kyanne Re: sponiewierany przez alkohol... 18.06.04, 08:58 Ładnie to tak? ;-) W środku tygodnia sponiewierać się? cio? A do tego... drażnić się z nami - ludźmi pracy (he he he), którzy o 22.oo grzecznie kładą się pod kołderkami by raniutko wstać do pracki... Ale za to dziś.. w piątek.. chulaj dusza... :-) ;-) pozdarwiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: sponiewierany przez alkohol... 18.06.04, 09:04 Tak jest... Dzis jest piatek i poczatek łikendu ;-) Taaaaak taaaaak Cala naprzod ;-0 POzdroo Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 18.06.04, 09:38 Nieładnie. Sam własnie do pracy dotarłem i kac boli nieziemsko:( Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: sponiewierany przez alkohol... 18.06.04, 09:43 noo widzem ze kolega siem jeszcze nie nauczyl ze przed praca lepiej* nie pic ;-) heheh Pozdroo *czasem sa wyjatki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.chello.pl 18.06.04, 10:32 A ja myślałem, że powiedzenie "na kaca najlepsza jest praca" ma sens i łatwiej mi będzie go scierpieć. Nic bardziej mylnego:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uran4 Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:35 Pocieszę Cię: Życie na trzeźwo jest w ogóle nie do przyjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 18.06.04, 13:22 Gość portalu: uran4 napisał(a): > Pocieszę Cię: Życie na trzeźwo jest w ogóle nie do przyjęcia... Czasami sponiewieranie dobra rzecz, zadziwiające jednak jaką człowiek ma potzrebe zmian w sobie, poprawy i już nie picia na kacu:) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: sponiewierany przez alkohol... 18.06.04, 13:01 Też mi lekko kac doskwierał :( Kacanci wszystkich krajów łączcie się - w grupie raźniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 18.06.04, 13:20 Już mi troszkę lepiej, ale z myśleniem dalej wolno. Dzięki za wsparcie! Odpowiedz Link Zgłoś
basturk i jak radex?? ogarnąłeś się troche?? 19.06.04, 00:00 i jak radex?? ogarnąłeś się troche?? po sponiewieraniu przez alkohol??? i pamietaj o tych słowach któe juz wczesniej kaner napisał.. zero alkoholu przed pracą znaczy w trakcie tygodnia pracy, no oczywiscie poza jasnym pęłnym z pianką na dwa palce bo po tym kucyka znaczy kacyka nigdy nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.06.04, 01:09 niezakładam nowego wątku ale powiem wam jedno nienawidze tego i też sie poniewieram i ide lulu baju baj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.06.04, 17:30 to ja !!! wczoraj ognisko integracyjne z zakładu pracy (bardzo udane ) dzisiaj dzień wyborczy(bardzo udany ) jutro wolne i w poniedziałek do pracy :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 20.06.04, 02:44 > ...idę spać. > Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 23.06.04, 14:19 coś mi sie wydaje że ostatnio opanowałem ten wątek - Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: sponiewierany przez alkohol... 23.06.04, 14:29 Zbynio widze ze dajesz rade ;-) link fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.06.04, 02:28 dzieńdobry jak zwykle na mnie trafiło. STRASZNIE FAJNY TEN WĄTEK :--)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: sponiewierany przez alkohol... 27.06.04, 10:26 ohoho..... Masakra wczoraj.... wlasnie dochodze do siebie po wczorajszej imprezie.... Niech nikt mnie dzis nie widzi ;-) Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.crowley.pl 27.06.04, 10:36 kaner napisał: > ohoho..... > Masakra wczoraj.... > wlasnie dochodze do siebie po wczorajszej imprezie.... > Niech nikt mnie dzis nie widzi ;-) Czyli na ciąg dalszy tyskich się nie wybierasz?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 28.06.04, 10:03 I nie wiemy czy dał radę na niedzielne T&G. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: sponiewierany przez alkohol... 28.06.04, 10:05 Dalem rade...;-) Bylem, zobaczylem... porobilem fotki ;-) Pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.crowley.pl 28.06.04, 11:01 kaner napisał: > Dalem rade...;-) Znowu piwko ci się rozmnożyło?;) > Bylem, zobaczylem... porobilem fotki ;-) He he , jakoś cię nie widziałyśmy na scenie, artysto;) > > Pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 03.07.04, 00:36 Nie wiem czy powinienem ten wątek podnosić i antyreklamę tyszanom robić, ale faktem jest że piwka się dziś napiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:43 No i dobrze - wakacje sa, nie? :-). Trzeba odreagowac :-). Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 03.07.04, 00:49 Gdyby tylko wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:52 No mam nadzieję, że Twoich urodzin nie przegapiliśmy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 03.07.04, 00:54 Gość portalu: Paweł napisał(a): > No mam nadzieję, że Twoich urodzin nie przegapiliśmy? ;-) Hmm, nie lubię wypominąc, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:57 No to wszystkiego nalepszego!!! Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam !!! :D Zdrowka, pozdawania wszystkich egzaminow (jezeli masz cos jeszcze we wrzesniu), sukcesow na uczelni, w zyciu prywatnym, w milosci... Duzo swietnych kolezanek i kolegow, na ktorych zawsze bedziesz mogl polegac. No i spelnienia wszystkich marzen... Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Pawle 03.07.04, 01:01 Gość portalu: Paweł napisał(a): > No to wszystkiego nalepszego!!! > > Sto lat, sto lat, niech zyje, zyje nam !!! :D > > Zdrowka, pozdawania wszystkich egzaminow (jezeli masz cos jeszcze we wrzesniu), > > sukcesow na uczelni, w zyciu prywatnym, w milosci... Duzo swietnych kolezanek i > > kolegow, na ktorych zawsze bedziesz mogl polegac. No i spelnienia wszystkich > marzen... Bardzo to wszystko serdeczne, wielkie dzięki ale okrągłe dwudzieste trzecie urodziny obchodziłem 27 marca. Chodzi o to, że wtedy jakoś tak nikt nie zwrócił uwagi (na szczęście w 2003 dostałem ogrom życzeń). Nie skarżę się, pozdrawiam i proponuję by wczęsniej podawać datę urodzin to wtedy plik życzeń pójdzie. A kiedy Ty masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pawle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 01:05 > Bardzo to wszystko serdeczne, wielkie dzięki ale okrągłe dwudzieste trzecie uro > dziny obchodziłem 27 marca. Chodzi o to, że wtedy jakoś tak nikt nie zwrócił uw > agi (na szczęście w 2003 dostałem ogrom życzeń). Nie skarżę się, pozdrawiam i p > roponuję by wczęsniej podawać datę urodzin to wtedy plik życzeń pójdzie. > A kiedy Ty masz? :P :P No tak to troche zinterpretowalem, ze teraz miales ;-). Ciag przyczynowo- skutkowy taki wyniknal ;-). Ale zyczenia podtrzymuje, choc spoznione :(. Niestety nie wiedzialem o 27 marca, a w marcu 2003 to mnie chyba tu jeszcze w tej tutaj spolecznosci nie bylo. A ja mam 13 stycznia urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Pawle 03.07.04, 01:08 OK, to się przypomnij koło piątego, bo ten wątek bez Zbynia zarchiwizowany już będzię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pawle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 01:12 Z takim tematem to pewnie będzie dosyć żywy ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Pawle 03.07.04, 01:15 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Z takim tematem to pewnie będzie dosyć żywy ;-). "sponiewierany" niekoniecznie się w ten wątek wpisze, może założy kolejny, albo doda coś do "Jaka pogoda kolego B.", albo w ogóle wejdzie na forum "Zebry górą!" Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: sponiewierany przez alkohol... 06.07.04, 13:36 Jak tak dalej pójdzie, grozi mi odwyk ;) Jeszcze dwie imprezy w tym tygodniu, nie wiem jak ja to przeżyję ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 06.07.04, 17:14 misisz być twardy i niepochylać głowy nad drobnymi przeciwnościami(kac) :--)) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: sponiewierany przez alkohol... 06.07.04, 17:49 Gość portalu: zbynio napisał(a): > misisz być twardy Salo to kobi(e)tka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 06.07.04, 23:59 błąd podczas mojego pisania :--)) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: sponiewierany przez alkohol... 08.07.04, 14:01 :))) Już nie daję rady, jeszcze tylko jutro (likierek Magi :), a potem ani kropelki alkoholu, basta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi A smy śmyśmy sie dziś sponiewierali... IP: *.crowley.pl 10.07.04, 22:54 ...winkiem na działeczce; a każdy to kierowca- jedna osoba prowadzić miała samochód, druga dziecięcy wózek, a trzecia rower... He he he, ciekawe, które z nas jechało większym slalomem:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: A smy śmyśmy sie dziś sponiewierali... 10.07.04, 22:59 Re: A smy śmyśmy sie dziś sponiewierali... chyba faktycznie żescie sie sponiewierali .. ;]]] rany nie było karambolou?? przecież taka mgła... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: A smy śmyśmy sie dziś sponiewierali... IP: *.crowley.pl 10.07.04, 23:00 Mgła? Jaka mgła? Kto tu jest sponiewierany skoro jakieś mgły mu się zwidują???;) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: A smy śmyśmy sie dziś sponiewierali... 19.07.04, 20:47 racja wszyscy my sponiewierani zostalismy.. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: salo co z postanowieniem ;) ???? 02.08.04, 13:29 Psińco ;) Marnie mi idzie, ale się postaram :P Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 17.07.04, 02:35 Tak jakoś do łoża mnie ciągnie. Ziommmmm Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: sponiewierany przez alkohol... 19.07.04, 20:48 no i jak rozłozyłeś sie na łóżu??? a co z helikopterem ;)) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 26.07.04, 00:30 strasznie fajny wątek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.07.04, 01:38 moja kuchareczka złota została wieczortkiem babcią i znowu powód do picia życze jej jako babci wszystkiego naj............................................................................. ............................................ strasznie fajny wątek:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 28.07.04, 09:47 Gość portalu: zbynio napisał(a): > moja kuchareczka złota została wieczortkiem babcią > i znowu powód do picia > życze jej jako babci wszystkiego > naj............................................................................ > . > ............................................ A tym razme napiłeś sę u siebie w lokalu czy też podle swych zasad poza? > strasznie fajny wątek:-)) Strasznie mi miło, sam ostatnio sponiewierany byłemw w weekend:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.07.04, 14:14 zrobiliśmy z tego całkiem niezłe przyjęcie i było to u nas w lokalu :--)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basturk koniec poniewierania sie!!! wracać mi tu na forum. 02.08.04, 20:10 koniec poniewierania sie!!! wracać mi tu na forum!! ale juz!! natychmiast!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 05.08.04, 01:54 strasznie fajny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 13.10.04, 23:42 i po meczyku :-) strasznie fajny temat:-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: sponiewierany przez alkohol... IP: 62.111.159.* 05.08.04, 10:09 ale dałem czadu wczoraj!!!! Nawet mój pies się na mnie obraził!!! Wzór na dobrą imprezę = piwo + wódka = wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuv Re: sponiewierany przez alkohol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 10:27 Gość portalu: Bywalec napisał(a): > > Wzór na dobrą imprezę = piwo + wódka = wymioty. > Mnie sie tak nie udalo :( i co nie mialem dobrej imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 08.08.04, 01:16 Gość portalu: Tuv napisał(a): > Gość portalu: Bywalec napisał(a): > > > > > Wzór na dobrą imprezę = piwo + wódka = wymioty. > > > > Mnie sie tak nie udalo :( i co nie mialem dobrej imprezy? Mnie taki MIX też doprowadza do spawania. Dziś na szczęście tylko piwka, więc o zdrowie się nie martwię:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 05.09.04, 13:22 Kac Gigant mnie dopadł:( Ledwo z wyra wywlokłem się. Nigdy więcej wódki z winem! Odpowiedz Link Zgłoś
egon17 Re: sponiewierany przez alkohol... 05.09.04, 22:02 Jedenaste - nie mieszaj! Dwa dni temu obchodziłem urodziny (44) i w odróżnieniu od reszty biesiadników spożywałem tylko whisky - sam wytrąbiłem flaszkę 0,7. Na drugi dzień rano wstałem jak skowronek skoro świt o 07:00 bez żadnych dolegliwości. Inni, chorzy, wstali najwcześniej o 11:00 Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 06.09.04, 22:45 egon17 napisał: > Jedenaste - nie mieszaj! Od teraz to będzię "Pierwsze..." :-) Dwa dni temu obchodziłem urodziny (44) i w odróżnieniu > > od reszty biesiadników spożywałem tylko whisky - sam wytrąbiłem flaszkę 0,7. Na > > drugi dzień rano wstałem jak skowronek skoro świt o 07:00 bez żadnych > dolegliwości. Inni, chorzy, wstali najwcześniej o 11:00 Sto lat panie Egon44! Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 04.12.04, 00:39 Boję się jutrzejszej wódki. Nie przepadam a muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salo Re: Radex, oszczędzaj się, taka radam IP: *.idea.pl 04.12.04, 18:16 przepraszam, ale coś mi nie wyszło, albo moje testowane łącze jest do kitu, albo serwer gazety. Chciałam powiedzieć, oszczędzaj się,taka rada moja :) Odpowiedz Link Zgłoś
egon17 Re: sponiewierany przez alkohol... 12.12.04, 00:08 radexior napisał: > Nie przepadam a muszę. Nie muszę, a przepadam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 12.12.04, 00:06 Próbowałem się sponiewierać poprzez kamikaze, ale cholerstwo średnio działa. Więc zamieszałem:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: sponiewierany przez alkohol... 12.12.04, 17:10 radexior napisał: > Próbowałem się sponiewierać poprzez kamikaze, ale cholerstwo średnio działa. > Więc zamieszałem:-))))))))) Radex, co to "kamikaze" w tym przypadku ??? Uświadom proszę bom niedzisiejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: sponiewierany przez alkohol... 12.12.04, 17:44 40 mililitrów wódki Bols + 40 mll Curacao Bols + 20 mll soku z cytryny + lód. Zamieszać shakerem i mamy rewelacyjny drink, aczkolwiek jak wspomniałem wcześniej słabo kopie. Odpowiedz Link Zgłoś