likecoffee 04.02.07, 17:04 Z racji posiadania szczeniaka - moje buty baaaaardzo ucierpiały ;) i szukam teraz doskonałego szewca, który jest w stanie np. odtworzyć obcasy - znacie? Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia9949 Re: szewc od zadań specjalnych 04.02.07, 20:06 Cześć, ja korzystam z usług szewca-kaletnika, który znajduje się na ul. Grota Roweckiego, w bloku, vis a vis Leader Price. Jestem bardzo zadowolona z usług, kiedyś nawet zmieniał mi obcasy w butach, może i Tobie pomoże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
likecoffee Re: szewc od zadań specjalnych 05.02.07, 09:51 Niestety, tam mi powiedzieli, że takie rzeczy to tylko w erze :/ A chodzi dokładnie o ponowne obciągnięcie obcasów skórą, więc wydaje mi się, że to nie jest jakieś duże wyzwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: szewc od zadań specjalnych 12.03.07, 13:09 Na ul.Przemysłowej polecam Zakład Szewski- jest dobry i niedrogi oraz połata wszystkie dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
forra Re: szewc od zadań specjalnych 05.02.07, 10:36 Podobno na Starych Tychach w okolicach Poloneza w domu prywatnym jest szewc który potrafi zdziałać cuda.Polecił mi go inny szewc ale jakoś nie skorzystałam.Możesz sprobować. Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: szewc od zadań specjalnych 05.02.07, 11:37 Ja korzystam z szewcokaletnika, który znajduje się w dziesięciopiętrowym bloku między Piłsudskiego a sklepem Gwiazda na os N. Robiłam już tam niemal wszytko od napy przy kocyku po nową podeszwę w moich ukochanych pantofelkach :):) Odpowiedz Link Zgłoś
brzuszek6 Re: szewc od zadań specjalnych 11.03.07, 13:51 Nie wiem czy juz znalazlas szewca, ale ten na grota jest naprawde dobry i przed wszystkim niedrogi. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
likecoffee Re: szewc od zadań specjalnych 11.03.07, 16:29 Tak, byłam tam, ale powiedzieli, że tego nie zrobią, poza tym ja jakoś nie jestem przekonana do tego punktu, daje tam tylko fleki do wymiany. Trudniejsze sprawy nie są w kręgu ich zainteresowań. Ale przy okazji robienia kupowania kolejnej pary szpilek w Aldo - powiedzieli mi, żebym przyniosła te szpilki, że ich szewc sobie z tym poradzi. W poniedziałek je zawiozę. Odpowiedz Link Zgłoś
brzuszek6 Re: szewc od zadań specjalnych 11.03.07, 17:46 To ciekawe bo mi zawsze wszystko robi i nigdy nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirekcian Re: szewc od zadań specjalnych 14.03.07, 11:30 sklep gwiazda jest na osiedlu "O" a nie "N" Odpowiedz Link Zgłoś