derenka Do kasienki.b 10.12.09, 18:49 Dostałam na targach ślubnych informator, gdzie jest napisane, ze mam w "Body" zniżke 10% :) jupiii. Stąd moje pytanie- czy są jakieś granice czasowe na ta znizke, tzn.do kiedy obowiazuje? Mam ślub dopiero w sierpniu i nie chce jeszcze kupowac stanika, bo boje sie ze cos sie moze rozmiarowo zmienic :) Mysle kolo wiosny kupic, zeby miec go juz na przymiarki sukni :) Odpowiedz Link
derenka Re: Do kasienki.b 10.12.09, 18:49 Aha, dodam, ze jestem z Lublina i kupowalabym oczywiscie na miejscu Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Do kasienki.b 10.12.09, 19:10 zniżka obowiązuje do następnych targów, czyli przez rok - tak więc zdążysz na pewno ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kasienka.b wielka wyprzedaż strojów kąpielowych 12.12.09, 11:55 Wyprzedaż do 50% - tankini, bikini. Doły do kompletu w specjalnej cenie 25 zł! www.body.sklep.pl/cat-pol-1214553894-Plazowe.htmlZapraszam Odpowiedz Link
anuula12 Re: wielka wyprzedaż strojów kąpielowych 12.12.09, 12:39 Mam nadzieję, że coś się uchowa do przyszłego tygodnia ;) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: wielka wyprzedaż strojów kąpielowych 12.12.09, 13:01 w razie czego to mogę coś odłożyć :) Odpowiedz Link
anuula12 Re: wielka wyprzedaż strojów kąpielowych 12.12.09, 14:31 Oj, musiałabyś odłożyć chyba wszystko, co masz :) W każdym razie, zawitam w poniedziałek pewnie :) Aj..jak ja się cieszę, że u nas w Lublinie jest Body......jednak na miejscu to na miejscu ;] Odpowiedz Link
kasienka.b Re: wielka wyprzedaż strojów kąpielowych 12.12.09, 16:06 aa, stacjonarnie to na pewno zostanie :D Odpowiedz Link
kasienka.b Fauve India - przecena 30% 28.12.09, 20:45 Zapraszam na wyprzedaż modelu India firmy Fauve. www.body.sklep.pl/product-pol-79-Fauve-India-Padded-Berry-.html Odpowiedz Link
cesja promocja ze strony stanikomanii 28.12.09, 22:33 Czy 10% obniżki na Arabellę obowiązuje tylko w sklepie internetowym czy można też liczyć na upust przy zakupach w sklepie stacjonarnym? Odpowiedz Link
magda-is-one Re: www.body.sklep.pl pytanie o Curvy Kate Emily 29.12.09, 18:40 witam, mam aktualnie Rio Balcony 70G,i czy Curvy Kate Emily White powinnam wziąc w tym samym rozmiarze? Odpowiedz Link
kasienka.b Re: www.body.sklep.pl pytanie o Curvy Kate Emily 29.12.09, 20:14 jeśli to nie problem to poproszę o wymiary w biuście i pod biustem :) Odpowiedz Link
magda-is-one Re: www.body.sklep.pl pytanie o Curvy Kate Emily 01.01.10, 20:31 biust 111 pod biustem 90 Odpowiedz Link
kasienka.b Re: www.body.sklep.pl pytanie o Curvy Kate Emily 01.01.10, 20:52 I 32G jest zazwyczaj dobre? Obwód nie jest zbyt ciasny? Pytam, bo to dość spore zaniżenie, ale różnie to bywa, niektórym potrzebne takie :) Z wymiarów wynika rozmiar w granicach 34G/36G - jeśli obwód 32 to miska pewnie H lub HH? Ale zależy też to od kształtu biustu. Jakie jeszcze biustonosze są dobre i w jakich rozmiarach? Odpowiedz Link
po.rzeczka Polecam 03.01.10, 17:42 Skorzystałam z kodu Stanikomania na nowa Arabelkę,błyskawiczna wysyłka i wszystko w najlepszym porządku. Odpowiedz Link
super.anczysko Re: Polecam 26.03.10, 08:09 Polecam wszystkim ten sklep:) Szkoda, że nie mieszkam w Lublinie:( Przesyłka błyskawiczna, po zwrocie (bo był, niestety) następna również, świetny kontakt i doradztwo, no wszystko na piątkę. Super strona sklepu. Będę korzystać jak kasa pozwoli:) Odpowiedz Link
kasienka.b MEGA WYPRZEDAŻ - do -70% 04.01.10, 13:55 Prawie cały asortyment jest w bardzo korzystnych cenach - zapraszam na zimową wyprzedaż :) www.body.sklep.pl/ Odpowiedz Link
derenka Re: MEGA WYPRZEDAŻ - do -70% 06.01.10, 10:39 czy te przeceny do 70% sa przedstawione na stronie?Czy też trzeba przyjechac i na miejscu sa jeszcze tansze rzeczy? Odpowiedz Link
kasienka.b Re: MEGA WYPRZEDAŻ - do -70% 06.01.10, 12:16 Większość asortymentu jest pokazana na stronie, w sklepie stacjonarnym jest dodatkowo kilka pojedynczych modeli. Odpowiedz Link
bileterka Zwrot stanika 12.01.10, 18:41 Krótko przed Sylwestrem zrobiłam mój pierwszy zakup w Body. Była to Arabella. Wpłata została zaksięgowana bardzo szybko, a sam stanik błyskawicznie wysłany (poczta była nieco zapracowana i stanik dotarł do mnie 4.01.10). Tak więc dołączam do grona zadowolonych klientek. Niestety z wielkim żalem musiałam odesłać Arabellę, która okazała się za mała, a po konsultacji nie zdecydowałam się na wymianę na stanik o dwie miseczki większy (w sklepie nie było już stanika o miseczkę większego). Sklep w którym kupowałam dotychczas miał formularz zwrotu, który wypełniałam i odsyłałam ze zwróconym stanikiem. W Body czegoś takiego nie zauważyłam. Dlatego zapakowałam stanik i wczoraj odesłałam go łącznie z paragonem. I tu mój problem, ponieważ tak mi trochę głupio było odsyłać Arabellę bez jakiejkolwiek korespondencji. Słowem, nie wiem jak się zachować w takiej sytuacji. Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Zwrot stanika 12.01.10, 20:31 wystarczy napisać maila, nie potrzeba wypełniać formularzy :) Przykro mi, że Arabelka nie pasowała, mam nadzieję, że następnym razem zakupy będą bardziej udane. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
bileterka Re: Zwrot stanika 13.01.10, 18:41 Dziękuję :) Maila już wysłałam. Napiszę także, że nauczyłam się czegoś ważnego - nastęnym razem nie będę czekała na promocję :D Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Zwrot stanika 13.01.10, 20:42 no niestety - nie zawsze czekanie na promocję wychodzi na dobre ;) Mam nadzieję, że następnym razem się uda :) Odpowiedz Link
kasienka.body Fantasie Rhiannon - nowość w Body 29.01.10, 13:32 Dostępny jest już nowy stanik Fantasie Rhiannon. Usztywniany, krój na bazie Smoothing, w piekne wzory (wzorki są gładkie, namalowane na miseczkach). www.body.sklep.pl/product-pol-156-Fantasie-Rhiannon-nude-.html Odpowiedz Link
kasienka.body nowości Freya - Ritual i Charlotte 03.02.10, 13:27 Strój kąpielowy Ritual oraz śliczna Freya Charlotte już dostępne. www.body.sklep.pl/product-pol-142-Freya-Swimwear-Ritual-Bikini-white-smoke-.html www.body.sklep.pl/product-pol-149-Freya-Charlotte-cornflower.html Odpowiedz Link
kasienka.body stroje kąpielowe Panache - już w sprzedaży! 05.02.10, 12:46 Modele Monroe, Seychelles, Geneva i Amalfi (ten ostatni na razie dostępny częściowo). Zapraszam! www.body.sklep.pl/cat-pol-1214553894-Plazowe.html Odpowiedz Link
kasienka.body wiosenne nowości - Fantasie Savannah Latte 10.02.10, 14:39 Kolejna wiosenna nowość - Fantasie Savannah w kolorze Latte jest już dostępna. www.body.sklep.pl/product-pol-154-Fantasie-Savannah-latte-plunge.html Odpowiedz Link
kasienka.body kolejne nowości wiosenne - Curvy Kate 17.02.10, 21:45 Od dziś dostępne są Princess nude, Emily black oraz Thrill Me ivory/black. www.body.sklep.pl/firm-pol-1248879060-Curvy-Kate.html Odpowiedz Link
kasienka.body nowości wiosna 2010 - Maskaradki, Tango 19.02.10, 13:16 nowa Maia i Estepona są już dostępne. Pojawiło się także Tango Spirit w kolorowe kwiatuszki. Zapraszam! www.body.sklep.pl/ Odpowiedz Link
doris.sol Re: www.body.sklep.pl 26.02.10, 14:51 A czy jest cien szansy by dostac u Was Verone Panache ? Albo Sienne w rozmiarze 32 FF?Poluje na nie juz dlugo ale znalezc nie moge.Jak juz gdzies wynajde(choc ciezko) to nie w moim rozmiarze...Ehh... Odpowiedz Link
kasienka.body Verona, Sienna 26.02.10, 16:36 Verona jest u nas w kolorze czarno złotym i rozmiarze 32FF: www.body.sklep.pl/product-pol-12-Panache-Superbra-Verona-Black-Gold-Balcony.html Sienna będzie dostępna w lipcu. Odpowiedz Link
doris.sol Re: Verona, Sienna 26.02.10, 18:04 kasienka.body napisała: > Verona jest u nas w kolorze czarno złotym i rozmiarze 32FF: > > www.body.sklep.pl/product-pol-12-Panache-Superbra-Verona-Black-Gold-Balcony.html > Sienna będzie dostępna w lipcu. > No nie moze byc!Jak ja szukalam ze nie znalazlam...?Czytalam ze to malomiseczkowiec.Czy nalezaloby wziasc o oczko wiekszy? Odpowiedz Link
bileterka Re: Verona, Sienna 26.02.10, 18:23 Trzeba po prostu mierzyć. Ja mam 78/98 i normalnie noszę 32FF (głównie Fantasie), czasem 32G (ale panachowa antośka w tym rozmiarze ciut przyduża)i muszę przyznać, że czarno-złota Verona plunge jest na mnie za mała i w miskach i pod biustem. Założona ze trzy razy leżakuje na półce od dłuższego czasu. Odpowiedz Link
bileterka Re: Verona, Sienna 26.02.10, 18:24 PS Verona plunge w rozmiarze 32FF oczywiście. Odpowiedz Link
doris.sol Re: Verona, Sienna 26.02.10, 18:35 bileterka napisała: > Trzeba po prostu mierzyć. Ja mam 78/98 i normalnie noszę 32FF (głównie Fantasie > ), czasem 32G (ale panachowa antośka w tym rozmiarze ciut przyduża)i muszę przy > znać, że czarno-złota Verona plunge jest na mnie za mała i w miskach i pod bius > tem. Założona ze trzy razy leżakuje na półce od dłuższego czasu. Moje wymiary sa bardzo podobne : 77/99 ale mnie bardziej podoba sie Verona Balcony wiec naprawde nie wiem w jaki rozmiar celowac.Moze jednak sprobowac ten 32 FF? Odpowiedz Link
doris.sol Re: Verona, Sienna 26.02.10, 18:39 P.S. Ja po prostu szukam staniczka ktory ladnie zbierze piersi z bokow i uczyni z nich " jabluszka ".Wyczytalam tu na forum ze te dwa modele( Sienna i Verona )slicznie ksztaltuja biust. Odpowiedz Link
bileterka Re: Verona, Sienna 26.02.10, 18:41 Próbuj z 32FF. Zawsze przecież można wymienić, w najgorszym razie odesłać. Biust biustowi nierówny i tak samo ze stanikami. To, że mi coś nie pasuje, nie znaczy, że Tobie także nie będzie pasowało, tym bardziej, że to mimo wszystko różne modele. A sklep Body ja bardzo chwalę, miałam już przyjemność korespondować z Kasienką :) Odpowiedz Link
monikate Re: Verona, Sienna 26.02.10, 20:19 Kasieńko, 100 lat u Ciebie nie byłam, ale dość długo dochodziłam do siebie po operacji. Pomału się zbieram do zakupów. Czy będziesz miała kostiumy kąpielowe, jednoczęściowe, ale nie ciotkowate, tylko z fantazja tu i tam powycinane? W swoim czasie kupiłam u Ciebie 2 staniki Curvy Cate, 65H, Z jednego jakbym wyrosła, pije mnie wszędzie straszliwie, na ciele ma ślady, jak od sztywnego gorsetu. Czyżby się skurczył w praniu? Nadal mam 77/95-97. Drugi jest w porządku, ale ileż można ... Odpowiedz Link
kasienka.body stroje kąpielowe 26.02.10, 20:25 Jednoczęściowy mam w tej chwili tylko Monroe Panache, albo Freya Bamboo Island :) Ale są też Tankini - niby dwuczęściowy, ale zakryty :) A co do staników to zapraszam po nowe - akurat wchodzą nowe, wiosenne kolekcje ;) Odpowiedz Link
kasienka.body Verona 26.02.10, 20:27 Zazwyczaj Verona balkonetka sprawdza się w standardowym rozmiarze, więc spokojnie 32FF możesz spróbować :) Plunge to trochę inna historia - zupełnie inny krój, moim zdaniem dużo lepiej leży balkonik. Odpowiedz Link
monikate Re: Verona 26.02.10, 20:39 To też dla mnie odpowiedź? :) Obejrzałam. B. podoba mi się tankini! Ma toto wbudowany biusthalter (=fiszbiny), bo nie doczytałam? No i mój rozmiar jest. Jeszcze jedno 2-częściowe panache jest fajne. Zjawię się niedługo. Odpowiedz Link
doris.sol Re: Verona 26.02.10, 21:23 kasienka.body napisała: > Zazwyczaj Verona balkonetka sprawdza się w standardowym rozmiarze, więc > spokojnie 32FF możesz spróbować :) > Plunge to trochę inna historia - zupełnie inny krój, moim zdaniem dużo lepiej > leży balkonik. Ale Verony balkonika nie masz w sklepie?A mozna by bylo sprowadzic? Odpowiedz Link
doris.sol Re: Verona 26.02.10, 21:25 P.S.Przepraszam-troche pokickalam.Jak to ja...hi hi .Chyba sie skusze na ta Veronke balkonetke.Tak. Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Verona 26.02.10, 21:40 balkonik jest - nie ma plunge ;) Spróbuj z balkonetką - to na prawdę bardzo dobry krój. Żałuję, że nie ma tego modelu w bazówce, bo świetnie leży na większości biustów. Odpowiedz Link
kasienka.body DZIEŃ KOBIET - zniżka na cały asortyment 05.03.10, 14:49 Od dziś do poniedziałku włącznie zniżka z okazji Dnia Kobiet - 10% na cały asortyment. Należy wpisać kod rabatowy KOBIETA. www.body.sklep.pl/ Odpowiedz Link
kasienka.body wiosenne nowości c.d. - Panache Saffron już jest 12.03.10, 14:25 Nowy model Panache Saffron już dostępny. Rozmiarówka: 30 D-J 32 DD-J 34 E-J 36 F-J 38 FF-G Do kompletu szorty lub stringi. www.body.sklep.pl/product-pol-106-Panache-Superbra-Saffron-Pink-Multi.html Odpowiedz Link
kasienka.body nowości wiosna/lato - Masquerade i Cleo 26.03.10, 10:35 Od dziś dostępne są nowe wiosenne Maskaradki - ceglasta Georgiana, koralowy Shanghai oraz beżowa Inca a także Cleo - Frances i George. Zapraszam www.body.sklep.pl/ Odpowiedz Link
kasienka.body Cleo Frances już dostępna 06.04.10, 10:30 Liliowa Frances już dostępna w sklepie Body. Zapraszam. www.body.sklep.pl/product-pol-107-Panache-Cleo-Frances-Lilac-Multi.html Odpowiedz Link
irenka65f świetny kontakt 11.04.10, 22:00 Polecam ten sklep. Wprawdzie nie udało mi się tam kupić bo jeden model nie pasował, a w drugim nie było rozmiaru, ale kontakt świetny, błyskawiczne odpowiedzi na maile, pomoc w wyborze. Na pewno będę tam wracać. Odpowiedz Link
kasienka.body uzupełnienie 14.04.10, 11:35 Model Masquerade Tiffany plunge w kolorze czarnym został uzupełniony. Dostępne rozmiary 30D-G, 32E-G. www.body.sklep.pl/product-pol-97-Panache-Masquerade-Tiffany-Black-Plunge.html Odpowiedz Link
kasienka.body Freya SUMMER - już jest! 19.04.10, 12:46 Piękna wiosenno letnia Freya Summer jest już dostępna w Body. Lekko usztywniany half cup w kwiaty, a do kompletu figi bądź szorty. www.body.sklep.pl/product-pol-151-Freya-Summer-Fiesta.html Zapraszam! Odpowiedz Link
abigail83 Re: Freya SUMMER - już jest! 20.04.10, 15:24 A jak z rozmiarówką? Czy będzie też z Summer ta nieusztywniana balkonetka? Odpowiedz Link
kas007 Re: Freya SUMMER - już jest! 20.04.10, 15:30 też właśnie liczę na balkonetkę... bardzo mi się podoba ten stanik, ale skoro miseczki są standardowe, to potrzebuję niestety GG. Mam tylko nadzieje, ze balkonetka nie bedzie bardzo zabudowana, szukam czegos wlasnie niezabudowanego na lato. Odpowiedz Link
kasienka.body Summer - balkonetka 20.04.10, 17:00 Nie planowałam miękkiej balkonetki, ale będę domawiała teraz rozmiary, więc i miękkusa mogę zamówić. Proszę Panie o kontakt na maila sklepowego jaki rozmiar potrzebny :) Odpowiedz Link
cesja Re: Summer - balkonetka 20.04.10, 20:57 A jaki jest zakres rozmiarowy miękkiej Frei Summer? Gdyby było 30GG chętnie bym się zaopatrzyła :) Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Summer - balkonetka - dostępność 20.04.10, 21:49 Miękka balkonetka jest do miseczki GG. Poproszę o maila na adres sklepowy jeśli jest Pani chętna na miękką balkonetkę :) Odpowiedz Link
ja-minka Re: Summer - balkonetka -zdjęcie 20.04.10, 23:22 Zdjęcie na stronie sklepu jest wersji padded, czy balkonetki. Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Summer - balkonetka -zdjęcie 21.04.10, 10:40 zdjęcie jest wersji padded - co jest zaznaczone w opisie produktu. Odpowiedz Link
kasienka.body 23. 04 - sklep nieczynny 22.04.10, 14:40 23. kwietnia (piątek) sklep stacjonarny będzie nieczynny. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy. Odpowiedz Link
kasienka.body nowości wiosna/lato - cd. Andorra 26.04.10, 16:38 W sklepie pojawił się nowy model Panache Andorra. Zapraszam www.body.sklep.pl/product-pol-184-Panache-Superbra-Andorra-White-Biustonosz.html Odpowiedz Link
kasienka.body SHOCK ABSORBER - już dostępny w Body! 04.05.10, 21:26 W sklepie Body jest już dostępny profesjonalny biustonosz sportowy firmy Shock Absorber. www.body.sklep.pl/product-pol-182-Shock-Absorber-Max-Sports-Bra-Top-Black-White-Biustonosz.html W przypadku braku dostępności rozmiaru czas oczekiwania na dostawę to co najmniej 30 dni. Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body Fantasie Smoothing - już dostepny 11.05.10, 12:50 W sklepie pojawił się nowy model - Fantasie Smoothing w kolorze cielistym. www.body.sklep.pl/product-pol-198-Fantasie-Smoothing-Balcony-Biustonosz.html Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body nowa dostawa - Freya, Panache 20.05.10, 15:30 W sklepie pojawił się kostium kąpielowy Freya Supernova w dwóch wersjach www.body.sklep.pl/product-pol-203-Freya-Supernova-Balconette-Bikini-Black-Gold.html oraz dwa rodzaje dołów do kompletu. Uzupełniona została również rozmiarówka modelu Harmony Panache w kolorze białym, cielistym i czarnym: www.body.sklep.pl/product-pol-192-Panache-Superbra-Harmony-Balconet-White.html Oraz modelu Porcelain strapless w kolorze białym www.body.sklep.pl/product-pol-175-Panache-Porcelain-Strapless-White.html Zapraszam! Odpowiedz Link