camel_3d 01.12.10, 15:10 wlasnie dziecko mi rozwalilo wacoma... i tak sie zastanawiam..czy moze zamiat takiego samego kupic sobie bamboo fun M. czy ktos ma takiego i jak to sie sprawdza w pracy z illustratorem? lub z after effect? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-jak-nie Re: tablet bamboo fun 01.12.10, 20:49 > wlasnie dziecko mi rozwalilo wacoma... ups... Ja nie pomogę bo też mam wacoma. Odpowiedz Link
camel_3d Re: tablet bamboo fun 01.12.10, 22:36 bamboo tez z wacoma jest. kupielm wlasnie...sprawdza sie ok. ma oczywiscie kilka funkcji mniej.....i jest mniej wrazliwy..ale dla mnei wystarcza Odpowiedz Link
no-jak-nie Re: tablet bamboo fun 01.12.10, 22:55 A jaki miałeś? Ja mam jakiś zwykły Wacom piórkowy i w zasadzie jestem zadowolona, ja fajerwerków nie potrzebuję byle rysował :-) Odpowiedz Link
camel_3d Re: tablet bamboo fun 02.12.10, 08:34 no-jak-nie napisała: > A jaki miałeś? intuos 4 Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Grafiktablett SilverCrest 26.12.10, 13:17 Grafiktablett SilverCrest dostałam pod choinkę. Mikołaj z Niemiec, instrukcja po niemiecku, nie wiem, od czego zacząć. Szukam w Google, ale jeszcze nie znalazłam, żeby chociaż był po angielsku, jeśli nie po polsku. Pomocy! Odpowiedz Link
retropercepcje Re: tablet bamboo fun 26.12.10, 18:49 polecam tablet Trust, sa jednak bardzo czule i niektorym to przeszkadza. Jak dla mnie idealny. Tak jak piszecie, bez fajerwerkow, rysuje pieknie, funkcje wokol tabletu pozwalaja operowac rysikiem bez potrzeby chwytania za myszke, z pakietem adobe smiga jak szalony. cena bardzo bardzo, w UK normalnie £50.00, a w swieta przeceny nawet do £16.00!!! Odpowiedz Link