droozdzu 11.08.07, 02:15 Witam,witam prawniczki i prawników! Mam nadzieję, że też się załapę na przedpaździernikowy meeting :) Też jestem Kinga i też z okolic Kielc...:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdana6 Re: Okolice Kielc :) to miło 11.08.07, 10:17 Następna krajanka:) Ja jestem Gosia-i jestem z Kielc:) dużo osób z naszych okolic będzie z Nami studiować . Chyba juz powinnam szukać osób nie z Kielc, a po Śniadku:P Odpowiedz Link Zgłoś
droozdzu Re: Okolice Kielc :) to miło 14.08.07, 21:50 No nie mów :) Ja jestem po Śniadku :) human z niemieckim... Odpowiedz Link Zgłoś
senna87 Re: Okolice Kielc :) to miło 11.08.07, 13:48 i ja też z Kielc, tylko ze z roku II:) Fajnie ze znowu sporo osób będzie z naszego cudnego mista;);P na 2 roku tez jest nas troszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19882 Re: Okolice Kielc :) to miło 11.08.07, 15:59 to fajnie:D goralki gora:D hehehehehhee Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19882 Re: Okolice Kielc :) to miło 11.08.07, 16:01 Verdana ty po sniadku:D ehhehehe> bo ja nie:D Pilsudski sie klania:D jestem na administracji nie na prawku,dozobaczka appa Odpowiedz Link Zgłoś
droozdzu Re: Okolice Kielc :) to miło 14.08.07, 21:52 Ojejku..nie wchodziłam ostatnio na forum..a co studiujesz? to miło, moze spotkam znajome twarze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19882 Re: Okolice Kielc :) to miło 11.08.07, 16:05 kinia askad dokladnie jestes moze niedaleko mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
droozdzu Re: Okolice Kielc :) to miło 14.08.07, 21:53 jejku..ja znam jeszcze jedna Kingę i też z okolic Kielc i również KUL :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania159z Re: Okolice Kielc :) to miło 11.08.07, 19:41 a jest ktoś może na administracji z okolic Kielc? ze Skarżyska dokładnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
gaadzik Re: Okolice Kielc :) to miło 11.08.07, 20:34 Kineczko, kochana góraleczko :) Wiesz, że lubię bardzusio czytać Twoje pościczki, bo one takie fajniusieńko napisane są. Tako jakoś mięciusio-fajniusio. Każdusi forumowiczek zapewne lubi Cie tak samusio jak ja. Taki własnusi styleczek masz, który raduje me oczętka każdusiego dzionka. I za to Bo zaplac Ci! Pozdróweczka :):)::):D:D:D:D:D:*:*:*:*::*:D:D:D:D --------- ja naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaadzik Re: Okolice Kielc :) to miło 12.08.07, 11:44 Pozostaje mi miec nadzieję, że Kinia właściwie odczyta mój poprzedni post i nie podzieli losu lady69bird, czyli się nie obrazi i nie zawiesi swej działalności na forum :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19882 Re: Okolice Kielc :) to miło 12.08.07, 13:52 g a d z i k :) Oczywiscie ze wlasciwie odczytalam Twoj poscik jest mi bardzo milo:):*< i przyznaje sie bez bicia ze na poczatku myslalam ze jestes kobieta:D hihi >ale na gronie dzieki agafce rozwialam sew watpliwosci:D buziunie < DOZ(O)BOCZONKA:)HEHEHE:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19882 Re: Okolice Kielc :) to miło 12.08.07, 16:09 a nawet nie wiesz jak bardziusio fajniusio czyta sie takie mile posciki:D az cieplej na duszy:D sp strasznie podobajos mi sie Twoje okreslenie mojego stylu "taki mieciusi",cytowalam> hehhee Iscie gorlaskie....:D:D:D buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
vierundvierzig Re: Okolice Kielc :) to miło 12.08.07, 16:25 Kiniu, obawiam się jednak, że ze strony Gadzika to była ironia, tylko delikatnie sformułowana... ------------- Znowuż :D Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19882 Re: Okolice Kielc :) to miło 12.08.07, 18:24 nio to poironizujemy dalej:P Odpowiedz Link Zgłoś
gaadzik Re: Okolice Kielc :) to miło 12.08.07, 19:57 :* pl.wikipedia.org/wiki/Ironia :* Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19882 Re: Okolice Kielc :) to miło 12.08.07, 20:42 chodzilam na j polski twoja subtelna ironia mnie nie zniecheca:D .................... i jedziesz dalej.. ciauuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
gaadzik Re: Okolice Kielc :) to miło 12.08.07, 21:00 Kiniuu droga! Moim celem nie jest się z Tobą drażnić, wierz mi :) Chciałem zwrócić na coś uwagę, zwróciłem i na tym poprzestanę! ...<peace>... Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia19882 Re: Okolice Kielc :) to miło 12.08.07, 22:34 Czy ja powiedzialam ze sie zemna draznisz?:P przeczytalam Twoja opinie i tyla:) kazdy ma prawo do swojego zdania... rowniez pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
droozdzu Re: Okolice Kielc :) to miło 14.08.07, 21:55 Ja miałam być na administracji, ale ostatnio dowiedziałam się, że dostałam się na prawko z II naboru..ale zawsze będziemy się mijały na korytarzu!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankieta2000 Re: Okolice Kielc :) to miło 15.08.07, 10:12 drożdżuś;) czyli to ja jestem ta druga Kinga;)?:) ...okolice Kielc...;0 ooo...sporo nas;) drożdżuś, nie będziemy więc same;) Odpowiedz Link Zgłoś
droozdzu Re: Okolice Kielc :) to miło 15.08.07, 10:38 Oczywiście, że o Tobie myślałam, piszac to :))) Krayeńku. Nawet pisała tutaj osoba ze Śniadka..;) Odpowiedz Link Zgłoś
verdana6 Re: Okolice Kielc :) to miło 15.08.07, 14:24 Ja znam tylko jedną Kingę -drożdża:P z humana z niemieckim z okolic (chyba raczej Chęcin a nie Kielc) -nie miałam pojęcia, że drożdze idą na KUL:) -Gosia human z francuskim ( chyba już wszystko jasne) Odpowiedz Link Zgłoś
droozdzu Re: Okolice Kielc :) to miło 15.08.07, 19:39 Tak- to ja Drożdżyk ;P I wszystko jaaaasne ;P Gocha!!! a na co się wybierasz? Ja potencjalnie zaatakuję prawo;P (jasne..) Jestem tu ja, Krayu, Radek...:) tyle osób to znasz:) nie no widzę, ze bd ciekawie:) a dlaczego verdana? a kto jeszcze jest z równoległego humana? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
droozdzu Re: Okolice Kielc :) to miło 15.08.07, 19:42 Nap, że z okolic Kielc, bo zaiste Chęciny to okolice Kielc. a ja nie z okolic Chęcin tylko z Chęcin;P ale kto tam by wiedział, gdzie tam moje królewskie miasteczko leży hehe;P Odpowiedz Link Zgłoś
verdana6 Re: Okolice Kielc :) to miło 15.08.07, 22:09 Jestem jedyna na kul-u ode mnie z klasy ( 4 osoby są na UMCS-ie) Tyle w-fów przesiedziałyśmy i nie wiedziałam, że tu składacie...i jestem na prawie:P Odpowiedz Link Zgłoś
droozdzu Re: Okolice Kielc :) to miło 16.08.07, 00:22 Oooo..podwójne miłe zaskoczenie..Ja też prawo :) moze to wstyd, ale chyba nawet nie mam twojego gg;/ tyle w-fów...rzeczywiście..no cóż..jak się tylko plotkowało :) a w drugim semestrze to ja już powróciłam do tych jakże trudnych i męczaych treningów;P (jaaasne...:) ) Odpowiedz Link Zgłoś