Dodaj do ulubionych

Praca w firmie Agora

30.01.08, 15:36
Niedawno(2 miesiące temu :])po przeczytaniu ogłoszenia, wysłałem dokumenty do firmy Agora. Czy ktoś orientuje się ile trzeba czekać na odpowiedź. Koledzy mówili mi że czasem dzwonią nawet po 3-6 miesiącach i wtedy dopiero zapraszają na rozmowę kwalifikacyjną. Dlaczego procesy rekrutacyjne trwają tak długo?
Obserwuj wątek
    • mrm1987 Re: Praca w firmie Agora 30.01.08, 20:18
      Chodziło mi o poważne odpowiedzi, a nie żarty
    • kanon_murzynskiej_urody Legry, a może Tyś kadrowym w Agorze? 01.02.08, 14:03
      Bo ja też mam problemy z pracą :(

"wargi do piersi, piersi do warg, wargi do kolan"
    • inquisition Na jakim stanowisu? Jako sprzątaczka czy dyrektor? 02.02.08, 22:14
      Kuzyn pracował przy składzie. Pracę miał podobną jak w fabryce (zmiany), na
      szczęście bez czterobrygadówki.

PS Czas odpowiedzi świadczy o firmie, a konkretnie o dziale kadr. Często w
      kadrach upycha się krewnych i znajomych dyrektora (z niczym innym sobie nie
      poradzili) stąd takie sytuacje.
      ___
      Następnym razem: wszyscy.na.wybory.patrz.pl/ !
    • hary333 Re: Praca w firmie Agora 03.02.08, 21:06
      Sąsiadka pracowała, dobrze płacą, kilka razy w tygodniu na noc przy wklejaniu
      dodatków reklamowych do gazety.Jak nie było pracy w Tychach to wozili ich do
      Krakowa - wynagrodzenie ok.300 zł za miesiąc, ale można za darmo poczytać sobie
      gazetę!
    • pawel1940 Re: Praca w firmie Agora 06.02.08, 01:56
      > Niedawno(2 miesiące temu :])po przeczytaniu ogłoszenia, wysłałem dokumenty do f
      > irmy Agora. Czy ktoś orientuje się ile trzeba czekać na odpowiedź. Koledzy mówi
      > li mi że czasem dzwonią nawet po 3-6 miesiącach i wtedy dopiero zapraszają na r
      > ozmowę kwalifikacyjną. Dlaczego procesy rekrutacyjne trwają tak długo?

Bo to korporacja, to trwa :-(.
      A w jakim dziale? Cos przy skladzie magazynow, w redakcjach radiowych, czy przy
      "produkcji" gazeta.pl ?
      • pawel1940 Re: Praca w firmie Agora 06.02.08, 01:58
        Dodam, ze rekrutacja do gazety.pl trwala blyskawicznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka