Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inwazji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 12:54
    www.youtube.com/watch?v=QQjnELKfgV4
    Gratulujemy odzywek rodem z kibolstwa piłkarskiego. Tekt pioseneczki jest na
    dole wydrukowany. Brawo biała inwazja, ESK, brawo "miszcz"
    Obserwuj wątek
      • dychtrojber Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw 23.08.09, 17:14
        Pijana banda debili

TOUJOURS EN VEDETTE
        Friedrich Zw. Gr . /1740/
      • Gość: 1 Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.chello.pl 23.08.09, 18:18
        a co to ten apator? bo niczego takiego już nie ma!?
      • muvon200 Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw 23.08.09, 18:54
        No piękne przyśpiewki moi kulturalni kibice. Dziękuję. To ja już wolę trąby ;)
        • Gość: Gość Apator! IP: *.torun.mm.pl 24.08.09, 01:45
          Was cos boli?...
          To sa panowie DERBY!
          Troche bluzgow zawsze musi byc :]
          Szczegolnie sie naleza bluzgi za koktajl molotwa na kryterium asow
          rzucony w kibicow Apatora;]
          Apator to klub jak bys nie wiedzial... Klub dla prawdziwych kibicow
          a nie takich jak ty kibicow sukcesu ;]
          • muvon200 Re: Apator! 24.08.09, 08:12
            Rasizm to nie bluzgi kolego. Zapamiętaj to sobie.
            • Gość: Gosc Re: Apator! IP: *.torun.mm.pl 24.08.09, 10:27
              Teraz wyskoczycie mi tu z rasizmem ?;o
              To jest przyspiewka... Sie okarze ze caly Apator to rasisci...
              Bez komentarza
              • Gość: 1 Re: Apator! IP: *.chello.pl 24.08.09, 12:51
                nie dość że rasiści, to i kompletni analfabeci...

a co do tego jak ty to mówisz "apatora" to co to za klub?
                i w jakich rozgrywkach startuje, bo nie mogę nic takiego znaleźć!?
                • Gość: Gosc Re: Apator! IP: *.torun.mm.pl 24.08.09, 13:59
                  Widze ze idziesz w zaparte;]. Dokladnie wiesz o co mi chodzi...
                  Nie rob z siebie idioty dobrze? To jest milosc do prawdziwych barw.
                  Pewnie cie nie bylo w 2006 roku na zadnym meczu jak Apator walczyl o
                  utrzymanie kibicu sukcesu.
                  Startuje w ekstralidze. Jest na 1 miejscu ;].
                  Apator Torun!
                  • Gość: 1 Re: Apator! IP: *.chello.pl 24.08.09, 14:08
                    zgadza się :) nie było mnie na żadnym meczu w 2006 jak Unibax walczył o
                    utrzymanie, bo nie mam zwyczaju chodzić na mecze drużyn które mnie nie
                    interesują drogi analfabeto :)
          • czefan Dlaczego Apator ? STAL Toruń 24.08.09, 15:13
            Chodzę na żużel lat 40. I dla mnie tradycyjna nazwa drużyny z
            Torunia to STAL, a nie nazwa sponsora, który choć może być sponsorem
            długo, to nie jest nim na zawsze. Firmy powstają, upadają, powstają
            nowe. Firmy nie są wieczne. Dla mnie nazwa "Apator" to tylko chwila
            (choćby nie wiem jak chlubna) w historii klubu toruńskiego.
            Pozdrawiam.
            • Gość: HeniekStar Re: Dlaczego Apator ? STAL Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 17:37
              Ale dla tego smarka to jedyna nazwa klubu. Urodził się był Apator i teraz myśli,
              że tak zawsze było. Klub, jego doskonałe wyniki, piekny stadion to nie to o czym
              pisałem. Pisałem i rasistowsko chamskich przyśpiewkach tak chwalonych przez
              kibiców i oferowanych zamiast trąbek. Wiesz co? Jeśl;i ludzie z kraju mają
              oglądać na Youtubie takich kibiców, to ja juz na prawdę wolę trąby.
              • Gość: Gosc Re: Dlaczego Apator ? STAL Toruń IP: *.torun.mm.pl 24.08.09, 23:34
                Zrozumiesz ze to sa do Ch**a derby?! Bluzgi musza byc!
                Ciesz sie ze nie jest jak w latach 90'!.
                Kto ma wiedziec o co chodzi ten wie;]
                • Gość: 1 Re: Dlaczego Apator ? STAL Toruń IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 00:28
                  > Kto ma wiedziec o co chodzi ten wie

drogi analfabeto! mówisz językiem JarKacza! to pewnie twój duchowy przywódca...
                  w końcu pochodzisz ze stolicy moherów!!!
                  może jeszcze coś napiszesz o tropieniu układów w polskim żużlu i o "nich", bo my
                  wiemy kim "oni" są!
                  a na koniec drogi toruński analfabeto i kibicu nieistniejącego klubu apator coś
                  z twojego mentora: "I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest
                  białe, a czarne jest czarne".
                  • Gość: Gosc Re: Dlaczego Apator ? STAL Toruń IP: *.torun.mm.pl 25.08.09, 00:34
                    Rusz glowa. Przeczytaj wszystkie moje posty w tym temacie i zamilcz.
                    • Gość: 1 Re: Dlaczego Apator ? STAL Toruń IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 10:50
                      rozbawiasz mnie coraz bardziej :)))
            • Gość: Gosc Re: Dlaczego Apator ? STAL Toruń IP: *.torun.mm.pl 24.08.09, 23:30
              Szacunek dla ciebie ze chodzisz tyle na zuzel.
              Ruch kibicowski narodzil sie na Apatorze i tak jest przyjete.
              Dla ciebie to chwile ale dla nas to bedzie cala wiecznosc .
              Tak bedzie uczone pokolenie ... I tak bedzie z pokolenia na pokolenie
      • Gość: kolo Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 10:26
        toruńskie mohery robią darmową reklame firmie apator która ich
        kopneła w d... W bydgoszczy nikt nie krzyczy np "jutrzeka jutrzenka"
        bo to śmieszne tak samo jak wasze apator. zal
        • Gość: Gosc Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.torun.mm.pl 24.08.09, 10:29
          Apator to dla nas cos wiecej niz nazwa czy herb.
          To historia i milosc do jedynego zuzlowego klubu w Toruniu ! Apatora
          Torun!
          • Gość: Szrek Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 11:05
            Każdy ma prawo cenić swój klub za co mu się tylko podoba i nie
            rozumiem tych, którzy "wytykaja" kibicom z Torunia, że ci wracają
            pamięcią do czasów Apatora. Niech im zdrowie dopisuje tak samo jak
            kibicom Stali Toruń czy Unibaksu. I w drugą stronę jest dokładnie
            tak samo! Dlatego podobne do powyższego wzajemne utyskiwanie sobie
            nie ma (moim skromnym zdaniem) nic wspólnego z kibicowaniem, a już w
            ogóle z manifestowaniem przywiązania do własnych barw. Nie umiejąc
            szanować rywala nie oczekuj szacunku dla siebie. A prowokując innych
            by stali się "wrogami" twojego klubu nie zasługujesz na miano jego
            kibica. To kilka bardzo prostych zależności, z których jakże wielu
            chyba nie zdaje sobie sprawy
            • Gość: baca Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 16:31
              Ka wy tu widzita rasizm? O jakąż to "rasę" rzekomo chodzi w tym -
              nawiasem mówiąc cieniutkim - wierszyku?
              • Gość: Szrek Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 18:16
                Spójrzcie Baco nieco szerzej na "zagadnienie" a przekonacie się, że
                są takie miejsca gdzie o rasizm naprawdę łatwo. Nawet wśród
                tzw. "światłych"...
                • Gość: Inżynier Mamoń Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: 62.29.173.* 25.08.09, 08:33
                  Nie byłem na tym meczu, więc chciałbym kilka słów o nim powiedzieć.
                  Koledzy z Bydgoszczy źle interpretują tę pieśń. Proszę zauważyć że
                  to jest hymn o tolrerancji, o popularnych ostatnio związkach
                  homoseksualnych. W czasach kiedy my zacofani torunianie (zostało nam
                  to do dziś) nie słyszeliśmy o takich rzeczach. Bydgoszczanie jako
                  ludzie bardziej inteligentni zakładali kluby dla mniejszości
                  seksualnych. Wiem że kibice zaśpiewali to wprost nazywając wulgarnie
                  pewne rzeczy po imieniu. Ale bądźcie bardziej tolerancyjni i
                  dumni... Tak to widzę
                  • Gość: Heniu Gustafsson Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 15:57
                    Gość portalu: Inżynier Mamoń napisał(a):

