Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Golllob na 99% w BTŻ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 08:32
    Obserwuj wątek
      • Gość: zinek Re: Golllob na 99% w BTŻ IP: *.iweb.pl 23.12.03, 09:35
        Jeśli sie nie mylisz,to mamy na szanse na mistrza.
        • Gość: iks Re: Golllob na 99% w BTŻ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 10:47
          Nie uwierze, poki nie zobacze. Ale jak juz zobacze - to sie bardzo uciesze!!!
          • snoop Re: Golllob na 99% w BTŻ 23.12.03, 11:09
            To nie ten bo ten jest przez 3 L :D
          • Gość: sasiad Re: Golllob na 99% w BTŻ IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 11:34
            Gość portalu: iks napisał(a):
            > Nie uwierze, poki nie zobacze. Ale jak juz zobacze - to sie bardzo uciesze!!!

tylko co bedzie za rok? albo jak Was GKSZ do ekstraligi nie wpusci? mysle ze tu
            tez pies pogrzebany i tomek nie chce ryzykowac (decyzja 30 stycznia)

• m0nk Re: Golllob na 99% w BTŻ 23.12.03, 12:26
              za rok wszystko sie moze zdarzyc - jezeli nie bedzie zadowolony to odejdzie.
              powiem tak, druzyna z gollobami w skladzie jest drozsza do utrzyamania ale tez
              atrakcyjniejsa dla sposnorow
              • Gość: sasiad Re: Golllob na 99% w BTŻ IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 23:59
                > druzyna z gollobami w skladzie jest drozsza do utrzyamania ale tez
                > atrakcyjniejsa dla sposnorow

tu bym polemizowal. nie zebym jakas ksiazke o tym kiedys napisal ale jak sie ma
                ochote na malzenstwo ze sponsorem (a nie romansik) to zycie pokazuje ze jest
                troche inaczej. tu sie klaniaja historie wisly krakow, wisly plock, groclinu.
                adriany w sumie tez ale nie zapominajmy o apatorze (to jest sponsor!!).
                wszystkie w/wym druzyny pilkarskie najpierw zdobyly sponsora a potem sie
                zaczely piac w gore tabeli az weszly do ekstraklasy. , bo dla grudziadza 500
                tys to polowa budzetu (albo i nie) a dla bydgoszczy polowa golloba. tam beda
                nosic na rekach i zmienia nazwy ulic a w bydzi dadza pare banerow. nie liczac
                ze opor we wladzach duuuzo mniejszy. i latwiej jest zwinac interes lub
                oczekiwac ze sie zwroci (zaleznie od inwestycji ale zasada jest taka ze
                mniejsze kwoty sie szybciej zwracaja :) ). szukanie sponsora na dlugie lata dla
                polonii przypomina bladzenie dzialaczy legii warszawa, jak juz sie znajdzie
                chetny to sie nagle okazuje ze, brzydal a fe, by chcial dysponowac pieniedzmi
                ktore w ten klub wklada (i tu paru panow spada ze stolkow). dopiero musi
                przyjsc era faktycznych przeciagow, bo nie ma na szklarza, i 6tej ligi
                okregowej (co prezesi funkcje pelnia spolecznie i z milosci do klubu zrobiliby
                prawie wszystko) zeby sie okazalo ze jednak mozna klub sprzedac oddac or sth
                jakiemus drzymale a on z tego g i tak chleb upiecze.
                generalnie dyskusja, jesli sie nawiaze, bedzie typowo akademicka ale moim
                zdaniem o sponsora trudniej. nie znam przykladu porownywalnego z polonia gdzie
                juz sie komus cos takiego udalo (i chodzi mi o dluga mete, bo tam gdzie zarzad
                dobry to i sezonowi sponsorzy nie sa zli- patrz slask wroclaw)
                pzdr
            • Gość: JA Re: Golllob na 99% w BTŻ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 14:26
              Na pewno odejscie gwiazdy z jakiegokolwiek klubu moze sie okazac wstrzasem.
              Mysle ze Bydgoszcz powinna sie do tego juz przygotowywac.
              Bo za rok 2 czy 3 Gollob odejdzie albo do innego klubu albo na emeryture.
              • Gość: ja...kiś tam Re: Golllob na 99% w BTŻ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 12:27
                wow.. naprawde???

dzięki za cynk.... bo już myślałem że Tomek będzie jeżdził jeszcze z 20 lat!!!

ale to dobrze że jesteś na forum i uświadamiasz takich mongołów jak ja.....

"JA" - jesteś bogiem, uświadom to sobie....
                • Gość: aaa Re: Golllob na 99% w BTŻ IP: *.awacom.net 25.12.03, 11:44
                  Ja tez moge sobie napisac ze swiety mikolaj na 99% bedzie jezdzil na zuzlu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka