Dodaj do ulubionych

Happy Sad --- Tychy

29.11.04, 08:37
kiedy: 05.grudnia.2004
gdzie: Tychy Scrubs
Klub Scrubs - ul. Borowa 138
o której: 20:00
bilety: 10 zł.

Pozdrawiam ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: arvena Re: Happy Sad --- Tychy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 18:48
      Fajnie, już jutro... W sumie trochę szkoda, że w niedzielę, ale i tak pójdę.
    • Gość: Paweł Re: Happy Sad --- Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:13
      Co tu dużo mówić - było fajnie, zespół lubię, więc więcej nie ma co się
      rozpisywać :-).

Szkoda tylko, że płytkę mieli taką drogą...

Co do miejsca - też mi się podobało. To dobrze, bo do Klubu Na Wschodniej nie
      pałam miłością...
      • Gość: arvena Re: Happy Sad --- Tychy IP: *.proxy.pascal.pl 07.12.04, 13:41
        Koncert fajny, ale miejsce mi jakoś nie przypadło do gustu. Byłam tam pierwszy
        raz, i jeśli wrócę, to tylko na jakiś koncert.
        • Gość: Paweł Re: Happy Sad --- Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:51
          Nie no, to ja też tylko na koncert, na zwykłe piwko to wolę inne lokale :-).
          Jedyne do czego mogę się tam doczepić to mała ilość miejsca, ale Na Wschodniej
          lepiej pod tym względem to nie jest, a już jakoś tutaj mi było przyjemniej.
    • kaner Re: Happy Sad --- Tychy 19.12.04, 14:04
      fotogalerie.pl/galeria/kaner3328
      Zdjecia tutej ;-)
      • Gość: Paweł Re: Happy Sad --- Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:58
        A wiem, wiem, już jakiś czas temu pomysłałem sobie: Kanerek na pewno wrzucił
        już do galerii fotki. No i się nie pomyliłem :-). Fajne są.
        • kaner Re: Happy Sad --- Tychy 19.12.04, 20:02
          Tylko nie Kanerek :>

Dzieki :-)
          • Gość: magi Re: Happy Sad --- Tychy IP: *.unregistered.media-com.com.pl 19.12.04, 21:49
            kaner napisał:

> Tylko nie Kanerek :>

A dlaczego nie??!!

Oooooops.... zapomniałam, że z tobą nie rozmawiam:P:P
            • kaner Re: Happy Sad --- Tychy 20.12.04, 12:21
              :P
    • Gość: Paweł Re: Happy Sad --- Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 01:24
      Już w lutym kolejny koncert Happysadu w bardzo bliskiej okolicy! Ja już nie
      mogę się doczekać :-).
      • hen0i Re: Happy Sad --- Tychy 31.12.04, 08:55
        Już w styczniu koncertują w okolicy - 9 styczen Siemianowice Śląskie, 9 styczen Bytom.

Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka