maciek19911 24.07.09, 16:21 Witam. Proszę podawać wasze typy na najlepszego bramkarz.Kto będzie najmniej wpuszczał i kogo się opłaca kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mbalinski947 Re: Najlepszy Bramkarz ligii 24.07.09, 16:51 mysle ze Radoslaw Cierzniak z Korony Kielce moze pozytywnie zaskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
domson93 Re: Najlepszy Bramkarz ligii 24.07.09, 22:34 Trudno powiedzieć kto bedzie najlepszym bramkarzem. Jest mala roznica miedzy najlepiej punktowanym bramkarzem w WL a najlepszym bramkarzem , poniewaz z dobrymi obroncami ma sie o wiele mniej roboty. przykład: Mariusz Pawełek wart 3 MLN w WL zdobywajac 51 pkt , byl najlepiej punktowanym bramkarzem , a wg ekspertow i na samo oko , mozna przyznac ze to Jan Mucha byl najlepszym bramkarzem. (a w WL takze warty 3 MLN ) Hehe to takie moje male spostrzezenie. czyli moje typy to: Najlepiej pkt bramkarz (a moze inaczej najbardziej przydatny bramkarz w WL) - Kasprzik (o ile bedzie wystepowal w 11 bo Lech na dzien dzisiejszy ma 4 bramkarzy )ze wzgledu na w miare normalna cene - 2,5 mln o ile sie nie zmieni , lub intuicja podpowiada mi ze moze byc nim Łukasz Sapela , z racji tego ze GKS na ogol traci malo bramek i ma takze dobrze poukladana obrone Odpowiedz Link Zgłoś