Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Challenger Poznań Porsche Open: Janowicz awanso...

IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.07.09, 21:38
    gratulacje i powodzenia
    Obserwuj wątek
      • Gość: rysiek Challenger Poznań Porsche Open: Janowicz awanso... IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.09, 21:50
        "Jerzy Janowicz awansował do półfinału ... Janowicz w półfinale pokonał"
        co ci dziennikarze wypisują??? czy oni nie sprawdzają później tego czy co??
      • Gość: tenisista powiedzmy sobie szczerze, wygrać w takim turnieju IP: *.chello.pl 24.07.09, 23:56
        to żaden wyczyn.

kto to jest Luczak, czy Laurent Recouderec? Rekuderek? co to za nazwisko jest w
        ogóle?

jeśli Janowicza satysfakcjonują takie wygrane, znaczy to że tenisistą jest
        żadnym. same anonimy grają, turniej tak ważny jak rozgrywki amatorów na osiedlu.

przypomina mi to - Olejniczak mistrzem Polski. a co to za mistrzostwa w których
        nie bierze udziału nie tylko Kubot, Przysiężny, Fyrstenberg, Matkowski, ale
        nawet ja?

bardzo kiepsko.
        • Gość: McCuskey Re: powiedzmy sobie szczerze, wygrać w takim turn IP: *.toya.net.pl 25.07.09, 00:31
          A przypomnij mi tenisisto w jakim turnieju za 100 tys. Janowicz doszedł do
          półfinału? Znasz taki? I co? Nie ma prawa się cieszyć? Znasz jeszcze może
          jakichś innych tenisistów, którzy w turnieju tej rangi doszli tak daleko? Kubot?
          Ktoś jeszcze? Może siebie wymienisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka