jehanette 27.09.09, 20:59 Trafiłam na to przypadkiem, nie czytam papilota ;) I kliknełam tylko z powodu intrygującego tytułu ;D Piersito mój zawód Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justinehh Re: O brafittingu na Papilot.pl 27.09.09, 21:06 Komentarze pod tekstami też niezłe ... Odpowiedz Link
mauzonka Re: O brafittingu na Papilot.pl 28.09.09, 01:59 Z komentarzy pod tym tekstem: "Pff... bo nie mają cyckonosza dla jakiejś maciory, to dlatego mam omijać ten sklep z bielizną? Ha ha ha ha... weź się stuknij..." Cóż...:/ Odpowiedz Link
indigo-rose Re: O brafittingu na Papilot.pl 28.09.09, 11:28 Jeszcze zanim przeczytałam, obstawiałam Effuniak albo Mahedę :) Co do komentarzy - nie zwracam uwagi na chamówę. Cieszą mnie te w stylu "A ja mam 68 pod i 86 w, to jaki mam rozmiar?" albo "A gdzie można dostać...?", bo świadczą o tym, że takie artykuły podnoszą wśród kobiet samoświadomość :) Odpowiedz Link
czikiratka Re: O brafittingu na Papilot.pl 28.09.09, 12:51 Bardziej niż sam artykuł zainteresowały mnie komentarze (i jak widzę nie tylko mnie :P) - tekst o maciorach przyprawił mnie o irytację ;] tak czy siak dobrze, że się o tym mówi, szczególnie na portalach typu papilot, pewnie spora część czytelniczek zaopatruje się na bazarkach w biustonosze w rozmiarze "uniwersalnym"... Odpowiedz Link