gochamasl 23.03.07, 12:03 i mógłby nauczyc choc podstawy - byłabym niezmiernie wdzięczna pliss Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gochamasl Re: pline - program InDesign kto zna... pliss 23.03.07, 12:03 z Wrocławia jestem Odpowiedz Link
neder Re: pline - program InDesign kto zna... pliss 23.03.07, 14:02 angielski znasz? www.google.pl/search?hl=pl&q=indesign+tutorials&btnG=Szukaj&lr= pzdr Odpowiedz Link
gadynek Re: pline - program InDesign kto zna... pliss 27.03.07, 22:16 Chętnie nauczyłbym tego co sam wiem pracuję w poligrafiijako grafik komputerowy, (właśnie na produktach Adobe takich jak Ilustrator czy InDesign) ale jestem z Poznania. Mam natomiast dziewczyne we Wrocławiu, wiec przy okazji pobytu w tych okolicach mógłbym co nieco wytlumaczyc. Odpowiedz Link
gochamasl Re: pline - program InDesign kto zna... pliss 31.03.07, 19:48 Hej, niestety dopiero teraz zajrzałam tutaj :( sama zaczelam walczyc z indesign, ale jesli by sie udało to bardzo chetnie skorzystam z twojej pomocy jak mozesz pisz na gg.m@interia.pl Odpowiedz Link
taisy Re: A dlaczego nie kupisz ksiazki. 03.04.07, 09:06 InDesign nie ejst skomplikowany, to dosc latwy program....i nudny. Odpowiedz Link
beata_ Re: A dlaczego nie kupisz ksiazki. 04.04.07, 00:34 taisy napisała: > InDesign nie ejst skomplikowany, to dosc latwy program....i nudny. Tak - to z pewnością pomoże założycielce wątku opanować jego podstawy :-) Odpowiedz Link