aneczka2308 24.03.09, 20:16 czy moglibyście mi powiedzieć coś o studiach na Kul na wydzile prawa? muszę podjąć decyzję która uczelnię wybrac i mam kłpopt a wiadomo że najlepej wiedzą jak jest sami studenci... z góry serdecznie dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domma Re: pytanie dla studentów prawa 25.03.09, 13:21 Co prawda zbyt długo nie studiuje,bo jestem na I roku, ale jakąś wiedzę już posiadam ;) Jeżeli chodzi o moje zdanie, nie żałuje decyzji o studiowaniu właśnie na kul-u. Atmosfera jest bardzo miła, zarówno między studentami, jak i między studentami a wykładowcami (co prawda zdarzają się wyjątki, ale od reguły zawsze są wyjątki :P), poziom nauczania wysoki. Na pewno warto wspomnieć też o walorach architektonicznych kul :P Nowe budynki, wyposażenie i wygląd sal wykładowych zwłaszcza z Collegium Iuridicum imponujące :P I nie modlimy się na wykładach, żeby była jasność.:P Piszę o tym, bo w Lublinie jest takie przeświadczenie,że jak kul to Kościół... Może interesuje się coś bardziej konkretnie, to pytaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gaadzik Re: pytanie dla studentów prawa 25.03.09, 19:02 Ja na to pytanie odpowiadałem już 2 miliony 7 razy. Dlatego też tym razem ograniczę się do meritum. Gdybym miał jeszcze raz wybierać- wybrałbym ponownie KUL. Jedynie co mi się nie podoba w tym całym studiowaniu to- ... Lublin. Tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
kthulia Re: pytanie dla studentów prawa 27.03.09, 19:59 Zapraszamy na dni otwartych drzwi(jutro 28.03 ),tam mozna bedzie porozmawiac bezposrednio z nami :) Odpowiedz Link Zgłoś