Gość: LALUŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 15:35 DZISIAJ BYŁEM W SKLEPIE FIRMOWYM PLUSA, GDZIE MOŻNA OPŁACIĆ RACHUNEK BEZ PROWIZJI,AL. GROTA ROWECKIEGO 50 TYCHY , DO WIADOMOŚCI WSZYSTKICH KTÓRZY NIE LUBIĄ PŁACIĆ PODWóJNIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HANTARO Re: OPŁATY BEZ PROWIZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:56 DZIĘKI ZA WIADOMOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 IDEA 22.07.04, 14:03 rachunki w IDEI też moża płacić bez prowizji. Także na ulicy Grota Roweckiego, w salonie firmowym znajdujacym się naprzeciw A-Zetu. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x ERA 22.07.04, 15:54 niedawno dostalem sms'a o takiej tresci: "Informujemy, ze od 7 lipca pelna obsluge klienta oferuje sklep era w tychach przy ul. jana pawla II 19.zapraszamy." ale czy to oznacza, ze mozna tam bez prowizji zaplacic rachunek? nie wiem, jeszcze nie sprawdzilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laluś Re: ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:02 przechodziłem tam obok salonu ale kasy nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś