Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tour de France. "GW": Alberto Controlador

IP: 95.108.27.* 23.07.09, 22:59
    Controlador... mój kolarski światopogląd legł w gruzach...A tak poważnie całkiem, to Armstrong załatwił wczoraj, a fenomenalny (czy aby na czysto?) Contador dziś zwycięstwo hiszpana w Wielkiej Pętli . Wiggins jak dla mnie był jedynym mogącym zagrozić Contadorowi, ale zabrakło dziś sił, bo wczoraj sam pod górę uciekać nie miał szans jak bracia Schleckowie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: daf Re: Tour de France. "GW": Alberto Controlador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 23:10
        zabawne to, co mówi szmyd, bo stawia się tym samym wyżej od armstronga, bo on
        sam na ventoux wygrał (choć dzięki uprzejmości valverde). nie, żeby nie miał
        racji, ale trochę groteskowo to brzmi
        • Gość: ziggy Re: Tour de France. "GW": Alberto Controlador IP: 83.238.100.* 24.07.09, 11:11
          Taa, tak naprawdę Szmyd spuchł kompletnie na Ventoux i gdyby nie
          honorowość Valverde nic by nie wygrał, ale stawia się nad
          Armstrongiem. Ciekawe tylko, dlaczego go wycofali z TdF? Czyżby
          maskowanie starczało na DL, ale nie na TdF ? :-P
      • Gość: diego Tour de France. "GW": Alberto Controlador IP: *.chello.pl 24.07.09, 13:15
        Bravo!!! Bravo "Albercik"!!! Teraz żaden teksański dupek, nie powie:"wygrał bo
        mnie nie było". A ponieważ wszystko już jest jasne, tak sobie myślę, ze Mt
        Ventou to może być bardzo ciekawy etap, bo walka będzie, o ile będzie,
        o:prestiż, sławę, honor (w tym wypadku wyLance nie wie o co chodzi, on to
        wymawia "money", czyli oto co w sporcie najważniejsze, a o czym tak wielu
        dawno już zapomniało. Dla mnie ta GÓRA ta jak zjazd w Kutzbuhel, skoki na
        Welikance, Wimbledon i finałowa sztafeta 4x400 w MŚ. Nie ma "drużynówki" pod
        górę, nie ma ciągania za uszy, Kloden ma wolne.... . No to MOŻE być fajny
        etap. A będzie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka