Dodaj do ulubionych

Co na biust hiperboloidalny?

• alitea Pour Moi? Destiny full cup (+) 24.07.10, 17:37
      Górna koronka jest elastyczna, więc nic się nie wrzyna :) A sam stanik jest bardzo wygodny, często chodzę w nim po domu. Jest dosyć mocno zabudowany, fiszbiny są wysokie pod pachą, dzięki czemu jest dobrym bułkozgarniaczem. Kształt robi bardzo zadziorny, zaraz po kupieniu był taki na granicy dziobowania i się zastanawiałam, czy go nie odesłać. Ostatecznie postanowiłam go zostawić, bo był niedrogi i urzekł mnie ten koralowy kolor, prześliczny jest. I dobrze zrobiłam, po kilku dniach się trochę uleżał i teraz mi się bardzo podoba :) Obwód jest ścisły, wzięłam 70C.
    • alitea Pour Moi? Opulence Plunge (+) 24.07.10, 17:49
      Nie rozumiem, czemu producent nazwał go plungem, nie robi jakiegoś spektakularnego dekoltu, więc noszę go najczęściej do takich zwykłych bluzeczek na ramiączkach. Ogólnie cudów z biustem nie robi, ale też nic się nie wrzyna, kształt z profilu jest zaokrąglony, piersi wyglądają jak takie kulki. Do ściśliwców to ten stanik nie należy, mam 65D.
    • alitea Pour Moi? Azure (+++++) 24.07.10, 18:12
      Dałabym się pokroić za stanik o takim samym kroju jak ten strój kąpielowy. Ideał normalnie, nie mogę się doczekać, aż pójdę w nim na basen, niestety na razie pogoda nie sprzyja :( Miski są formowane termicznie, zabudowanie jest bardzo małe, dekolt cudowny, piersi ładnie zebrane z boków i zbliżone do siebie, robią apetyczną dolinkę. A najbardziej mi się w nim podoba to, że jak się zgarbię, to miski nie odstają i nie odsłaniają sutków, w innych stanikach miewałam z tym problemy. Obwód jest wiązany, stanik wzięłam 70B, jest bardzo dużomiskowy, dla porównania z obwodów 70 maskaradki pasują na mnie w rozmiarze 70D, a audelki 70C. Majciochy to kompletu mam wiązane, też są dosyć duże, zasłaniają spory kawał tyłka. Mam 36 i się zastanawiam, czy nie lepsze by były 34, ale już je sobie zostawiłam, nie zależało mi na nich jakoś specjalnie, i tak przez większość pomykam w stringach, żeby się ładnie opalić ;)
      • psuj-ka Re: Pour Moi? Azure (-) 24.07.10, 19:12
        Niestety, na mnie nie leżał :( przez wiązany obwód nie dało się go dobrze ułożyć. a jak już udało się go przyłożyć do biustu, ciął krawędzią. poza tym ma szeroki mostek, który silnie odstaje. W rozmiarze 70F podtrzymanie zerowe.
    • 3_asiunia stroj pour moi? seycheless (++) 24.07.10, 20:03
      fajnie lezy, wcina sie wcale lub minimalnie, ale przez falbanke tego nie widac
      :) i robi pozadany zalazek kreseczki :)
    • psuj-ka Freya Bamboo Island i inne kroju sweetheart (--) 07.08.10, 16:40
      Niestety, mimo tego, że krój z pionowym cięciem wydaje się dobrze pasować dla hiperboloid, na mnie kompletnie nie leżał. Miski zjeżdżały pod pachy, mostek za szeroki, cięcie krawędzią i płaskoklacie :(
      nie polecam.
    • psuj-ka Dalia krój K06 (---) 18.08.10, 00:08
      mój konkretnie to: www.karoline.pl/index.php?p11238,biustonosz-valeria-soft-k06-zielony-dalia
      mam wrażenie, że na większości biustów będzie leżał idiotycznie i robił super dzioby, ale stożki dodatkowo potnie krawędzią. do tego drapak straszny.
      • alexis-z Masquerade Antoinette 26.08.10, 15:40
        Kupiłam Antosie w rozmiarze 30f ten nowy kolor jesienny. Uważam że jest to
        limonka, na prawdę śliczny ładniejszy niż w katalogu.
        Wyjątkowy mnie nie spłaszcza, super unosi piersi. Wada muszę przesunąć ramiączka
        bo lądują pod pachą, mam zamiar zrobić je odpinane. W balkonetce ukazałam go
        także jako straples chwile w nim skakałam i super leżał. Mam zamiar próbować
        straples biały Tiffany.
        Dodam, że jest to moje drugie podejście i teraz dopiero jestem zachwycona tym
        stanikiem Chcę by firma na jesień 2011 dała kolejną Antosie Zapomniałam obwód
        3x3 czarny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka