madziarka80 Re: Przyznam się Wam do czegoś 21.12.09, 19:03 Fajowa stronka, życze powodzenia i trzymam kciuki! i czekam na więcej:) Odpowiedz Link
szarsz Re: Przyznam się Wam do czegoś 21.12.09, 20:50 Śliczne. Aaaaaaa mooooożna się czepiać, można? ;) Czy jeszcze nie? Odpowiedz Link
maheda Re: Przyznam się Wam do czegoś 21.12.09, 23:05 Moźna, moźna ;) Ale i tak na razie mam taką masę rzeczy do zrobienia, że rzeczy przyczepione: a) możliwe, że są już w kolejce i tupią nóżkami b) zostaną wciśnięte na miejsce 1500 100 900 na liście "do zrobienia" Co nie musi oznaczać, że się nie przejmę wcale. ;-) Odpowiedz Link
martvica Re: Przyznam się Wam do czegoś 21.12.09, 21:34 Gratulacje i wszystkiego najlepszego! :) Odpowiedz Link
diuszesa Re: Przyznam się Wam do czegoś 22.12.09, 09:49 Gratulacje, stronka bardzo ładna. Ja najbardziej czekam na terminy tych niezależnych szkoleń dla brafiterek, prowadzonych przez Ciebie. Życzę wszystkiego naj, naj, naj! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
kasia_j Re: Przyznam się Wam do czegoś 22.12.09, 15:29 Gratulacje! Jak znajde więcej czasu to przeczytam od deski do deski:) Wszystkiego naj z okazji urodzin. Odpowiedz Link
anulla1974 Re: Przyznam się Wam do czegoś 23.12.09, 09:55 Mahedo gratulacje. I urodzinowo wszystkiego naj. Odpowiedz Link
li-parie pozdrowienia i gratulacje z Li PARIE 27.12.09, 18:57 Mario! życzę Ci, żebyś była kobietą spełnioną!!! Cieszę się, że się rozwijasz, gratulacje, żę zakładasz stronę. Przesyłam Ci podziękowania od wszystkich Twoich "dzieci"/brafitterek z Chmielnej 15/LI PARIE. Odpowiedz Link
indigo-rose :) 27.12.09, 21:51 Gratuluję, bardzo przejrzysta i atrakcyjna wizualnie strona! Podoba mi się ten śliczny wiosenny layout, jest bardzo kobiecy. I nieco spóźnione życzenia urodzinowe :) Odpowiedz Link
inez69 Re: Przyznam się Wam do czegoś 28.12.09, 00:26 Po pierwsze-gratulacje:) Strona miła dla oka i przyjemna do przeglądania. Po drugie-Mahedo czy otrzymałaś kilka dni temu mojego maila wysłanego z formularza na stronie? Odpowiedz Link
myff Re: Przyznam się Wam do czegoś 28.12.09, 11:30 Wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych 18 urodzin:) samych słonecznych i tak wiosennych, jak szata graficzna stronki, dni. Niech miłym akcentem będzie nie tylko pochwała szaty właśnie, ale i jej merytorycznej zawartości, bo dzięki jednej małej poradzie odnośnie tego jak się zmierzyć odkryłam skąd się bierze moje niedopasowanie biustonoszy- w teorii powinny być dobre, nawet za duże, a okazywały się co najmniej ciut małe- widać przeceniłam jędrność swojego biustu. Serdeczne dzięki! Odpowiedz Link
maheda Inez... 28.12.09, 11:51 Nie dostałam maila, był jakiś kosmosowy email ustawiony, poprawiłam przed momentem. Masz kopię u siebie? Odpowiedz Link
maheda Wrzu 17.01.10, 13:05 maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=51%3Aodc-6-czy-miseczka-d-jest-zawsze-taka-sama&catid=34%3Ayou-tube&Itemid=69&lang=pl (Rany, te linki są do niczego...) Cięęężko z cotygodniowością, słowo daję! Tym razem się wysiliłam na makijaż, które na filmiku wcale nie widać. Jestem ciekawa, ile tapety trzeba sobie nałożyć na twarz, żeby w kamerze wyjść jako osoba ... MOCNO pomalowana (a niektóre osoby tak właśnie nawet w kamerze wychodzą!). Hm. Odpowiedz Link
yo_anka pytanie - OT 17.01.10, 14:23 Co to za genialny stanik masz pod kusicielką że nic nie przebija? Ani koronka ani szwy? Ciężko mi ma się znaleźć pod kusicielkę coś takiego niewidocznego. Wygładzasz prześlicznie w tej kusicielce! Odpowiedz Link
maheda Re: pytanie - OT 17.01.10, 15:02 Przebija, przebija, za wysoko patrzysz ;) Maskaradkowa Tośka :P Odpowiedz Link
yo_anka Re: pytanie - OT 17.01.10, 20:59 Owszem jestem kobietą i zwykle patrzę w oczy twarz rozmówcy nawet na filmie a nie na biust jak facet, ale takiego kuszącego dekoltu trudno było nie zauważyć :) Koronek też jakość nie zobaczyłam Wściekam się że nigdzie nie mogę znaleźć Antosi w 38G w rozsądnej cenie pod przeróbkę, bo coraz bardziej czuję jak mnie wzywa: Wdziej mnie ;) Odpowiedz Link
milstar [o/t] Makijaż 17.01.10, 15:43 Do kamery musi być mocny. Wtedy jest szansa, że go będzie widać choć trochę. Polecam niebieskie cienie do powiek - zwykle wychodzą najlepiej Odpowiedz Link
maheda Re: [o/t] Makijaż 17.01.10, 16:06 Kiedy mnie się wydawało, że zrobiłam mocny :D Fakt, że cieni na oczy nie położyłam. I to chyba był błąd. Odpowiedz Link
milstar Re: [o/t] Makijaż 17.01.10, 16:41 maheda napisała: > Kiedy mnie się wydawało, że zrobiłam mocny :D Ale to ma być super ekstra mocny :)))) Odpowiedz Link
yaga7 Re: [o/t] Makijaż 17.01.10, 17:28 Nie wyobrażam sobie mocnego makijażu bez cieni na oczach :)) No chyba, że czarna kreska linerem czy kredką wokół całego oka + sztuczne rzęsy = to może być mocne i bez cieni. Ale generalnie cienie obowiązkowo :) Odpowiedz Link
maheda Re: [o/t] Makijaż 17.01.10, 17:59 Nu macie rację. Następnym razem będą cienie :) Oraz być może szminka zamiast błyszczyka... Odpowiedz Link
madzioreck Re: [o/t] Makijaż 24.02.10, 20:00 Maryś, jak zawędrujesz do Łodzi, to ja Cię mogę odmalować, jak ta lala :) Odpowiedz Link
yo_anka Re: [o/t] Makijaż 17.01.10, 21:02 o tak, kiedyś wprawdzie nie na wizję ale na sesję portretową kolega fotograf kazał mi się umalować mocno, a jak po mnie przyjechał to jeszcze kazał poprawić: ciemna wiśnia na ustach, gigantyczne ilości cienia, tuszu i pudru... wyglądałam jak stara pudernica, ale fotki zrobił genialne i wyglądałam jak człowiek o dziwo, a nie jak ulicznica, którą w sobie widziałam :) Odpowiedz Link
madzioreck Re: Wrzu 17.01.10, 15:49 maheda napisała: > Tym razem się wysiliłam na makijaż, które na filmiku wcale nie widać. Jestem ci > ekawa, ile tapety trzeba sobie nałożyć na twarz, żeby w kamerze wyjść jako osob > a ... MOCNO pomalowana (a niektóre osoby tak właśnie nawet w kamerze wychodzą!) > . Hm. Maryś, może, gdybyś zarzuciła jakieś ciemne cienie, chociaż też się czasem zastanawiam, niektórzy na wizji mają widoczny pastelowy makijaż, jak to się robi. Ale nie przejmuj się, bo wyglądasz bardzo ładnie i nie musisz się "tapetować" ;) Odpowiedz Link
maheda Re: Pastelowy makijaż na wizji 17.01.10, 16:05 Ci, co na wizji mają pastele, to na żywo muszą mieć papuzie kolory :) No nie ma szans - okropnie to wszystko blaknie... Odpowiedz Link
madzioreck Re: Pastelowy makijaż na wizji 17.01.10, 16:50 Ha, a jak się chce mieć na wizji papuzie kolory... ;) Odpowiedz Link
maheda Re: Pastelowy makijaż na wizji 17.01.10, 18:00 ... to lepiej takiej osoby nie oglądać na żywo ;)))))) Odpowiedz Link
milstar Re: Pastelowy makijaż na wizji 17.01.10, 18:18 maheda napisała: > ... to lepiej takiej osoby nie oglądać na żywo ;)))))) E tam, w każdym gimnazjum pełno takich ;) Odpowiedz Link
roza_am Re: Wrzu - OT 17.01.10, 17:22 "Wrzu" brzmi bardzo na czasie, jak "Wyprz" czy "Oszcz" ;) Odpowiedz Link
maheda Re: Wrzu - OT 17.01.10, 19:13 Mówisz, żeby zostawić? ;) Kolejna WRZU! ;-) No dobra, zapamiętam :P Odpowiedz Link
maheda Wrzuciłam artykuły 24.02.10, 19:27 dotyczące więzadeł Coopera. 1. Budowa piersi 2. Rozciągnięte więzadła Coopera Mam nadzieję, że wszystko napisałam dobrze :) Odpowiedz Link