polakkk23 30.07.09, 21:13 dzis arka podpisala kontrakt z mrowcem,i dzis jest on w jej sjladzie,czyli ktos tam dalej cos robi...czyli jest szansa,ze gra ruszy od 2 kolejki!bo po co zadawal by sobie trud?odpowiedzcie sobie sami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadam Re: znak,ze gra sie zacznie??? 30.07.09, 21:18 Każdy na tym forum szuka znaków świadczących o tym że gra ruszy:) Jedynym znakiem będzie info od Kowala "Gra rozpocznie się od np 2 kolejki" W innym wypadku możemy sobie gdybać. Odpowiedz Link Zgłoś
prezes-33 Re: znak,ze gra sie zacznie??? 30.07.09, 21:22 Założe się o spore pieniądze że piłkarzy do składów dopisuje Marwi. Wydaje mi się zależy mu na starcie tej gry, a że ma czas i brak wiadomości od Kowalla, robi to co na daną chwilę zrobić może. Nie wierzę też w start gry z dnia na dzień, bez jakiejkolwiek akcji promocyjnej, reklamy itp. Oczywiście są to tylko moje przypuszczenia i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
boczarenko Gdzie jest lista?! 31.07.09, 01:52 Nie rozumiem: jak sie loguje na WygrajLige to mam tylko info "17 edycja juz niedlugo wystartuje", a Wy piszecie o jakiejs aktualnej, zmienianej na biezaco liscie. Gdzie ona jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
agnsam Prezesie boczarenko 31.07.09, 06:22 w zakładca "kody SMS piłkarzy" jest lista transferowa piłkarzy. Ze składów wynika, że była przeznaczona na tę edycje jest np. Kirm w Wiśle, Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
boczarenko Prezesie agnsam 31.07.09, 09:02 jaaaaaa go, jakie to proste! Gapa ze mnie troche... DZIEKI ZA POMOC :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meszna32 Re: Prezesie agnsam 31.07.09, 09:33 boczarenko napisał: > jaaaaaa go, jakie to proste! Gapa ze mnie troche... DZIEKI ZA POMOC :)) Raczej dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
boczarenko Prezesie meszna 31.07.09, 12:20 Ulzylo Ci? Dlaczego mnie obrazasz? Nigdy sie nie pomyliles, jestes wszystkowiedzacy? Odpowiedz Link Zgłoś