasz! Nasi w siatę wygrali i w kosza jest ok. BenHała odwalił chałę ! U siebie, i grał z 1(jednym)napadziorem to kompromitacja. W tym wieku to już amen. Z nim to tak jak z tym staruszkiem co stał w aptece po lek,a przed nim młodzian kupował niebieski zasilacz.Dziadek się pyta młodego na co to jest,młody odpowiedział na jeba..e.Dziadek podchodzi do lady i prosi o 3 takie tabletki niebieskie.Pani się pyta dziadka na co mu w tym wieku,a on mówi"proszę pani tak mnie w jednym i drugim kolanie jeb..e i w krzyżu też!BenHałę też pewnikiem pod czachą jeb..e i uciska? możesz się śmiać,dozwolone od lat 18. pozdrowienko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Bombullo gdzie jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 22:56 Bombullo chwącwocie gdzie jesteś,nie wstydż się wygrałeś - jesteś WIELKI.Czikagowo pewnie szaleje.Pisz - już oblałeś czy jeszcze oblewasz zwycięstwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Bombullo gdzie jesteś 30.09.09, 02:54 Jestem,jestem.Bylem 79 godzin w Kanadzie,konkretnie w Mississadze u brata.Mississauga lezy 30 km od Toronto.Bylo fajnie,i prawie bez alkoholu wysokoprocentowego. Jutro siade i energicznie wiecej poklikam. Co do zwyciestwa w kolejce to rzeczywiscie byl zaskok i dzieqje za gratulacje.Klikajac delikatnie zapowiadam kilka powtorek,mam jednak katar i wywachiwaniem z pewnego miejsca beda trudnosci w tym tygodniu. Wielkie mecyje z 40 ooo ooo to tylko 14 z kawaleczkiem dolarqw. My,TYGRYSKU zaczynamy byc moze w piatek 2.IX.O9. bo bedzie w "mega" ponad 100 M zielonych jezeli dzisiaj(we wtorek)nikt nie chapnal 81. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Bombullo gdzie jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 00:12 Dobrze że się odezwałeś bo się martwiliśmy o ciebie. Myślałem że główną wygraną w loto zgarnąłeś i hulaj dusza! pozdrawiam T Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Bombullo gdzie jesteś 02.10.09, 18:05 TYGRYSEK! Zalamujesz mie siersciuchu sqbany!Za kogo wasci mie uwaza,a? Sam mialbym sie szlajac sam pic i sam grupowy sex usqteczniac? Tyyygryyyseeek... ps.Moze IZA sie dolaczy? Mam nieuzywana jeszcze RURE zaqpiona akonto kasiorki i imprezek koedukacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSEK Re: Bombullo gdzie jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 21:03 Ty tylko uważaj bo jak twoja posty przeczyta to na grochu będziesz klęczał,nierozważny jesteś! A ta twoja krakowia ciała dała,już na nią nie postawie to faktycznie 1 liga. Ale nie przejmuj się jest biała gwiazda,która świeci! trzymaj się,jak loto? Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Bombullo gdzie jesteś 03.10.09, 02:10 Zaraz wysylam. Wcale sie nie boje... Cracovia faktycznie daje dupy na lewo i prawo. Malecki...a ten bajok torunski nie powolal go na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś