Dodaj do ulubionych

BraZone - Białystok sklep stacjonarny

20.05.10, 21:39

Witam,

Z przyjemnością informuję wszystkie Forumowiczki, że już 31 maja rusza BraZone - pierwszy w Białymstoku salon z bielizną w rozmiarze D+ i obwodach od 60cm. W ofercie Freya, Panache, troszkę Fantasie i Masquarade. Już wkrótce dołączy do oferty także Curvy Kate.

Salon mieści się w Zielonej Kamienicy (św. Rocha 5 lok. 29).

Godziny otwarcia:
Poniedziałek - Piątek 10.00-17.30
Sobota - 10.00-13.00

Kontaktować się można ze mną drogą elektroniczną na adres: sklep@brazone.pl

SERDECZNIE ZAPRASZAM !!!

Magda

Obserwuj wątek
    • paula_aulap Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 21.05.10, 11:24
      Jejj gratulacje!
      W końcu coś się dzieje w Białymstoku, powodzenia życzę i postaram się
      przyjść na otwarcie;)
      • mareda33 Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 21.05.10, 11:47
        Pracuję w Zielonej Kamienicy i nie ukrywam, że od dawna intrygują
        mnie zasłoniete szyby :) Będę miała blisko! Bardzo sie cieszę :)
    • jolina3 Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 21.05.10, 15:16
      Nareszcie! Super! Gratuluję i trzymam kciuki :)
      Czy istnieje szansa, że w bliższej lub dalszej przyszłości doczekamy się również
      ubrań BiuBiu?
      • magda.brazone Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 21.05.10, 21:49
        Dziękuję! BiuBiu - o tak ! Jest ono jak najbardziej w planach. Nie określę na dzień dzisiejszy terminu, aczkolwiek jeśli ze strony Klientek będzie zainteresowanie BiuBiu - przyspieszy to pojawienie się jej w BraZone :)

Magda
    • black_halo Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 21.05.10, 15:44
      Wreszcie ! Przy najblizszej wizycie w Polsce koniecznie zajrze ;D

Czy bedzie cos z ofert polskich marek?
      • magda.brazone Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 21.05.10, 22:51
        Zapraszam serdecznie :) Z polskich marek docelowo Dalia i Gorsenia. Póki co będę rozszerzała ofertę o kolejne modele marek brytyjskich. Jakieś konkretne marki miałaś na myśli?
        Magda
        • black_halo Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 23.05.10, 12:40
          No wlasnie Gorsenia mnie interesowala, ale calkiem mozliwe ze tez Ewa
          Bien bo ma ladne biustonosze. O ile brytyjczyki moge prawie bez pudla
          kupic internetowo to juz Polskie wolalabym mierzyc.

Najblizszy mozliwy termin wizyty to koniec lipca wiec mam nadzieje,
          ze do tego czasu juz cos bedzie ;D
    • daslicht Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 21.05.10, 18:46
      Zareklamuj się dobrze! Bo teraz to kobitki do Alfy chodzą i myślą, że największy rozmiar to triumfowe E.
      • black_halo Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 23.05.10, 12:42
        W Alfie maja znacznie wieksze miski. Ponad rok temu kupilam tam Kostra
        70H jak jeszcze akurat mi ten rozmiar pasowal. Panie sa dosc
        zorientowane w asortymencie i nie przewracaja oczami kiedy slysza
        pytanie o bielizne na duzy biust albo male obwody. Moja kuzynka kupila
        tam pieronsko scisle 65D na 62 pod biustem.
      • magda.brazone Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 28.05.10, 00:23
        Zadowolone Klientki będą moją najlepszą reklamą. I obym takich miała jak najwięcej :) Pozdrawiam
    • magda.brazone Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 21.05.10, 23:01
      Dziewczyny, zapraszam do zapoznania się z informacjami o spotkaniu z MaHeDą forum.gazeta.pl/forum/w,32203,101566537,111768596,Bialystok_z_MaHeDa_.html
      na które bardzo serdecznie zapraszam!
      Magda
    • bera68 Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 24.05.10, 08:31
      no w końcu!!!!

powodzenia i do zobaczenia!
      bera
    • magda.brazone Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 25.05.10, 10:06

W dniu otwarcia BraZone wszystkie Klientki otrzymają 10% upustu na całe zakupy :)

Serdecznie zapraszam !
      • giovanna_21 Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 26.05.10, 20:45
        Chyba nie uwierzę, dopóki nie kupię sobię stanika panache w bstoku:p
        Cieszę się niezmiernie, że już nie będę musiała jeździć do stolicy po bieliznę,
        gratuluję i życzę powodzenia, choć myślę, że o to nie będzie trudno, m.in. za
        sprawą mojej osoby:)
      • syla135 Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 28.05.10, 10:51
        wlasnie po obejzeniu programu w tv szukam brofitterki i nie ma w
        bialymstok szok!!
        mam nadzieje ze u pani uzyskam pomoc w "ogarnieciu" biustu:)
        o problemie napisalam na pani ades e-mailowy
        pozdrowiam
        i zycze powodzenia
    • per-se-polis Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 27.05.10, 16:10
      Nie wierzę. Białystok się cywilizuje! :D
      Odwiedzę, na pewno.
      Trzymam kciuki.
    • daslicht Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 27.05.10, 17:18
      Moja koleżanka z pokoju chce się wybrać ze mną. W ogóle zainteresowała się stanikami. Wymiana 85A na ~65D? Mam nadzieję!
      • magda.brazone Wymiana 85A na ~65D 28.05.10, 00:20
        Trzymam kciuki za metamorfozę.
        Do miłego zobaczenia !
        • daslicht Nadchodzimy jutro! 30.05.10, 21:48
          Mam trochę stracha, że na to 65D będą same pancerze pod szyję z ramiąchami... AAAAA!
          • daslicht Re: Nadchodzimy jutro! 01.06.10, 22:50
            Niestety na razie sklep ma mało małobiuściastych modeli, za to chwali się duża ilość dużobiusciastych (w końcu Strefa Dużego Biustu).

Koleżanka poznała swój rozmiar, którym jest 65DD lub 70D w ścisłych. Na fali stanikowego zainteresowania kupujemy Effuniaka i wpisałyśmy się obie na subskrypcję - ja czekam na info o G-plusach, ona o modelach małobiuściastych.

Ja rozpowiadam o sklepie komu się da, mam nadzieję, że ona też :)
    • magda.brazone To już jutro ! 30.05.10, 18:56
      Dziewczyny, wszystko gotowe do otwarcia. Startujemy jutro o 10.00
      Zapraszam i do zobaczenia !
    • magda.brazone Już otwarte ! 31.05.10, 21:13
      BraZone już ruszyło !
      Dziękuję Wam bardzo za wsparcie i miłe słowa.
      Z przyjemnością gościłam dziś kilka Forumek w salonie - Wasze doświadczenie i uwagi są i będą dla mnie nieocenione.
      Jeśli macie jakiekolwiek sugestie, propozycje w odniesieniu do modeli i rozmiarów oraz w kwestii obsługi :) proszę o info sklep@brazone.pl
      Jeszcze raz dziękuję i zapraszam !
      • mareda33 Re: Już otwarte ! 01.06.10, 21:24
        A mnie to się wszystko podoba:) Obsługa,rozmiarówka,wystrój:)
        Niedługo będziesz mnie musiala wyganiać :)
        Pozdrawiam
        • magda.brazone Re: Już otwarte ! 01.06.10, 21:32
          Takich Klientek się nie wygania tylko z przyjemnością gości kolejne razy. Zapraszam następnym razem na zakupy i kawkę :)
          Pozdrawiam,
      • magda.brazone Freya Summer 05.06.10, 22:27
        Z przyjemnością informuję Drogie Forumki, że pojawił się kolejny model w BraZone - Freya Summer w rozmiarach F+. Serdecznie zapraszam !
      • nimrodella Re: Już otwarte ! 09.06.10, 13:44
        No! Nie mge w to uwierzyc :) a info o brazone znalazlam na
        bialystokonline, a wlasciwie moj facet i od razu tu przylecialam.
        Wielkie congratulations i dzis albo jutro wpadam :)
    • magda.brazone Bra-fitting z Mahedą - dziękuję ! 12.06.10, 20:08
      Serdecznie dziękuję wszystkim Paniom, które zaszczyciły dziś swoją obecnością salon BraZone i pozwoliły się ostanikować MaHeDzie i obsłudze salonu. Widząc Wasze pięknie ubrane biusty, cieszymy się razem z Wami z naszego wspólnego sukcesu.
      Widząc Wasze ogromne zainteresowanie nie spoczniemy na lurach i nadal będziemy organizować spotkania bra-fittingowe, miejmy nadzieję, że Pani Maria zaszczyci nas swoją obecnością jeszcze wiele razy. Póki co serdecznie zapraszam do BraZone - jedynego w Białymstoku salonu z bielizną oferującego usługę bra-fittingu jako nieodzowny element obsługi. Do zobaczenia !
      • omarria Re: Bra-fitting z Mahedą - dziękuję ! 18.06.10, 08:05
        Bylam na spotkaniu,po ktorym wyszlam ze sliczna ariza bra 5051/38hh/.Jeszce
        nie mialam tak wygodnego biustonosza.Przylaczam sie do podziekowan maria
    • larysan Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 27.06.10, 22:03
      Polecam każdej "uświadomionej" - jedna już była była, kolejne się
      wybierają - ja też muszę w końcu wpaść jak tylko z tejmojej wsi
      wyrwę się do miasta !
      pozdrawiam
      "uświadomiona" przez panią Danusię z Łomży !

• magda.brazone Freya Deco już od 60cm ! 01.07.10, 13:39
      Biustonosz Freya Deco dostępny dotychczas w kolorze beżowym, od dziś dostępny w ofercie BraZone także w kolorze czarnym.
      Zarówno beż jak i czarny dostępne są w rozmiarach od 60cm w obwodzie!
      W sprzedaży także Freya Deco szorty i figi !

Serdecznie zapraszam !
    • tullilaj Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 02.07.10, 13:05
      Cieszę się bardzo, że sklep w Białymstoku powstał. Wybiorę się do niego jak
      tylko wrócę. Tylko, że jestem małobiuściasta... Nie dało by się rozszerzyć
      oferty sklepu? Please... ;)
      • magda.brazone oferta dla małobiuściastych :) 02.07.10, 14:36
        Na ten moment sklep ma D+'ową "specjalizację". Na przyszłość planuję rozszerzyć rozmiarówkę.
        Jeśli ma Pani jakiś konkretny model w Pani rozmiarze na myśli - mogę go Pani zamówić ! To nie problem. Proszę tylko o taką informację :)

Pozdrawiam,
        • tullilaj Re: oferta dla małobiuściastych :) 02.07.10, 18:41
          Wybiorę się do Pani na pewno z siostrą D+ :)Cieszę się, że plany poszerzenia
          rozmiarówki są :) Pozdrawiam :)
    • magda.brazone Promocja ! 04.07.10, 09:06
      Zapraszam do skorzystania z promocji w BraZone!

Kup biustonosz a figi, stringi lub szorty kupisz 10% taniej !
      Promocja trwa do 17 lipca - zapraszam !
    • magda.brazone Nowość w ofercie - Dalia 16.07.10, 21:19

NOWOŚĆ w ofercie!

Dalia Ivette - bardotka w kolorach białym i szampańskim, w rozmiarach od 60cm w obwodzie już dostępna w ofercie BraZone! Jest to pierwszy , ale z pewnością nie ostatni model z firmy Dalia, który będzie w naszej ofercie.

A może są jakieś modele lub firmy, które chciałybyście by pojawiły się w najbliższym czasie w naszej ofercie? Piszcie na adres: sklep@brazone.pl

Wkrótce kolejne nowości :) Zapraszam!
    • magda.brazone Perłowa Andorra :) 20.07.10, 11:54
      Kolejny model z kolekcji Superbra Panache dołączył do oferty sklepu - Andorra w kolorze perłowym. Do kompletu dostępne są przepiękne szorty w tym samym rzecz jasna kolorze :) Zapraszam !
    • magda.brazone Freya i Panache kolekcja jesień/zima 2010 11.08.10, 13:26
      Pierwsze modele z kolekcji jesień/zima 2010 już w ofercie!
      Na początek Sienna Pink/Black, Arabella Midnight, Jolie Chilli. Wkrótce kolejne modele.

Zapraszamy!
    • magda.brazone Klinika Stanika 9 PAŹDZIERNIKA w BraZone 06.10.10, 13:41
      Wszystkie Panie gorąco zapraszamy do Kliniki Stanika, która już 9 października w godzinach 10.00 - 14.00 zawita do naszego salonu. Tego dnia będzie można poznać swój właściwy rozmiar biustonosza a Stanikowe Panie Doktor dopasują też odpowiedni model i fason biustonosza.
      Ponadto każda z Pań, która tego dnia zdecyduje się na zakup bielizny z oferty marek Panache, otrzyma na nią 10% rabat.
      Dodatkowo każda z Pań ma szansę wygrać ufundowany przez salon BraZone wybrany przez Zwyciężczynię biustonosz z oferty marek Panache.

Zapraszamy!
    • magda.brazone 18 grudnia! Bra-fitting z MaHeDą - zapraszam! 10.12.10, 14:39
      Serdecznie zapraszamy na świąteczne spotkanie bra-fittingowe z MaHeDą do Białegostoku.
      18 Grudnia, od godziny 10.00, salon BraZone, ul. Św. Rocha 5 lok. 29 (Zielona Kamienica).

Dla wszystkich Pań, które tego dnia nas odwiedzą, zaplanowałyśmy kilka niespodzianek:
      - przy zakupie kompletu bielizny otrzymasz 10% upustu na całe zakupy
      - do wygrania 5 kuponów rabatowych na zakupy w perfumeriach Sephora
      - bon o wartości 150zł na zakup bielizny Freya

oraz bezpłatne konsultacje wizażystki i kosmetyczki z Salonu Urody i Day SPA Afrodyta w Białymstoku (www.afrodytaspasalon.pl/ ) z zakresu pielęgnacji biustu, ciała i twarzy oraz makijażu.

To dla ciała, a dla ducha szarlotka i mufinki :)

Nie ma konieczności rezerwowania miejsc, aczkolwiek taka możliwość istnieje.
      Wystarczy zgłosić ten fakt na adres:

sklep@brazone.pl lub biuro@maheda.eu z dopiskiem "18 grudnia - Białystok"

Pozdrawiamy i do zobaczenia!
      • magda.brazone Re: 18 grudnia! Bra-fitting z MaHeDą - zapraszam! 12.12.10, 10:43
        I jeszcze jedna niespodzianka z okazji spotkania z Mahedą.
        Tym razem od Salonu Urody AFRODYTA DaySPA.

Paniom, które w tym dniu zdecydują się na zakup Karnetu na serię Zabiegów Ujędrniających i Podnoszących Biust oraz Pośladki, Wyszczuplających całe Ciało lub Upiększających Twarz Salon Urody AFRODYTA DaySPA rozlosuje 3 podwójne zaproszenia na koncert zespołu ABBA-SHOW (jedyny posiadajacy licencję na wykonywanie w Polsce utworów szwedzkiego zespołu ABBA) oraz kabaret AFERA.

Serdecznie zapraszamy!
    • magda.brazone Curvy Kate - NOWOŚĆ w ofercie 14.12.10, 15:33
      Na początek Emily w kolorze białym, w rozmiarach 30-36 E-J. Wkrótce kolejne nowości Kasi :)
      Bliższe informacje o modelu na stronie sklepu internetowego www.brazone.pl/e-Sklep.html

Przypominam także o spotkaniu z Mahedą już w sobotę, 18 grudnia w naszym Salonie www.brazone.pl/Aktualno%C5%9Bci/spotkanie-z-maheda-ju-18-grudnia.html

Zapraszamy!
    • magda.brazone Porcelain Viva Panache 17.12.10, 12:28
      Długo oczekiwana przez nas nowość sezonu jesień/zima 2010 - Panache Porcelain Viva w kolorze czarnym poszerzyła ofertę naszego salonu. Jest to gładka balkonetka, idealna pod gładkie bluzki, sukienki... Góra biustonosza obszyta jest delikatną zdobioną tasiemką w kolorze biustonosza.
      W sprzedaży także figi.

Przypominam także o jutrzejszym spotkaniu z Mahedą. Już od godziny 10! więcej szczegółów na naszej stronie www.brazone.pl/Aktualno%C5%9Bci/spotkanie-z-maheda-ju-18-grudnia.html

Zapraszamy!
    • iv-o Re: BraZone - Jestem niezadowolona 21.12.10, 12:54
      Byłam w sklepie, Pani Magda używała takich zwrotów cyt. "biust szarpnięty zębem czasu".
      O z grozo !! nie ma 30 lat, co mam sobie myśleć :( a Panie dojrzalsze to już chyba .... trudno znaleźć porównanie.
      Jestem niezadowolona, braffiting to trudna relacja klient-sprzedawca i Pani Magda musi chyba trochę spuścić z tonu.
      • magda.brazone Re: BraZone - Jestem niezadowolona 22.12.10, 16:37
        Nie było moim zamiarem urażenie Pani takim stwierdzeniem. Określenie to ma wiele znaczeń, a w przypadku Pani chodziło raczej o doświadczenia, jakim czas poddaje nasz biust (ciąża, okres laktacji itp.). Jeśli się w tej kwestii nie zrozumiałyśmy to przepraszam. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka