Dodaj do ulubionych

www.body.sklep.pl

• kasienka.body Frey MONET - nowości wiosenne już dostępne! 14.01.11, 12:31
      Od dziś w sklepie Body dostępny jest kolejny wiosenny model Freyi - Monet w kolorze Fruits.

www.body.sklep.pl/product-pol-272-Freya-Monet-Fruits-Biustonosz-.html
      W przyszłym tygodniu zawita również cieliste Deco w wersji strapless.

Zapraszamy!
    • kasienka.body Freya DECO strapless - już dostępna w Body! 17.01.11, 13:47
      Długo oczekiwana nowość - Freya Deco w wersji strapless już dostępna w sklepie Body.

www.body.sklep.pl/product-pol-271-Freya-Deco-Strapless-Nude-Biustonosz.html
      Uzupełniona została również rozmiarówka biustonosza Fantasie Smoothing w kolorze cielistym i czarnym.

Zapraszamy!

---------------------------------------
      Jesienne nowości już dostępne w sklepie BODY.
      www.body.sklep.pl
      kontakt@body.sklep.pl
      • silv_via Nowości Masquerade 21.01.11, 18:53
        Pani Kasiu kiedy będą dostępne u Pani Rhea i Haydee z nowej kolekcji Maskaradek?

Pozdrawiam
        • kasienka.body Re: Nowości Masquerade 21.01.11, 19:37
          Rhea powinna być w pierwszej połowie lutego, a Haydee w marcu. Dam znać na pewno jak tylko się pojawią :)
    • kasienka.body Panache Taylor - już dostępny w BODY 04.02.11, 15:19
      Zawitał do nas pierwszy kostium kąpielowy z nowej kolekcji - Panache Taylor w kolorze czarno kremowym. Bardzo przyjazny fason plunge, nisko zabudowane boczki, do kompletu klasyczne figi.

www.body.sklep.pl/product-pol-275-Panache-Swimwear-Taylor-Bikini-Black-Ivory-Biustonosz.html
      Zapraszamy!
    • kasienka.body Rhea Masquerade już dostępna! 17.02.11, 15:11
      Pierwsza wiosenna Maskaradka Rhea w kolorze szampańskim jest już dostępna.
      Model ma dosyć ścisły obwód.

www.body.sklep.pl/product-pol-277-Panache-Masquerade-Rhea-Champagne-Pink.html
      Zapraszamy!
      • kas007 kolejne nowości 18.02.11, 12:13
        Kiedy można się spodziewać w sklepie kolejnych nowości Masquerade? :)
        • kasienka.body Re: kolejne nowości 18.02.11, 12:44
          Kolejne Maskaradki powinny dotrzeć w marcu.
          • catsumi Re: kolejne nowości - Rhea 18.02.11, 13:21
            A ja mam pytanie, jak wypada miseczkowo Rhea? Czy mogę zamawiać ten sam rozmiar który noszę w balkonetkach Panache (np Cleo Lizzy, George) i showgirls curvy cate?
            • kasienka.body Re: kolejne nowości - Rhea 18.02.11, 18:45
              Wg mnie Rhea jest odrobinę większa w misce, ale nie o całe oczko, raczej o 1/3 - 1/2 :) Mój rozmiar waha się teraz między 32FF i 32G - w rhei pasuje ten mniejszy, jak również 34F, czyli szerszy obwód z przeliczoną miseczką, bo model jest dość ścisły.
    • kasienka.body Re: www.body.sklep.pl 21.02.11, 20:47
      Dziś dotarł do nas nowy wiosenny model Audelle Daisy - half cup w kolorze błękitnym, haftowany w piękne stokrotki.

www.body.sklep.pl/product-pol-291-Audelle-Daisy-Cornflower-Blue-Biustonosz.html
      Uzupełniona została też rozmiarówka modeli Constance white, black i purple oraz modelu Isabella.

www.body.sklep.pl/product-pol-267-Audelle-Isabella-Plunge-Biustonosz.html
      Zapraszamy!
    • kasienka.body Wiosenne Cleo już w Body 01.03.11, 11:07
      Dotarły pierwsze wiosenne modele Panache Cleo - śnieżnobiała Lucy oraz cielisty Jude.

Zapraszamy!

www.body.sklep.pl/product-pol-285-Panache-Cleo-Lucy-White-Biustonosz.html
    • kasienka.body Nowa Freya Naomi już dostępna 08.03.11, 09:50
      Do sklepu zawitała na Dzień Kobiet nowa Freya - Naomi w kolorze heather.
      Wykonana jest z bardzo miłego materiału, krój na bazie Estelle i Pollyanny.
      Do kompletu urocze figi z koronką.

www.body.sklep.pl/product-pol-293-Freya-Naomi-Heather-Biustonosz.html
      Zapraszamy!
    • kasienka.body Nowe stroje kąpielowe - już dostępne! 15.03.11, 21:50
      Przyjechały do nas nowe stroje kąpielowe Panache - piękna malinowa Anna bandeau, Elegancka Ava dwuczęściowa i jednoczęściowa (robi boski dekolt!), jest też Taylor.

www.body.sklep.pl/cat-pol-1214553894-Plazowe.html
      Zapraszamy!
    • nicol.lublin Re: www.body.sklep.pl 10.12.11, 18:48
      czytałam gdzies, że ma pani w sklepie bielizne od Ewy Michalak, a w sklepie internetowym jej nie ma? widziałam tez, że klinika stanika bedzie w styczniu, czy już wiadomo co jest zaplanowane na ten dzień?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka