x=man 31.01.03, 14:11 a raczej kogos dlaczego na tyskim forum nie ma plci pieknej? komuterow nie umieja obslugiwac czy moze za duzo tu mowimy o piwie? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel_1 Re: czegos tu brakuje 31.01.03, 15:14 no co Ty? za duzo o piwie? o tym nigdy dosyc a tak na marginesie PIATEK!!!:)))))) hurrrrrraaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
magda_mistrzyni Re: czegos tu brakuje 31.01.03, 18:37 witajcie panowie. to ja płeć piękna. nie bede się rospisywać bo idę na piwko :) przecież jest piatek...a jutro sobota ...wwwwwrrrrr ale oczywiście z umiarem bo mamy żałobę :( Odpowiedz Link Zgłoś
magda_mistrzyni Re: czegos tu brakuje 31.01.03, 18:41 cholera miało byc roZpisywac a nie roSpisywać. wszystkich przewrazliwionych przepraszam :)szczególnie panów...oni to są istoty strasznie przewrazliwione albo wrazliwe??...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: czegos tu brakuje IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 23:57 No jak ładnie.I przewrażliwienie(bycie wrażliwym) zmalało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Są:-) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 19:07 Jak to nie ma?! Na mieście ludzie mówią, że x=man jest kobietą. I jeszcze słyszałem, że podobno ma romans z prezydentem Kwaśniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: czegos tu brakuje 31.01.03, 19:51 wyszperane w sieci: 39 POWODOW DLA KTORYCH PIWO JEST LEPSZE OD KOBIETY: 1. Piwem mozesz sie rozkoszowac kazdego dnia w miesiacu, 2. Piwa nie trzeba zapraszac na kolacje, 3. Piwo zawsze bedzie cierpliwie czekac w samochodzie, az skonczysz grac w pilke, 4. Piwo nigdy sie nie spoznia, 5. Piwo nigdy nie jest zazdrosne, gdy wezmiesz inne, 6. Po piwie kac zawsze przechodzi, 7. Naklejki z piwa zdejmuje sie bez walki, 8. Gdy idziesz do baru, masz zawsze gwarancje dostania piwa, 9. Piwo nigdy nie ma bolu glowy, 10. Gdy juz wypijesz piwo, masz zawsze butelke warta co najmniej 500 zl, 11. Piwo sie nie zmartwi, gdy przyjdziesz do domu z innym piwem, 12. Piwo zawsze wchodzi gladko, 13. Mozesz wypic wiecej niz jedno piwo w ciagu nocy i nie czuc sie winnym, 14. Piwem mozesz sie podzielic z przyjaciolmi, 15. Zawsze wiesz czy jestes pierwszym, ktory otwiera butelke, 16. Piwo jest zawsze wilgotne, 17. Piwo nie zada rownosci, 18. Piwo mozesz pic przy ludziach, 19. Piwa nie obchodzi pora, o ktorej wracasz, 20. Za zmiane piwa nie trzeba placic alimentow, 21. Chlodne piwo to dobre piwo, 22. Piwa nie trzeba myc, zeby dobrze smakowalo, 23. Od piwa nie mozna sie niczym zarazic, 24. Piwo zawsze cie zadowoli, 25. Piwo nie mowi dla zartow, ze jest w ciazy, 26. Piwo nie ma krewnych, 27. Niezaleznie od opakowania, piwo zawsze dobrze wyglada, 28. Piwo nie narzeka na chrapanie, 29. Jedyna rzecza o jakiej mowi Ci piwo jest pora, kiedy musisz isc do WC, 30. Nie musisz wstydzic sie piwa, z ktorym przyszedles na impreze, 31. Z imprezy mozna wyjsc z innym piwem niz to, z ktorym sie przyszlo, 32. Piwo nie ma wlosow tam, gdzie nie trzeba, 33. Nie trzeba miec zezwolenia, zeby mieszkac z piwem, 34. Piwa nie obchodzi, ile zarabiasz, 35. Piwo nie narzeka na wakacje, ktore wybrales, 36. Piwo nie bedzie ci mialo za zle, jesli zasniesz zaraz po jego wypiciu, 37. Piwo lubi jezdzic w bagazniku, 38. Piwo nie narzeka na plamy od potu, 39. Mozesz trzymac wszystkie swoje piwa w jednym pokoju i nie beda sie bic. Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: czegos tu brakuje 01.02.03, 23:15 i jeszcze jedno: piwo nie ma mamusi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nabil Re: czegos tu brakuje 04.02.03, 18:28 x=man napisał: > 8. Gdy idziesz do baru, masz zawsze gwarancje dostania piwa, To nie zawsze jest prawda bo jak papa z Watykanu najedzie swoj kraj to owieczkom piwa pic nie wolno i owieczki musza sie zadowolic jakims bezalkoholowym shitem. > 10. Gdy juz wypijesz piwo, masz zawsze butelke warta co najmniej 500 zl, ? > 16. Piwo jest zawsze wilgotne, Ten tekst jest wprost zajebisty. Powinienes go napisac wieksza czcionka. Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: czegos tu brakuje 04.02.03, 18:34 nabil napisał: > x=man napisał: > > > 8. Gdy idziesz do baru, masz zawsze gwarancje dostania piwa, > > To nie zawsze jest prawda bo jak papa z Watykanu najedzie swoj kraj to > owieczkom piwa pic nie wolno i owieczki musza sie zadowolic jakims > bezalkoholowym shitem. > > > 10. Gdy juz wypijesz piwo, masz zawsze butelke warta co najmniej 500 zl, > > ? > > > 16. Piwo jest zawsze wilgotne, > > Ten tekst jest wprost zajebisty. Powinienes go napisac wieksza czcionka. wlasciwie ja sam nie wiem dlaczego tam jest 500 zl moze to jest jakas limitowana seria Tyskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: czegos tu brakuje 16.02.03, 17:53 no i jak kobiet nie bylo tak ich nie ma nadal ale dlaczego????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula szpiegula Re: czegos tu brakuje IP: *.n4u.krakow.pl 16.02.03, 20:40 A po co wam babeczki jak wy macie piwko ;) a swoją drogą my też lubimy go popijac. ja osobiście lubie lecha, a jak tam wasze kubki smakowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGI Re: czegos tu brakuje IP: *.router.media-com.com.pl 30.04.03, 14:18 man_x napisał: > no i jak kobiet nie bylo tak ich nie ma nadal > ale dlaczego????? > no, teraz jest chyba więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: czegos tu brakuje IP: *.router.media-com.com.pl 30.04.03, 14:19 Może niektóre nawet lubią nochale i włosy na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: czegos tu brakuje IP: *.router.media-com.com.pl 30.04.03, 14:22 Gość portalu: magi napisał(a): > Może niektóre nawet lubią nochale i włosy na plecach. Hmm... to może ja....? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: czegos tu brakuje 16.02.03, 20:11 Myślę,że tematy są zbyt 'męskie'.Tzn. dosyć przyziemne i raczej dotyczące materii.Po drugie koncepcja forum regionalnego nie specjalnie odpowiada paniom (tak myślę).Prędzej zajrzą na jakies forum tematyczne-o roślinkach,Harrym- Poterze,muzyce oczywiście. Trzeba by wymyśleć jakiś babski wątek,ale nie wierze by pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula szpiegula Re: czegos tu brakuje IP: *.n4u.krakow.pl 16.02.03, 21:03 nie zgadzam sie. ja bardzo chetnie wchodze na forum tyskie. co więcej - uzależniłam się, cholera. moja siostra mnie wciągnela. roslinek nie lubie, harrego potera tez, jakis pierdól o kosmetykach, modzie itp tez. bez urazy ale lubie sobie beknac (i nie tylko) i to glosno. cholera! a moze ja jestem jakas nienormalna? nie wszystkie babeczki sa takie delikatne i mimozowate. czesto pod warstwa pudru, dobrze wychowanej i fajnie wygladajacej laski kryje sie po prostu chlopczyca, ktora z niejednym by wygrala w piciu piwka na czas, bekaniu (skala od 1 do 10)itd. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: czegos tu brakuje 16.02.03, 21:13 Gość portalu: kula szpiegula napisał(a): > nie zgadzam sie. ja bardzo chetnie wchodze na forum tyskie. co więcej - > uzależniłam się, cholera. moja siostra mnie wciągnela. > roslinek nie lubie, harrego potera tez, jakis pierdól o kosmetykach, modzie itp > > tez. > bez urazy ale lubie sobie beknac (i nie tylko) i to glosno. > cholera! a moze ja jestem jakas nienormalna? > nie wszystkie babeczki sa takie delikatne i mimozowate. czesto pod warstwa > pudru, dobrze wychowanej i fajnie wygladajacej laski kryje sie po prostu > chlopczyca, ktora z niejednym by wygrala w piciu piwka na czas, bekaniu (skala > od 1 do 10)itd. > pzdr > wiesz, chetnie bym cie poznal (o ile nie jestes facetem podszywajacym sie pod babki) twoj adres proxy mowi ze piszesz z krakowa (najladniejsze miasto w polsce zaraz po tychach :-) ) ,wiec jaki jest twoj zwiazek z tychami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula szpiegula Re: czegos tu brakuje IP: *.n4u.krakow.pl 16.02.03, 21:24 no tak! studiuje w krakowie. no a w tychach mieszkam od drugiego roku życia (chyba, :) niewazne) no i tam przyjezdzam, jem domowe obiadki, spotykam sie ze znajomymi, knajpki,spacerki na paprocany w planach lodowisko basen (ale jakos nie moge tam dotrzec z kolezanka) i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: czegos tu brakuje 16.02.03, 21:28 Gość portalu: kula szpiegula napisał(a): > no tak! studiuje w krakowie. no a w tychach mieszkam od drugiego roku życia > (chyba, :) niewazne) no i tam przyjezdzam, jem domowe obiadki, spotykam sie ze > znajomymi, knajpki,spacerki na paprocany w planach lodowisko basen (ale jakos > nie moge tam dotrzec z kolezanka) i takie tam. a twoja siostra tez tu zaglada? no bo jak tak to swieto-2 babki na forum Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: czegos tu brakuje 16.02.03, 21:24 Gość portalu: kula szpiegula napisał(a): > nie zgadzam sie. ja bardzo chetnie wchodze na forum tyskie. co więcej - > uzależniłam się, cholera. moja siostra mnie wciągnela. > roslinek nie lubie, harrego potera tez, jakis pierdól o kosmetykach, modzie itp > > tez. > bez urazy ale lubie sobie beknac (i nie tylko) i to glosno. > cholera! a moze ja jestem jakas nienormalna? > nie wszystkie babeczki sa takie delikatne i mimozowate. czesto pod warstwa > pudru, dobrze wychowanej i fajnie wygladajacej laski kryje sie po prostu > chlopczyca, ktora z niejednym by wygrala w piciu piwka na czas, bekaniu (skala > od 1 do 10)itd. > pzdr > Żadne z moich słów nie przeczą temu co Ty napisałaś.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lukaz23 Re: czegos tu brakuje 16.02.03, 22:27 No to teraz wszystkie babeczki wysyłają do mnie fotki (szczególnie te bekające). Ps. Dotyczy tylko inteligetnych , bystrych , pięknych , zgrabnych brunetek o długich włosach , ciemnych duzych oczach i ciemnej karnacji w wieku 19-25. Ps2. Prosze o nie zapychanie mojej skrzynki i dokładne przeczytanie wymagań :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukaz23 Re: czegos tu brakuje 16.02.03, 22:30 Aha, z góry odpadają przesadzone solarki ubierające sie wyzywająco słuchające disco, techno. Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: czegos tu brakuje 13.07.03, 23:50 A mi was chłopcy brakuje.... czuję się dziś taka osamotniona na tym forum... Chyba pójde spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: czegos tu brakuje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 00:46 Cześć. Ja też tu czasem zaglądam. Ale niestety nie mam za dużo czasu - praca- dom- pies ... Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: czegos tu brakuje 14.07.03, 12:08 No wiesz co?!Napisanie postu to najwyżej 5 minut.Nikt nie zmusza do pisania artykułów w stylu Basturka Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: czegos tu brakuje 19.07.03, 20:53 radexindamix napisał: > No wiesz co?!Napisanie postu to najwyżej 5 minut.Nikt nie zmusza do pisania > artykułów w stylu Basturka HEEH witam znowu. Widać mam swój styl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: czegos tu brakuje 21.07.03, 15:06 Ha! No właśnie kolegi B. tu baaaardzo brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: czegos tu brakuje 21.07.03, 19:52 magi104 napisała: > Ha! No właśnie kolegi B. tu baaaardzo brakowało. dziękuje za dostrzeżenie. Miło być jest oczekiwanym ;) Odpowiedz Link Zgłoś