Dodaj do ulubionych

Malgorzata Leszczynska

IP: *.dialup.xtra.co.nz 29.12.02, 09:02
Czy ktos ma jakies wiesci???
Obserwuj wątek
    • fotomarcin Re: Malgorzata Leszczynska 29.12.02, 14:42
      Słyszałem o Robercie Leszczyńskim, co siedzi w telewizji i mówi ludziom, że
      będą idolem lub nie, ale on chyba nie jest z Tychów:-(
      • Gość: marek Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 06.05.05, 10:32
        fotomarcin ale dowcipny jesteś boki zrywać ;/
    • Gość: P Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.dialup.xtra.co.nz 19.05.03, 11:52
    • salo Re: Malgorzata Leszczynska 19.05.03, 14:40
      Jacyś Leszczyńscy mieszkają na Czarnieckiego, ale niestety nie znam imion :(
      • Gość: P Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.adsl-wns.paradise.net.nz 23.05.03, 03:35
        Mieszkali kiedys na Oskara Lange
    • Gość: xxx Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.05.03, 12:11
      A ktoz to taki ??
      • Gość: magi Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.router.media-com.com.pl 22.05.03, 12:27
        Xxx, a czemu nie "bo to zły Leszczyński był"?
        • peter2715626 Re: Malgorzata Leszczynska 07.07.03, 01:59
          • peter2715626 Re: Malgorzata Leszczynska 16.07.03, 00:15
            Skonczyla fizyke w Katowicach.
            • kaner Re: Malgorzata Leszczynska 16.07.03, 08:48
              hmmm No I ??
              • Gość: beholder Re: Malgorzata Leszczynska IP: 213.216.81.* 17.07.03, 01:09
                właśnie... no i ?? jak potoczą się dalej losy naszej bohaterki ?? chcemy więcej
                odcinków....
                • Gość: P Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.adsl-wns.paradise.net.nz 21.07.03, 00:27
                  Gdybym wiedzial, to bym tu sie nie wtracal.
                  Ciagle mam nadzieje, ze ktos wie gdzie jest teraz.
                  A moze sama kiedys tu zagladnie????
                  • Gość: beholder Re: Malgorzata Leszczynska IP: 213.216.81.* 21.07.03, 01:01
                    czy ta osoba istnieje w realu ?? czy to wyimaginowana postać , która wzieła się
                    nie wiadomo skąd i teraz jest poszukiwana... to że ktoś jej szuka, chce sie
                    czegoś dowiedzieć... to ok. a co jak sie znajdzie owa dama ?? co wtedy ??
                    • peter2715626 Re: Malgorzata Leszczynska 27.07.03, 23:15
                      Wiele lat temu jechalem setki kilometrow, aby z Nia spedzic chwil pare.
                      • Gość: Basturk Re: Malgorzata Leszczynska IP: 80.51.254.* 27.07.03, 23:29
                        A tak dokładnie to kim ta osóbka jest.
                      • radexindamix To pięknie... 28.07.03, 11:08
                        ...bo jęsli dobrze zrozumiałem to to jakaś conajmniej miłostka
                    • Gość: Peter Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.adsl-wns.paradise.net.nz 12.08.03, 06:44
                      > A co jak sie znajdzie owa dama ?? co wtedy ??

Tego wlasnie nie wiem.

Mialem nadzieje, ze odezwie sie ktos, kto cos wie na jej temat.
                      Najlepiej na priva.

Albo ktos z jej znajomych da jej znac o moich poszukiwaniach i sama sie odezwie.

Jak jest z dostepnoscia internetu w Tychach?
                      • Gość: Radex Re: Malgorzata Leszczynska IP: serwer:* / 192.168.16.* 12.08.03, 10:02
                        Nie mam konkretnych danych, ale wydaje mi się, że już dużo osób ma internet w
                        naszym mieście. Wśród moim znajomych(z różnych osiedli) to prawie wszyscy.
                        Tylko, że mało osób odwiedza to forum.
                    • rasia1 Re: Malgorzata Leszczynska 18.08.05, 21:53
                      qde Grzesiu tak cie czytam i zaczynam wierzyc, ze jestes fanem spislowej teorii
                      dziejow ;))))))
    • salo Re: Malgorzata Leszczynska 28.07.03, 14:19
      A ile ta Pani ma lat ?
      Może wyszła za mąż i zmieniła nazwisko ?
    • man_x ta Pani powoli staje się legenda tego forum :-) 28.07.03, 23:59
      zeby byl happy-end--powinna się odezwac
      • peter2715626 Re: ta Pani powoli staje się legenda tego forum : 31.07.03, 00:24
        Bede czekal cierpliwie.
        Mam czas.
        • salo Peter, ponawiam pytania 31.07.03, 09:20
          Ile ta Pani ma lat ? Może wyszła za mąż i zmieniła nazwisko ?
          Leszczyńskich jest bardzo dużo, przydało by się więcej szczegółów.

Chwalebna cierpliwość, oby Małgosia się odnalazła.

Pozdrawiam - Salo :)

• Gość: P Re: Peter, ponawiam pytania IP: *.adsl-wns.paradise.net.nz 01.08.03, 00:23
            > Leszczyńskich jest bardzo dużo, przydało by się więcej szczegółów.

Podalem wystarczajaco duzo, aby te wspaniala osobe zidentyfikowac.

• salo Re: Peter, ponawiam pytania 04.08.03, 09:32
              Gość portalu: P napisał(a):

> Podalem wystarczajaco duzo, aby te wspaniala osobe zidentyfikowac.

Dużo ??? Mieszkała na ul. O. Lange i skończyła fizykę - to Twoim zdaniem dużo ?

Ale nic to, podrzucam Ci dwa kolejne typy:
              Małgorzata Leszczyńska-Kloc mieszka na ul. Wejchertów – może to ona ?
              Małgorzata Jadwiga Leszczyńska – pracuje na Uniwersytecie Śląskim, ale chyba
              nie o nią Ci chodzi :(

Jak już Ją odnajdziesz daj znać.

• Gość: Peter Re: Peter, ponawiam pytania IP: *.adsl-wns.paradise.net.nz 06.08.03, 00:06
                salo napisał:

> Gość portalu: P napisał(a):
                >
                > > Podalem wystarczajaco duzo, aby te wspaniala osobe zidentyfikowac.
                >
                > Dużo ??? Mieszkała na ul. O. Lange i skończyła fizykę - to Twoim zdaniem
                dużo ?
                >
                > Ale nic to, podrzucam Ci dwa kolejne typy:
                > Małgorzata Leszczyńska-Kloc mieszka na ul. Wejchertów – może to ona ?

Czy ulica Wejchertow zawsze tak sie nazywala?
                11-pietrowe szare bloki blisko szpitala?
                • salo Re: Peter, ponawiam pytania 06.08.03, 09:33
                  Gość portalu: Peter napisał(a):

> Czy ulica Wejchertow zawsze tak sie nazywala?

Chyba nie, ale pewności nie mam, trudno było śledzić zmiany nazw wszystkich
                  ulic.

> 11-pietrowe szare bloki blisko szpitala?

Niedaleko szpitala i owszem, ale bloki odnowiono.
                  No Peter, chyba namierzyliśmy Twoją Małgosię ;) Tylko wychodzi na to, że to już
                  pani, a nie panna :( Chcesz zaryzykować, chcesz numer telefonu ?

• Gość: Peter Re: Peter, ponawiam pytania IP: *.adsl-wns.paradise.net.nz 27.08.03, 22:59
                    chcesz numer telefonu ?
                    >

To byloby zbyt banalne. Poczekam na rozwoj wydarzen na tym forum.
                    Mam czas.

Czasem czekanie bywa bardziej pasjonujace od tego na co sie czeka.

pozdrawiam Tychy
                    • salo Re: Peter, ponawiam pytania 28.08.03, 10:56
                      Bądź wola Twoja ;)
                      Też pozdrawiam - Salo :)
                      • Gość: Peter Re: Peter, ponawiam pytania IP: *.adsl-wns.paradise.net.nz 03.09.03, 22:31
                        Jako w niebie tak i na ziemi..............
                        • salo Re: Peter, ponawiam pytania 04.09.03, 09:42
                          Oby tylko nie pod ziemią, amen :)
    • rotin Re: Malgorzata Leszczynska 31.07.03, 12:08
      znam taką osobe - rzeczywiście wyszła za mąz i zmieniła nazwiskoj ,ednakze
      nadal mieszka w tychach. Zadzwonie do niej i powiem jej, że jest bohaterką
      strony - chociaż to moze wcale nie o nią chodzi?
      • Gość: Peter Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.adsl-wns.paradise.net.nz 06.08.03, 06:31
        Tak bede wygladal, jak sie nie odnajdzie

www.fun.from.hell.pl/2003-07-17/dead-after-tyskie.jpg
        • salo Re: Malgorzata Leszczynska 06.08.03, 09:35
          Gość portalu: Peter napisał(a):

> Tak bede wygladal, jak sie nie odnajdzie
          >
          > www.fun.from.hell.pl/2003-07-17/dead-after-tyskie.jpg

No co Ty ?! Jest wogóle u Was "tyskie" ?!
          Zdjęcie bardzo mi się podoba :)))
      • Gość: P Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.adsl-wns.paradise.net.nz 19.08.03, 23:25
        rotin napisała:

> znam taką osobe - rzeczywiście wyszła za mąz i zmieniła nazwiskoj ,ednakze
        > nadal mieszka w tychach. Zadzwonie do niej

Zadzwoniles????
        • rotin Re: Malgorzata Leszczynska 05.09.03, 22:06
          nie zzdzwonilAm, zapomnialam, ale niebawem to uczynię.Hi
          • Gość: magi Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.unregistered.media-com.com.pl 05.09.03, 22:20
            Myślę, że nie tylko P czeka na dalszy rozwój sytuacji...
            • Gość: Peter Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.adsl-wns.paradise.net.nz 14.09.03, 22:45
              Ale dla mnie to najciekawsze.

Pozdrawiam
            • tych Re: Malgorzata Leszczynska 14.09.03, 22:49
              Akcja jest zdecydowanie za mało ciekawa i trzeba ją podkręcić.

Słyszałem że Malgorzata Leszczynska popełniła samobójstwo. Ponoć nie mogła
              zapomnieć o kochanku sprzed lat, który wyjechał na Antypody.
              • Gość: Peter Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.southpactrucks.co.nz / 203.98.50.* 30.09.03, 06:39
                Dobry zart. Nie wierze.
                • Gość: magi Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.tsi.tychy.pl 30.09.03, 09:32
                  Podejrzewam, że Tych pomieszał fikcję z rzeczywistością....
                  • peter2715626 Re: Malgorzata Leszczynska 09.10.03, 05:25
                    Nietrudno pomieszac.
                    • peter2715626 Re: Malgorzata Leszczynska 20.10.03, 06:03
                      Moze jednak ktos sie odezwie.......????
                      • peter2715626 Re: Malgorzata Leszczynska 02.11.03, 21:48
                        • Gość: magi Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.tsi.tychy.pl 02.11.03, 21:52
                          No ja, jako osoba baaardzo romansowa i sentymentalna, też się niecierpliwię...
                        • Gość: Radex Re: Malgorzata Leszczynska IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 21:53
                          Temat- bumerang i nic a nic do przodu się nie posuwamy. Piotr, powiedz coś!
                          • salo Piotruś nic Nam nie powie :( 03.11.03, 09:34
                            Czeka, aż Małgosia się tu pojawi :)
                            Cierpliwy gość !
                            • peter2715626 Re: P nic Nam nie powie :( 27.11.03, 23:24
                              Pozdrawiam
                              • magi104 Re: P nic Nam nie powie :( 27.11.03, 23:30
                                Niektórzy mężczyźni potrafią być cierpliwi...................
                                • Gość: Radex Re: P nic Nam nie powie :( IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 23:35
                                  Ale to rzadka u nich cecha...
                                  • peter2715626 Re: P nic Nam nie powie :( 07.12.03, 22:48
                                    Pozdrawiam tych z Tych, co o mnie pamietaja..........
                                    • salo Wzajemnie, panie P. :) n/t 08.12.03, 10:19
                                      • Gość: Peter Merry Christmas!!! n/t IP: *.dialup.xtra.co.nz 04.01.04, 08:00
                                        • Gość: magi Re: Merry Christmas!!! n/t IP: *.tsi.tychy.pl 04.01.04, 10:31
                                          Czyżby gość z innej "strefy czasowej" ??? ;)
                                          • Gość: Radex Re: Merry Christmas!!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 10:42
                                            Może prawosławny?:)
                                            • Gość: Peter Spoznialski n/t IP: *.dialup.xtra.co.nz 05.01.04, 20:22
                                              • peter2715626 Up (no text) 27.01.04, 02:36
                                                • peter2715626 Up (no text) 21.03.04, 21:14

• salo Peter, a ja myślałem 21.03.04, 22:20
                                                    - może nieco naiwnie - że Ci przeszło.
                                                    Wtrwałości można Ci pozazdrościć :)
                                                  • peter2715626 No text, just up again. 12.05.04, 06:14
                                                  • peter2715626 Re: No text, just up again. 26.07.04, 02:17

• Gość: mała Re: No text, just up again. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 19:20
                                                    przeczytałam wszystkie wypowiedzi - Ty to masz cierpliwosć :0)
                                                    może zadzwoń do tej z Wejchertów
                                                    miałam kiedys chłopaka z Warszawy - oj jakbym chciała że by mnie tak szukał :)
                                                    d
                                                  • peter2715626 Dzieki 26.08.04, 07:26
                                                    Nie bede dzwonic.

Dazenie do celu moze byc ciekawsze od jego osiagniecia.
                                                  • radexior RE5PECT 26.08.04, 21:12
                                                    peter2715626 napisał:

> Nie bede dzwonic.
                                                    >
                                                    > Dazenie do celu moze byc ciekawsze od jego osiagniecia.

Twój numer nicka jest jednocześnie rokiem w którym cel osiągniesz.
                                                  • peter2715626 Re: RE5PECT 05.09.04, 22:59
                                                    Moj numer nicka to moj numer telefonu.

Powtarzam, interesuje mnie oczekiwanie na dalszy rozwoj wydarzen, nawet jezeli
                                                    to bedzie trwalo pare lat i nic sie nie bedzie dziac.
                                                  • Gość: Paweł Re: RE5PECT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 23:06
                                                    Hmm, to jakaś ukryta kamera? W którym kierunku mam pomachać? Na co ty chłopie
                                                    właściwie czekasz?
                                                  • peter2715626 Re: RE5PECT 21.10.04, 22:32

hehehe

Spojrz do gory....
                                                  • peter2715626 Up. No text. 15.02.05, 23:11

• Gość: :) Re: Up. No text. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:22
                                                    Nie mów,że nadal czekasz - przeczytałam cały wątek i jestem pełna podziwu z
                                                    tym,że nie rozumiem dlaczego i po co?? może to już było gdzieś poruszane ale w
                                                    2002 to jeszcze internetu nie miałam :) Pozdrawiam i życze cierpliwośći
                                                  • Gość: Roni wow IP: *.Net.pl / 62.111.159.* 16.02.05, 15:18
                                                    wow...to serio ta leszczynska kloc? bueheh..moja nauczycielka w Norwidzie..przeje..e :]
                                                  • peter2715626 Re: wow 20.02.05, 23:35
                                                    Zostala nauczycielka???

Gdy ja znalem studiowala fizyke.
                                                  • radexior Ale jaja 21.02.05, 09:39
                                                    Jeśli rzeczywiście mowa o Klocowej z Norwida to chopie śmie rozwalił. Uczyła mnie fizyki, ale nauczać nie potrafiła. Chyba też cały czas myśli o Tobie, bo na lekcjach nigdy nie była skupiona, wszystko olewała:-)))
                                                  • peter2715626 Norwid 21.02.05, 21:59
                                                    A moze to ty, mistrzu, nie potrafiles sie uczyc?

To ta szkola?

www.norwid.prv.pl/
                                                  • Gość: Roni Re: Norwid IP: *.Net.pl / *.di.net.pl 23.02.05, 22:51
                                                    tak, to ta szkola i pani ta uczy fizyki. Zgadza sie...:D heh...:D
                                                  • Gość: solo Re: Norwid IP: 217.96.25.* 24.02.05, 08:18
                                                    no nie!..jak zaczynałem naukę w liceum to akurat chyba z macierzyńskiego
                                                    wróciła...chyba najgorsza (najsłabsza) nauczycielka na jaką trafiłem...a byłem
                                                    z tej fizy naprawde niezły..zero zmysłu pedagogicznego..to już nawet mniejsza o
                                                    to - ale ona najzwyczajniej tępa była!..kto zna wie o czym mowa..no stary tyle
                                                    hałasu o takie nic :)
                                                  • peter2715626 Re: Norwid 24.02.05, 21:56
                                                    Zmienisz zdanie za 20 lat.

Ja tez kiedys uwazalem moich nauczycieli za kretynow, a teraz moglbym calowac
                                                    ich stopy za to co dla mnie zrobili.

To co piszesz wcale nie jest przekonujace, bo zwykle uczniowie nie lubia swoich
                                                    nauczycieli. Tak bylo, jest i bedzie.
                                                  • Gość: solo Re: Norwid IP: *.unregistered.media-com.com.pl 25.02.05, 00:25
                                                    aa..głupio mi sie zrobiło..tak pojechałem po lasce..a ty tu pewnie wspomnienia,
                                                    kwiaty we włosach itp :)..sorry stary..w sumie to na prawde chyle czoła przed
                                                    tym twoim niezachwianym uporem..może to całkiem fajna dziewczyna była/jest..bo
                                                    że nauczycielka kiepska to jednak będę się upierał...zważywszy,że to jakieś 10
                                                    lat temu było a to już okres po którym raczej się idealizuje wspomnienia..no
                                                    ale mniejsza o to..pozdr
                                                  • Gość: Paweł Nie wierzę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 18:20
                                                    Dopiero teraz przeczytałem ostatnie rewelacje. Nie wierzę, to już naprawdę finał
                                                    Twoich wieloletnich poszukiwań? Szczerze mówiąc już straciłem nadzieje, że coś
                                                    Ci się uda zdziałać, a tu proszę. Ale jaja, po prostu mnie zatkało... Mam
                                                    nadzieję, że to nie jest żadna pomyłka...
                                                  • peter2715626 Re: Nie wierzę! 09.03.05, 22:31

Final to bedzie gdy dostane od Niej maila.

Wtedy przestane tu zagladac.

A watek spadnie w otchlanie internetu.
                                                  • peter2715626 Re: Nie wierzę! 06.05.05, 03:18
                                                  • peter2715626 Re: Nie wierzę! 16.06.05, 00:23

• peter2715626 Re: Nie wierzę! 18.07.05, 22:36

• peter2715626 Re: Nie wierzę! 18.08.05, 00:17
                                                  • peter2715626 Re: Nie wierzę! 23.09.05, 01:55

• peter2715626 Re: Nie wierzę! 26.10.05, 23:34
                                                  • peter2715626 Re: Nie wierzę! 29.12.05, 02:08
                                                  • peter2715626 Re: Nie wierzę! 30.01.06, 22:03

• peter2715626 Re: Nie wierzę! 02.06.06, 20:50

• misiaczki3 Re: Nie wierzę! 05.06.06, 12:34
                                                    uwierz!!!
                                                  • peter2715626 Re: Nie wierzę! 22.10.06, 19:10
                                                  • baszalotta Re: Nie wierzę! 22.10.06, 23:41
                                                    o kurczaku! toż to moja siostra jest!
                                                    ktoś Ty???
                                                  • peter2715626 Niestety pomyłka 03.12.06, 05:15
                                                  • art.iwa1 Re: Nie wierzę! 03.03.07, 22:49
                                                    Jestem waszym kuzynem-Czy Wasza mama to Eleonora, a tata to był Tadek??

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka