ania.kar artykuł o sklepie z października 2010 17.01.11, 22:08 Trafiłam na artykuł o sklepie. Całkiem fajnie napisany. bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,90711,8514523,Stanikologia__Wyzsza_szkola_jazdy.html Wrzucę też link do wątku o "perełkach". Odpowiedz Link
magda.brazone Sezon wiosna/lato 2011 już otwarty! 21.01.11, 10:59 Dobrze znane modele Panache w nowych kolorach, czyli TangoII Cornflower Blue oraz Ariza Pink/Ivory z kolekcji wiosna lato 2011 już pojawiły się w naszej ofercie. Ponadto Freya Swim Siren w kolorze srebrnym, niezwykle kuszący strój kąpielowy, także wzbogacił naszą ofertę. Wszystkie nowości są także dostępne w naszym sklepie internetowym. Wkrótce kolejne :) Zapraszam! Odpowiedz Link
magda.brazone Hestia Strapless Ivory - wyprzedaż 21.01.11, 11:41 Ponadto także Hestia Ivory Figi oraz Tango Soft Magenta figi oraz biustonosz. Zapraszam! Odpowiedz Link
magda.brazone BiuBiu :) 25.01.11, 13:17 Z największą przyjemnością informuję, iż od dziś są dostępne w BraZone ubrania BiuBiu :) Na początek 3 modele: November Rain, Kocio-Kocio Śliwkowa i bluzka koszulowa biała. Oczywiście prezentują się i układają bosko :) Serdecznie zapraszam! Odpowiedz Link
magda.brazone Walentynkowa Promocja 03.02.11, 12:02 Do 14 lutego przy zakupie kompletu bielizny 10% rabatu! Promocja nie dotyczy modeli już przecenionych. Natomiast wszystkich innych, w tym strojów kąpielowych, tak :) Zapraszam. Odpowiedz Link
magda.brazone Cleo Lucy i stroje kąpielowe Fantasie 05.03.11, 23:23 Świetnie kształtujący biust model Lucy z kolekcji Cleo od marca pojawił się w naszej ofercie. Jest to miękki biustonosz na fiszbinie, z góry wykończony delikatnym haftem. Kolor: czarny. Więcej informacji na stronie: www.brazone.pl/Biustonosze/Lucy-Black/flypage.tpl.html?keyword=lucy Corfu i Brasilia to nowe w ofercie modele strojów kąpielowych marki Fantasie. Więcej informacji na stronie: www.brazone.pl/Stroje-k%C4%85pielowe/View-all-products.html Serdecznie zapraszam! Odpowiedz Link
magda.brazone Biustonosz Harmony Black 40zł taniej 06.03.11, 19:38 Od dziś do końca kwietnia biustonosze Harmony Black w cenie 115zł. Duży wybór rozmiarów. Oferta obowiązuje zarówno stacjonarnie, jak i przez e-sklep. Zapraszam na stronę www.brazone.pl/Biustonosze/Harmony-Black/flypage.tpl.html Odpowiedz Link
izabelabp Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 13.04.11, 21:25 Pani Magdo, Pani pierwszej to powiem... ;-) jestem wrecz zauroczona Pani sklepem, Pani wiedza i checia pomocy oraz podejsciem do klienta. Konkurencyjny sklep musi jeszcze dlugo popracowac. Chcialabym wpadac do sklepu czesciej ale coz, za daleko mieszkam Do zobaczenia w lecie, pozdrawiam serdecznie mama Amelki Odpowiedz Link
magda.brazone Re: BraZone - Białystok sklep stacjonarny 05.05.11, 11:28 Bardzo serdecznie dziękuję za tak ciepłe słowa :) Cieszę się, iż moja praca przynosi tyle radości innym Paniom, bo przecież dla Was tu jestem. Pani Izo, gorąco zapraszam przy każdej możliwej okazji i koniecznie proszę uściskać Córunię! Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link