Gość: Czarny IP: *.bb.sky.com 07.08.09, 11:19 Boże broń, żeby bilety rozprowadzali ludzie z Bydgoszczy! Z całym szacunkiem ale bilety powinny być rozprowadzane w Poznaniu. Tylko i wyłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: 193.138.110.* 07.08.09, 12:35 popieram, piękny stadion w tej bydgoszczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZ Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: *.chello.pl 07.08.09, 14:24 Bieżnia stadionu ma kolor żarówiasto niebieski, byłoby tam Lechowi "do twarzy". Daleko też nie jest, a między klubami bywało różnie, raz dobrze raz nieco gorzej. Może warto coś naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
prolp Bydgoszcz chętnie ugości Lecha 07.08.09, 12:40 Pytanie do kumatych kibiców Zawiszy - jak zapatrujecie się na rozgrywanie przez nas meczów na Waszym stadionie? Pzdr pro Lech Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart1728 jak dla mnie bomba:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 12:53 lecha na żywca obejrzec to jest coś, zresztą Poznań i Bydgoszcz to bardzo zbliżone do siebie miasta i chyba nie ma zawiłosci:) ale jakaś część biletów powinna byc w BDG w kasach zawiszy, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.09, 13:04 nie zapatrujemy się wcale bo wiemy że nie przejdziecie eliminacji Odpowiedz Link Zgłoś
lewus42 Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha 07.08.09, 14:04 Nie jestem kibicem Zawiszy,ale jestem Bydgoszczaninem i myślę,że w imieniu normalnej większość ludzi z naszego miasta nie mam nic przeciwko.Zresztą ten stadion to tylko z nazwy jest Zawiszy,bo tak naprawdę odnowiło go miasto za swoją kasę na Mistrzostwa Swiata Juniorów w lekkoatletyce.A co do biletów-myślę,że jakaś część powinna być do kupienia w Bydgoszczy,powiedzmy 30% a reszta w Poznaniu.Trzymam kciuki za wasz awans i wylosowanie ciekawych rywali w grupie np AS Roma,Ajax,Aston Villa,Valencia czy Hamburg:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Kumaci odpowiadają IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.08.09, 14:42 Wypad stąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmg Re: Kumaci odpowiadają IP: *.comarch.com 07.08.09, 14:52 No, niczego innego od kibola Zawiszy się nie spodziewałem. Burak, jak zawiszowcy od nas z Mogilna. Odpowiedz Link Zgłoś
lewus42 Re: Kumaci odpowiadają 07.08.09, 15:10 ale przecież to norma że Zawiszy kibicują buraki i to tacy odważni,że 2 lata temu pobili 11 letnich kibiców(w tym dziewczynki) Polonii Bydgoszcz..Jestem pewien,że w Lechu też taki margines istnieje,więc może niech się ustawią ze sobą gdzieś na odludziu a normalni kibice sportu z Poznania i Bydgoszczy zapełnią stadion w Bydgoszczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Kumaci odpowiadają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:00 > Wypad stąd :) Kolego z Piły, nikt ciebie nie pytał o zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
czesio1980 Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha 07.08.09, 15:33 Jeśli chodzi o mecze Europejskich Pucharów to nie widzę problemu, ale to moje prywatne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha 07.08.09, 13:55 Gość portalu: Czarny napisał(a): > Boże broń, żeby bilety rozprowadzali ludzie z Bydgoszczy! 1. To może być kwestia umowy - pula biletów dla Bydgoszczan 2. Ja Lecha bardzo lubię. Po pierwsze dlatego, że jakieś 15-20 lat temu przegrał z Zawiszą u siebie na rozpoczęcie ligi 1 do 5 :-) po drugie, bo to obecnie najlepsza eksportowa polska drużyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawisza Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.09, 13:53 Tez pamiętam tamte 5:1 w Poznaniu dla Zawiszy :) Wtedy była jeszcze sztama z Lechem... a dwa lata później przyjechała banda baranów z Poznania i pobiła dzieciaków na dworcu w Bydgoszczy, którzy wyszli aby przywitać kibiców z zaprzyjaźnionego klubu. A potem było już tylko gorzej. Dymy na stadionie w Bydgoszczy i w Poznianiu poza stadionem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: *.heimsnet.is 07.08.09, 14:04 Fajna sprawa. Stadion w Bydgoszczy to obok Kielc najlepszy obieky w Polsce. I bieznia jest w kolorze niebieskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka4414 Bydgoszcz chętnie ugości Lecha 07.08.09, 14:42 jestem z Bydgoszczy i uważam, że to świetny pomysł. Bydgoszcz czeka na dobrą piłkę, pierwszoligową lub europejską ładnych pare lat i pewnie w najbliższym czasie się nie doczeka. O stosunkach między kibicami bym nie mówił- zawsze znajdzie się jakiś baran gotowy rzucić butelką niezależnie od miejsca czy czasu. Byłaby to świetna promocja dla miasta i wielkie wydarzenie sportowe, na które część bydgoszczan na pewno z chęcią by przyszła i dopingowała Lecha . Trzymam kciuki, pozdro dla Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: 80.50.130.* 08.08.09, 12:40 Widać Gruszka że nie jesteś z tych kumatych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawisza Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: *.cable.ubr05.sgyl.blueyonder.co.uk 07.08.09, 15:07 Pewnie niech graja u nas. Moze za pare lat my bedziemy potrzebowali stadionu w Poznaniu na pare meczy? Nigdy nic nie wiadomo. Ja sie na mecz nie wybieram,po co zabierac bilety ich kibicom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: 80.50.130.* 08.08.09, 12:48 a po co ci będzie potrzebny stadion w Poznaniu,Maracane chcesz mieć w Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.09, 15:25 Chętnie bym Lecha u nas zobaczył, w końcu oglądanie zespołów na europejskim poziomie to w Polsce niestety rzadkość:) [sonda=Czy jesteś za tym by Lech ewentualnie grał w Bydgoszcz?] [*]Tak [*]Nie [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:47 nie jest to dobry pomysł ten staion jest obiektem typowo lekkoatletycznym i z piłką nożną ma tyle wspólnego co Zawisza czy tam Polonia(jak ten wasz klub sie w koncu nazywa?)z ekstraklasą...poza tym mimo ze Bydgoszcz az tak duzym miastem nie jest to jest sporo buractwa, także sądze ze to raczej miasto by zyskało na tym ze nasz KOLEJORZ tam przyjedzie niż Lech na tym że zaszczyci Bydgoszczan swoją obecnością, a nasz klub nie jest żadnym dobrem narodowym!zdecydowane NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: 80.50.130.* 08.08.09, 12:51 uważaj pyro,żebyś czubkiem nosa o korone drzewa nie zahaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUI Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: *.chello.pl 08.08.09, 11:46 ja was zapraszam do lublina na stadion motoru 1000 krzesel pare tysiecy lawek tor zuzlowy do okola stadionu obok sie rzeka prawie wlewa na stadion ktory ma 50 lat bez zadnej przebudowy I JEST TO NAJLEPSZY STADION MIESCIE zapraszam na pewno wszystkie warunki spelnia <zazenowany> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 08:38 Pamiętam jak w latach 90 byłem na neczu olimpia Zawisza i kibice Lecha zaproponowali zgodę która krótko ale trwała,może by to powtórzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Bydgoszcz chętnie ugości Lecha IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 09.08.09, 01:47 He,he,he jeszcze niedzwiedz w lesie a juz skore dziela.Najpierw trzeba awansowac zeby myslec o stadionie.A te nieudaczniki niestety nigdy tego nie gwarantuja. Odpowiedz Link Zgłoś