Gość: kostor IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.02.02, 22:14 wszyscy gwiżdżą na xtrema wpisujcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svenka_kelly Re: SKANDAL!!!!!!! KTO MUREM ZA XTREMEM NIECH SIE WPI 05.02.02, 14:43 wszyscy? tzn kto? Odpowiedz Link Zgłoś
hihihihi Re: SKANDAL!!!!!!! KTO MUREM ZA XTREMEM NIECH SIE WPI 05.02.02, 14:57 svenka_kelly napisał(a): > wszyscy? tzn kto? no jak k u r w a kto? POLACY PATRIOCI i KATOLICY przez zajebiste "P" i chyba "K"? A kto to taki ten xtrem? O k u r w a teraz wyszlo ze jestem za xtremem bo sie tu wpisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
svenka_kelly Re: SKANDAL!!!!!!! KTO MUREM ZA XTREMEM NIECH SIE WPI 05.02.02, 15:01 Posprzeczalabym sie troche ale w Niemczech sa cholernie drogie kafejki a €uro nie jest jeszcze twarda waluta. Ale kim ty jestes ze mowisz w imieniu polskich katolikow? Odpowiedz Link Zgłoś
hihihihi Re: SKANDAL!!!!!!! KTO MUREM ZA XTREMEM NIECH SIE WPI 05.02.02, 15:11 Svenka!!! O k u r w a!!! Nie wpisuj sie tu bo wychodzi ze jestes "za xtremem"!!!! svenka_kelly napisał(a): > Posprzeczalabym sie troche ale w Niemczech sa cholernie drogie kafejki a EUR > ;uro > nie jest jeszcze twarda waluta. Ale kim ty jestes ze mowisz w imieniu polskich > katolikow? No jak to k u r w a kto???? POLAK jestem i KATOLIK przez zajebiste "P" i jeszcze bardziej zajebiste "K"!!! I jestem patriota! Lepiej idz z tej kafejki bo sie zrujnzjesz!!! Ile tam kosztuje godzina? O k u r w a.... przez ciebie svenka znow wyszlo, ze jestem za tym xtremem. Lepiej juz nie odpisuj bo znow odpisze i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: SKANDAL!!!!!!! KTO MUREM ZA XTREMEM NIECH SIE WPI IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.02, 16:04 svenka_kelly napisał(a): > Posprzeczalabym sie troche ale w Niemczech sa cholernie drogie kafejki a € > ;uro > nie jest jeszcze twarda waluta. Ale kim ty jestes ze mowisz w imieniu polskich > katolikow? Nie sa az takie drogie. A € jest baaaaardzo twardy. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
svenka_kelly Skandal! 2,5 Euro za godzinę! 08.02.02, 09:02 Ale już jestem w domciu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: Skandal! 2,5 Euro za godzinę! IP: 157.25.84.* 08.02.02, 09:12 To się nazywa wyzysk. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrem Re: SKANDAL!!!!!!! KTO MUREM ZA XTREMEM NIECH SIE WPI 08.02.02, 10:34 Ooooo... taki mur za mna? Dawno mnie tu nie bylo a tu taka niespodzianka.... Dzieki, dzieki... jak tak dalej pojdzie to bede popularniejszy od Adama... Odpowiedz Link Zgłoś