szlachcic 26.07.09, 21:14 Plach w 9 biegu wlasnie wystawil Emila Tym samym Emil odpada z dalszej jazdy a gorzowiania maja zwiekszona mozliwosc wystawiania taktycznych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szlachcic Re: Głupota Plecha 26.07.09, 21:43 Jestem ciekaw czy przyglupy niszczace auto chrzanowskiego i wyzywajacy go od mordercow cieszyli sie z jego jazdy w meczu z gorzowem Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Głupota Plecha 26.07.09, 23:44 Cieszyli się bo są przekonani że to kopanie coś dało. Ja myślę , że to była głupota, ale przyznasz, że kolo musiał sobie troszkę to do głowy wziąć. A z ta głupotą to jednak się pomyliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Głupota Plecha? Mądrość szlachcica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 12:12 Wystawienie Emila w 9 wyścigu lub pozostawienie mu możliwości startu w innym wiązało się dla Polonii z takim samym ryzykiem. Manewr się powiódł, mecz jest wygrany więc bicie piany w kwestii jaką decyzję podjął Plech - dobrą czy złą - nie ma sensu. Chyba, że chodzi o zwykłe bicie piany, sianie zamętu a nie merytoryczną dyskusję. A co tam się stało w Zielonej Górze szlachcicu? Może o tym nam opowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Głupota Plecha? Mądrość szlachcica? IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 12:59 Roma locuta, causa finita:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Głupota Plecha? Mądrość szlachcica? 27.07.09, 17:03 Gość portalu: Szrek napisał(a): > Wystawienie Emila w 9 wyścigu lub pozostawienie mu możliwości >startu w innym wiązało się dla Polonii z takim samym ryzykiem. chyba kpisz sobie? wystawienie go w tym biegu mialo zapobiec 1:5? tak? I zapobieglo, ba zwiekszyliscie przewage i tym samym daliscie przeciwnikowi kolejny atut w postaci rezerwy taktycznej Tak by jej nie bylo wiec zblizenie sie w tym biegu gorzowa byloby tylko zblizeniem. Zostalby wam atut wystawienia Emila i pewny remis w jakimkolwiek innym biegu. a Bydgoszcz poprzeegrywala ich wiele i dzieki fuksowi/bardzo niebezpiecznej jezdzie w biegu 13 bylo 3:3 zamiast naleznego 5;1 i nikt nie powinien miec na takie rozstrzygniecie wontow. Czyli przed nominowanymi 2 punkty do tylu i na 95% najwyzej remis w calym meczu. Wez oczywiscie pod uwage stres jaki mieliby glownie bydgoszczanie w nominowanych Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Głupota Plecha 27.07.09, 16:56 muvon200 napisał: > Cieszyli się bo są przekonani że to kopanie coś dało na kolejne mecze porwijcie mu kogos z rodziny, motywacja bedzie jeszcze wieksza powiem szczerze muvon ze takiej odpowiedzi sie nie spodziewalem nawet majac na uwadze to ze pokazales nie raz juz ze masz poglady chore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Głupota Plecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 20:13 Widzę szlachcicu, że strasznie cię z równowagi wytrąca wczorajsza wygrana Polonii. Spokojnie, nie denerwuj się. Porozmawiajmy spokojnie o meczyku w Zielnej Górze ok? Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Głupota Plecha 28.07.09, 08:52 Gość portalu: Szrek napisał(a): > Widzę szlachcicu, że strasznie cię z równowagi wytrąca wczorajsza > wygrana Polonii. we wszystkim tak wnioski wyciagasz? straszne > Porozmawiajmy spokojnie o meczyku w Zielnej Górze ok? mysle ze nie ma o czym rozmawiac, sprawa jest mysle prosta, chlopaki sa przemeczeni, jezdzili o nic i dobila ich sprawa z Zabikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Głupota Plecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 09:11 Dziękuję za bardzo wnikliwą analizę porażki Unibaksu w Zielonej Górze. Mam też nadzieję, że będziemy zgodni w kwestrii braku sensu dalszego rozprawiania o niedzielnej wygranej Polonii. Chłopaki się spięli (prawie wszyscy) i wygrali i może jednak nie spadną Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Głupota Plecha 28.07.09, 17:32 > Mam też nadzieję, że będziemy zgodni w kwestrii braku sensu >dalszego rozprawiania o niedzielnej wygranej Polonii. Szrek nie rozwalaj mnie. Jak bydgoszczanie trzesli dupami tu na forum przed meczem z ZG jako jedyny mowilem ze niech ZG zapomni o pewnej wygranej. Wiec przestan kreowac jakies podteksty Wygrali zasluzenie ale to nie zmienia faktu ze plech jest kiepskim taktykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Głupota Plecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 07:58 Taktyka nie jest mocną stroną Polonii. Ale nie jestem pewien, czy Plech - taki jak wielu na jego miejscu w przeszłości - najprawdopodobniej nie ma w tej kwestii zbyt wiele do powiedzenia. Tak przypuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
michalski.t Re: Głupota Plecha 29.07.09, 12:44 chyba nie mi nie powiesz ze ta łąjza Tyllinger desygnuje zawodnikow do poszczególnych biegów , bo to już byłaby przesada Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Głupota Plecha 29.07.09, 19:40 Gość portalu: Szrek napisał(a): > Taktyka nie jest mocną stroną Polonii. Ale nie jestem pewien, czy > Plech - taki jak wielu na jego miejscu w przeszłości - > najprawdopodobniej nie ma w tej kwestii zbyt wiele do powiedzenia. > Tak przypuszczam Najlepszymi taktykami w e-lidze sa Cieslak i Gajewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Głupota Plecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 21:10 "Najlepszymi taktykami w e-lidze sa Cieslak i Gajewski". Baca by powiedział: tys prowda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Głupota Plecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:53 Ino cy by mioł recht? Jaja se robiłek... ino tylko w rzecy samy Odpowiedz Link Zgłoś