> Nie byłem na tym meczu, więc chciałbym kilka słów o nim
                    powiedzieć.
                    > Koledzy z Bydgoszczy źle interpretują tę pieśń. Proszę zauważyć że
                    > to jest hymn o tolrerancji, o popularnych ostatnio związkach
                    > homoseksualnych. W czasach kiedy my zacofani torunianie (zostało
                    nam
                    > to do dziś) nie słyszeliśmy o takich rzeczach. Bydgoszczanie jako
                    > ludzie bardziej inteligentni zakładali kluby dla mniejszości
                    > seksualnych. Wiem że kibice zaśpiewali to wprost nazywając
                    wulgarnie
                    > pewne rzeczy po imieniu. Ale bądźcie bardziej tolerancyjni i
                    > dumni... Tak to widzę

co zrobić, tak to już jest z tymi stronami świata, wschód Europy z
                    zachodem dzieli przepaść, wschód Polski z zachodem też i wschód
                    naszego województwa z zachodem również, ja osobiście w pełni to
                    rozumiem i nie chowam urazy, być może i Wy kiedyś postaracie się
                    dogonić zachód tak jak próbuje robić to wschód Polski. Wiem że nie
                    będzie łatwo, to że taki klub dla zdecydowanej mniejszości powstał w
                    Bydgoszczy a Wy interpretujecie to jako fakt że "każdy Bydgoszczanin
                    to pederasta" stawia Was pod względem rozumienia tego co dzieje się
                    na świecie gdzieś w okolicach 18-wiecznego chłopa ale myślę że dacie
                    radę, wszystko można, trzeba tylko bardzo chcieć :) Duszę kciuki, w
                    końcu jesteśmy w jednym województwie :) pozdrawiam
                • Gość: baca Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 08:56
                  Jaki tam Śreku rasizm, ot, zwycajna głupota i tela.
                  • dychtrojber Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw 25.08.09, 09:22
                    Na zrozumienie ideologii rasizmu to te półgłówki mają za małe móżdżki
                    Za dużo taniego piwa z Tesco i tyle.

TOUJOURS EN VEDETTE
                    Friedrich Zw. Gr . /1740/
                    • Gość: dischtosioł Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.mydevil.net 25.08.09, 14:56
                      czy twoj calokształt tez tłumaczy niedrogie piwo z tesco?
            • Gość: Heniu Gustafsson Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 16:03
              tutaj popieram kolegę, może rydzykusiom uda się kiedyś powrócić do
              ukochanej nazwy zespołu tak jak udało się to kibicom z Zielonki -
              też niektórzy śmiali się że kibicują Falubazowi choć chodzili na
              mecze ZKŻ Quick Mix czy ZKŻ Kronopol a od tego sezonu proszę bardzo -
              władze klubu zrobiły ogromny prezent Kibicom wracając do nazwy
              Falubaz pomimo że to też nazwa byłego sponsora. Dobrze by było
              wywalić z tabeli wszystkie unibaksy, lotosy i atlasy, Kibice i tak
              chodzą na Wybrzeże, Apator, Spartę, Unię, Polonię, Włókniarz, Stal i
              Falubaz
      • Gość: Heniu Gustafsson Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 16:13
        z tym rasizmem to chyba jednak nie na miejscu, moherki wyraźnie
        śpiewają "tyfusy" a nie "Żydki", jeden rydzykuś napisał tak w
        komentarzu na jutubie ale widać jest on potomkiem jednego z
        toruńskich folksdojczów którzy witali hitlerowców w Toruniu
        kwiatami, oni też pewnie widzieli wszędzie Żydów a młodemu zostało
        coś z dziadziusia. Nie ma co mieszać do tego narodów trzecich, jedni
        wywiesili flagi Polskie, drudzy germańskie ( może tych potomków
        folksdojczów jest tam jednak więcej? ;), synów Izraela zostawmy w
        spokoju bo z Derbami Pomorza nie mają raczej za dużo wspólnego,
        wystarczająco już ich niesłusznie wmieszali w konflikty między eŁKSą
        a Widzewem. U nas mamy Polaków i Krzyżaków, dwie nacje w
        pojedynkach ligowych jednej ligi a to już wystarczająco dużo
      • Gość: Heniek Kamaz Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:35
        Szanowna biała inwazjo :) Do Torunia na mecz przyjedzie wielu kibiców z
        Bydgoszczy. Nie zapowiadają żadnej inwazji, żadnego szału, niczego w sensie
        "rozjedziemy" itp. Niestety nie mogłem być na meczu w Bydgoszczy. Żałuję bardzo.
        Zobaczyć załamane wstydem twarze białej inwazji - bezcenne. Butne zapowiedzi,
        Wykrzykiwanie, transparenty a tu co? Tylko remisik. Woźniak pogonił "miszczów".
        Wiele bym dał za oglądanie po meczy tych buziulek inwazyjnych. Jak to jednak
        trzeba w życiu zachować umiar, co nie?
        • Gość: Hobbes Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.tvk.torun.pl 26.08.09, 16:50
          No faktycznie- po remisie na wyjeździe żałoba była normalnie;) No i ten komplet
          Woźniaka...;) Stary nie ośmieszaj się- jak chciałes dowalić kibicom z Torunia za
          niezbyt wyrafinowane kibicowanie (swoja droga musiało bolec bo słyszałem ze byli
          głośniejsi niż reszta stadionu;) to można było to zrobic bez bajkopisarstwa typu
          'tylko remisik'- chyba że uważasz że brak zwycięstwa nad Bydgoszcza na ich torze
          to faktycznie powód do obciachu. Dobrze zrozumiałem? :)))
          Tak na marginesie- uwazam że to prymitywna przyspiewka i chwały nikomu nie
          przynosi. Jakos jednak nie wierze żeby nasi kibice byli tu jakims niechlubnym
          wyjatkiem w kulturze kibicowania.
          • Gość: Szrek Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:36
            Trzeba przyznać, że wielu fanów z Torunia i Bydgoszczy może sobie,
            zarówno w kulturze jak i braku kultury kibicowania rękę podać.
            Smutne, że czasami trafiają się "naśladowcy"...
            • Gość: 1 Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.chello.pl 27.08.09, 12:30
              chłopie... przestań juz w każym poście trąbić o kulturze i robić z siebie
              moherowego świętoszka, bo jeszcze chwila a zostaniesz ogłoszony świętym i
              będziesz codziennie rano na ambonie nawracał wszystkich, co śmieli powiedzieć
              swoje zdanie w nieco żywiołowy sposób.
              już był taki jeden co wszędzie robił z siebie ofiarę losu i wiecznie głosił o
              swojej nieomylności i prawości... zbyszek zero!
              niedługo i tobie pewnie aureolka zaświeci koło łba!
              • Gość: cool Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.tvk.torun.pl 28.08.09, 16:15
                Zaraz zaraz, kogo nazywacie moherkami. Zdaje się, że to w Bydgoszczy Rysiu Anry
                Czarnecki, naczelny przydupas ojca Tadzia zdobył największe w regionie poparcie.
                Bydziunia jest bardziej moherowa niż wam się wydaje, albo dobrze wam się wydaje,
                tylko trochę obciach się dotego przyznać. A co do komentarzy moich serdecznych
                przyjaciół z Bydziuni, to hipokryzja wylewa się wam uszami. Ci którzy rzucają
                śrubami w zawodników na torze, demolują busy także swoich żużlowców, napadają po
                meczu na ludzi w samochodach stojących na skrzyżowaniach, niszczący ogrodzenie
                na swoim stadionie i bijący się z ochroną, dziś mówią nam co jest kulturalne a
                co nie. Zawsze was lubiłem i wasze luźne podejście do życia.
                • Gość: Heniek Star Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 16:41
                  Zaraz zaraz, kogo nazywacie moherkami. Zdaje się, że to w Bydgoszczy Rysiu Anry
                  > Czarnecki, naczelny przydupas ojca Tadzia zdobył największe w regionie poparcie
                  > .

hehehe zajął 3 miejsce i gdyby nie fakt, że w wielu miejscach głosowano na PIS
                  to by nie wszedł. Bydgoszcz dała wyraźny odpór pisowkiej propagandzie ciemnoty.
                  Reszta to może i prawda choć WY się jogurtami kiedyś w tego samego Piotrusia też
                  nie popisaliście.
                  • Gość: cool Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.tvk.torun.pl 28.08.09, 17:42
                    Bydgoszcz jest tak samo moherowa jak cała Polska. Zobacz sobie na wyniki
                    wyborów. Wiem, że to dziwnie brzmi, po przecież do niedawna była komusza. Ale
                    wracając do naczelnego przydupasa taty Tadzia, to spójrz jakie miał on poparcie
                    w Bydgoszczy a jakie w Toruniu i będziesz miał odpowiedź, kto tu mentalnie
                    bliżej Tadka siedzi. Dziękuję.
                    • Gość: 1 Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.chello.pl 28.08.09, 19:57
                      drogi cool'u, kulu, a może i kłuuulu...... mniejsza o to! jedno i to samo!
                      bądż tak uprzejmy i nie komentuj moich postów, skoro kompletnie nie zrozumiałeś
                      jego treści, bo i ta nie była skierowana do ciebie!
                      komentuj sobie co innego, wówczas będziesz pewnie się tak czuł, jak twój
                      fantastyczny nick!
                      • Gość: cool Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.tvk.torun.pl 29.08.09, 08:59
                        Często masz takie poczucie, że ktoś komentuje twoje wpisy? Czujesz się
                        prześladowany? Możesz odetchnąć - mój post także nie był skierowany do ciebie.
                        Czytaj uważnie, czasami po kilka razy, a będziesz mógł zmienić swój nick na 2.
                        • Gość: 1 Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.chello.pl 29.08.09, 10:46
                          ty sam nawet nie jesteś w stanie ogarnąć tego o czym piszesz...

kolejny przykład pojawienia się niezrównoważonego psychicznie trola, który
                          pojawia się na tym forum!
                          • Gość: cool Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.tvk.torun.pl 29.08.09, 12:01
                            > ty sam nawet nie jesteś w stanie ogarnąć tego o czym piszesz..

Nie wiem chłopczynko, skąd u ciebie przekonanie, że chciałbym odpowiadać na
                            twojego posta. Ani w nim mądrości, ani prowokacji. Czytaj uważnie, bo coraz
                            bardziej się pogrążasz.

> kolejny przykład pojawienia się niezrównoważonego psychicznie trola, który
                            > pojawia się na tym forum!

Kolejny ... Rzeczywiście, byłeś tu przede mną.
                            • Gość: 1 [...] IP: *.chello.pl 29.08.09, 13:06
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                              • Gość: cool Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.tvk.torun.pl 29.08.09, 18:56
                                A to wstrętny moderator. Jedynkę wyzerował.
                                • Gość: 1 Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.chello.pl 30.08.09, 20:56
                                  > skąd u ciebie przekonanie, że chciałbym odpowiadać na
                                  twojego posta.

po 1... swoje marne wypociny umieściłeś pod moim wpisem klikając "odpowiedz"
                                  po 2... użyłem słowa "moherowego", a ty dalej rozwodziłeś się właśnie o tym!

sam nie kontrolujesz tego o czym piszesz, może lepiej czas udać się do psychiatry?
                    • Gość: Heniu Gustafsson Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 23:44
                      > Bydgoszcz jest tak samo moherowa jak cała Polska. Zobacz sobie na
                      wyniki
                      > wyborów. Wiem, że to dziwnie brzmi, po przecież do niedawna była
                      komusza. Ale
                      > wracając do naczelnego przydupasa taty Tadzia, to spójrz jakie
                      miał on poparcie
                      > w Bydgoszczy a jakie w Toruniu i będziesz miał odpowiedź, kto tu
                      mentalnie
                      > bliżej Tadka siedzi. Dziękuję.

łohohohohihihehe ale teraz dałeś. To może obecną ilość zachorowań na
                      tyfus też należałoby sprawdzić we wszystkich miastach żeby wiedzieć
                      czy powinniście nazywać nas tyfusami czy może powinniście nazywać
                      tak mieszkańców jakiegoś innego miasta, lub może siebie? :) Tadzio
                      kojarzy się każdemu tylko i wyłącznie z Toruniem, to z Wami związana
                      jest też miss Sobecka i inni, Tadzik Wasze miasto wybrał na stolicę
                      swojego moherowego imperium i nawet jak będzie już wspomnieniem on i
                      ono tak jak obecnie zachorowania na tyfus to na hasło "Ojciec
                      Dyrektor" "moher" "Radio Maryja" zawsze do głowy samo przychodzić
                      będzie zakończenie "z Torunia" i tyle, moherki to moherki, ponoć
                      ostatnio nawet w modzie :)
                      • Gość: Crespo Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.tvk.torun.pl 29.08.09, 01:45
                        Pytanie tylko: co to ma do żużla? Oraz dlaczego wszyscy torunianie maja sie
                        wstydzic za Rydzyka?
                        • Gość: Heniu Gustafsson Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 06:53
                          a co wasze "tyfusy" względem nas ma wspólnego z żużlem?
                          • Gość: blue_pussy Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.mydevil.net 29.08.09, 09:37
                            TYFUSY to nie tylko kibice Lonii. TYFUSY to cała bydgoszcz. a skad
                            to chyba nie musze wyjasniac.
                            • muvon200 Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw 29.08.09, 10:55
                              Ja wyjaśnie za Ciebie palancie. Toruń był malutkim zapyziałym miasteczkiem. Brak
                              należytej opieki lekarskiej i szpitali spowodował, że w czasie epidemii
                              wszystkich chorych wożono do Bydgoszczy. Nie wciskaj więc kitu i chorobach itp.
                              Teraz wiesz już dzieciaku jak to było i nie słuchaj dziadka folksdojcza
                              witającego Wermacht z chorągiewką. Pindoli nieprawdę o tyfusie.

>TYFUSY to cała bydgoszcz

Mohery to cały Toruń. Tak was widzą w Polsce. Bydzi jakos nikt z lecznictwem
                              ludzi z wiosek nie kojarzy.
                              • Gość: blue_pussy [...] IP: *.mydevil.net 29.08.09, 11:31
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                              • hobbes1980 Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw 29.08.09, 13:44
                                Brawo muvon, brawo. Jeszcze dorzuć cos o kompleksach i osiagniesz 'szlachecki'
                                wręcz poziom wypowiedzi. Nie dośc ze gadasz z kretynami, to jeszcze używasz tego
                                samego języka- praktycznie nie widac róznicy.
                                • muvon200 Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw 30.08.09, 21:55
                                  Niestety ze skruchą muszę przyznać, że masz rację. Poniosło mnie. Nic na
                                  usprawiedliwienie. Wdzięczny za uwagę. Pozdrowienia.
                            • Gość: Heniu Gustafsson Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 18:04
                              Gość portalu: blue_pussy napisał(a):

> TYFUSY to nie tylko kibice Lonii. TYFUSY to cała bydgoszcz. a skad
                              > to chyba nie musze wyjasniac.

takj jak moherki to cały Toruń, skąd to już wysiliłem się bardziej i
                              wyjaśniłem wyżej
                    • Gość: Twoja stara Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.09, 15:29
                      Wiem, że to dziwnie brzmi, po przecież do niedawna była komusza. Ale
                      > wracając do naczelnego przydupasa taty Tadzia, to spójrz jakie
                      miał on poparcie
                      > w Bydgoszczy a jakie w Toruniu i będziesz miał odpowiedź, kto tu
                      mentalnie
                      > bliżej Tadka siedzi.

waszego wprowadzenia do parlamentu Sobeckiej i tak nic nie przebije.
                      Nie widzisz żadnej różnicy w głosowaniu na bądź co bądź
                      doświadczonego europarlamentarzystę, jednego z aktywniejszych,
                      byłego posła a wtedy całkiem zieloną lektorkę radia maryja?
                      • Gość: Heniek Star Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 16:41
                        O czym ty mu mówisz? Toż on zacietrzewiony tak jak inni tyle że ładniej i
                        kulturalniej pisze. Niestety im dalej ta dyskusja się toczy tym bardziej go
                        ponosi i sięga do argumentów kolesiów z forum toruńskiego typu "Bydgoszcz nie
                        jest znana, potęga morska, Kojarzenie z Kopernikiem i ciasteczkami z miodem i
                        takie tam inne duperele.
      • Gość: Heniu Gustafsson Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 18:12
        Gość portalu: cool napisał(a):

> Z drugiej strony nas nie powinno się nazywać Krzyżakami, choć
        zapewne
        > nikomu to wcale nie przeszkadza. Krzyżacy założyli miasto, ale
        jakbyś nie
        > wiedział, kilkaset lat temu je opuścili. Pozostali w nim Polacy, a
        Toruń
        > ponownie jest w Rzeczpospolitej. Więc trzymając się ścisłości,
        nazwa Krzyżacy
        > zdezaktualizowała się wam jakieś małe pół tysiąca lat temu.

jednak Twoi koledzy sami wywieszają na meczach flagi z
        napisem "krzyżacy" oraz krzyżackie herby, w odniesieniu do
        mieszkańców Torunia to oczywiście nie na miejscu, skoro jednak
        kibice Apatora sami chcą żeby tak ich nazywano to raczej jest to
        grzeczność ze strony każdego tak nazywającego Ich, żeby tak z Waszej
        strony można było spotkać tyle określeń pod naszym adresem
        zaczerpniętych z naszych flag ;)
      • Gość: Heniek Star Re: Bardzo kulturalny doping pitolonej białej inw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 16:30
        może się mylę, że Rysiek startował z listy bydgoskiej a nie w Toruniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka