polip3 23.08.09, 15:57 I znowu prowadzi prezes Polak Ale to musi być znafca piłki nożnej Gratulacje.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miepale Re: Klasyfikacja Generalna 23.08.09, 18:54 a czemu ty wybitny Prezesie nie prowadzisz. Moze mniej podziwu dla hurtowników a więcej daj z siebie. Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
harnas124 Re: Klasyfikacja Generalna 23.08.09, 18:57 przecierz hurtownicy to tez gracze tacy jak my oni nie zakladaja drurzyn na chybil trafil ;XD Wszystkich milosnikow WL zapraszam do udzialu w mojej lidze Harnas Coup Kod dostepu : 451546252 Odpowiedz Link Zgłoś
harnas124 Re: Klasyfikacja Generalna 23.08.09, 18:55 brawo prezesie Polok i znow widze nos do skladu widac kunszt dobrego wyczucia form zawodników pozdrawiam i zycze powodzenia Wszystkich milosnikow WL zapraszam do udzialu w mojej lidze Harnas Coup Kod dostepu : 451546252 Odpowiedz Link Zgłoś
razor.2 Re: Klasyfikacja Generalna 23.08.09, 21:23 ja zdobyłem w tej 4 kolejce tylko 2 punkty mniej od prezesa Polaka i choć nie mam kilkudziesięciu drużyn i wygraj ligę zapewne nie wygram ale przynajmniej osiągam jak na razie wszystkie swoje cele, m.in. przeszedłem 1024 finału Pucharu Wygraj Ligę i z tego jestem zadowolony może to niewiele dla innych ale to dla mnie oznacza dużo bo to mój drugi sezon w Wygraj ligę i zauważyłem u siebie znaczny postęp w porównaniu z zeszłym sezonem. Mój zespół to Bałtyk Gdańsk pozdrawiam wszystkich graczy Wygraj Ligę Odpowiedz Link Zgłoś